Iepazīšanās laiks

Cik vidēji paiet laiks, kamēr šeit ienākusī persona atrod meklēto?
Ir viedokļi?

pupolins      Tavs jautajums jau ir atbilde.....uzdod intrigejosu jautajumu un statistika pilna mera tev nodrosinata,pastkastite pilna...izsija to,atlasi zirnus no pelavam...un izvelies ko velies:-)))

quimera      Konkrēti Tev,te nekas nespīd!
Par vecu,par garu un arī jautājums,neko labu neliecina par tavu garīgu veselību..

meklejumos      Jo vairāk zīmējas, jo ātrāk atrod, ja ir vēlme un gribēšana.

liancite      Pievienojos Esmu_Tava! Un ja neko nemeklē, atrod vēl ātrāk! ;)

teo_doora      nezinu,neviens ņemams nau gadījies.

labalabadiena      Man šķiet, kas tas ir tāpat, kā uzdot jautājumu - "Cik vidēji paiet laiks, kamēr atrod meklēto izejot uz ielas? " - te jau ir tāpat kā ´tur ārā´ - iet cilvēki, garāmgājēji, kāds uzrunā, kādam atbildi, kāds iepatīkas, kāds ne... kādam trāpās Īstais tepat pieturā :), taču - kādam šis Īstais jau pēc gada izrādās , ka nav nekāds Īstais.. :)) Ja iesi līdzi katram, kurš uzsvilpj vai uzšķauda Tavā virzienā :) - to var darīt gan te, gan uz ielas :), ja mazliet izvēlies - tāpat... Kāds gan tur ´vidējais laiks´?? :))

garinsh207      :)iepazities var, tāpat kā visur citur. laimi atrast nevar, tāpat ka visur citur:)

black_swan      Ir personas, kas nemeklee neko, ja kas.

EMOGAGA24      NEKAD :D

Lucy      av2..vnk perfekti pateici..reizēm man kaitina tavi komentāri,bet vairāk man tie sāk patik,tā teikt uz viena viļņa..reāli domājoš onkuls:))

(c)av2 (2013-08-12 18:40) personīgā pieredze
Ja godiigi, aptuveni vajag nedellu pa vakariem pakliist te, parunaaties, pajokoties utt. Un teikssu kaa ir, ja cilveeks nevar atrast nevienu oHo , tad izredzes dziivee to atrast ir veel mazaakas. Te var vispirms vissu izrunaaties, neteereejot savu laiku un liidzekllus. Ja ir sakanna pamatjautaajumos, satiekaties , un viss notiek. Nesarezzggii dziivi, nolaidies no maakonniem, un neteelo baido zvaigzni te, ibj. Krieviski bija labs teiciens - bugg pa prose I lluggi ktebe potjanitsja !

piparbecinja      Seksam dažas minūtes, nopietnām attiecībām - atkarībā no tā, cik aktīvi tam pieiet; ja dienām bakstās sarakstoties, tad pulveris parasti ar to tiek arī izšauts. Ja mahimāli drīz satiekas, tiklīdz rodas kāda interese, attiecību izveidošanas iespējamība ir daudz lielāka.

Tinte      Lucy (2013-08-13 09:14) viedoklis
"Krieviski bija labs teiciens - bugg pa prose I lluggi ktebe potjanitsja!"

Krieviem ir vēl viens labs teiciens "простота хуже воровства".

piparbecinja      Lucy, taisni otrādi - dzīvē spēlē tas, kas netā nav redzams. Intelektuāla saskaņa vēl nav seksuāla iekāre, piem.

Neron, ja tu iesi uz radiņiem nevis reizi mēnesī, bet katru dienu, vajadzīgās atrašanas laiks trīsdesmitkāršosies.

quimera      Jo vairāk naudas,jo plašākas izvēlēs iespejās!
Esam taču LV!

piparbecinja      Pardon, nevis trīsdesmitkāršosies, bet kļūs reizes 30 īsāks. vo.

azura123      Nu palasot komentārus....man domāt..un laikam jau tā ir ,ka iepazīties ar normālu vīrieti šeit ir kā tāda" neiespējamā misija"tās ir tikai manas domas

anita_m      Kāpēc šī iepazīšanās portāls nereti tiek uztverts kā telpa, kurā laiks un notikumi rit citādāk, itkā te būtu cita dimensija? Cik ilgs laiks vidēji paiet... Tikpat ilgs, cik realitātē. Manuprāt te nekas nenotiek ne ātrāk, ne lēnāk.

Dexta      Iepazities var visur. Domaju kaut kadi augstaki speki to visu organize. Seit? Neliekas nopietni,bet varbut tomer? Re,mani tak uz randinu uzaicinaja,nu tas jau nekas,ka 30ls paludza aizdot.

amazing_grace      pievienojos av2, tieši tā arī ir, ja te, oho nevar ne ar vienu iepazīties, tad reālajā vispār izredzes tuvu 0...nu kur citur šajā vecumā(es domāju ap 40) sapazīsies? uz ielas?veikalā? no jauna pēdējā gada laikā esmu iepazinusies parkā ar citu suņu saimniekiem...pārējā laikā taču jebkurš iet pa apli- darbs, veikals, mājas, kāds teātris, koncerts un, protams, jau esošu draugu loks...

milaa      var atrast mēneša laikā :)

GenaCom      Ir tādi cilvēki,kuri vienmēr kautko meklēs un meklēs!
Un kurš gan pat nebudams precējies,sapņo reiz satikt ko vairāk sev atbiulstošu -sava mākslīga EGO atspulgu!
Kurš Tevi apbrinos,un sniegs Tev laimi katru nakti,stundas 5 no vietas nonstopā!
Nemaz nerunājot par ļoti lielu bankas kontu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu