Kas ir vidējā iepazīšanās portālu lietotāja?

Es zinu, ka manu paziņu vidū daudzas vientuļas sievietes drīzāk nomirs vientulībā, nevis piereģistrēsies kādā iepazīšanās portālā, jo tas viņām skaitās šausmīgs kauns. Nedod dievs vēl kāds kko uzzinās, ka viņām nav dzīvē kkas kārtībā vai ir kādas problēmas. Uz āru tak visam jābūt uz ef-ef :)
No pirksta izzīsts cipars, bet tāds tas varētu būt, ka iepazīšanās portālos ir 1% no visām Latvijas vientuļajām sievietēm. Tad kādas sievietes sastādā šo proecentu - tak ne jau vidējās? Tātad viņas varētu būt apveltītas ar tīri vīrišķīgām īpašībām - spēju rupji lamāties uz "nepareizo" vēstuļu sūtītājiem, PA un citur, zināmu vienaldzību, ko citi par viņu padomās, zināmu pohu*ismu, nereāliem sapņiem par nereāliem vīriešiem, jo meklējas te gadu gadiem (īpaši jau tās, kas skaļi deklarē, ka te neko nemeklē .. :D ) .. Atliek vien secināt, ka te pamatā iepazīties vēlas vien nesievišķīgas sievietes ..

Zuze100      Man kā nesievišķīgai un visādi citādi nederīgai sievietei ir jautājums - ko tad jūs, visi tie vīŗišķīgie un citādi brīnišķigie vīrieši šeit darat? .... jums tāds ´´vīriešu klubiņš´´ ar savām interesēm... tiešāk neizteikšos...

Digi      Man gan šķiet, ka tie lielie kritizētāji to var atļauties darīt tikai virtuālā vidē. Reālajā dzīvē, nonākot aci pret aci, knapus šļupstus var izdvest.

Digi      Un vēl, man gan šķiet, ka katra sieviete ir savdabīgs mākslas darbs, neatkarīgi no vecuma. Jautājums vienīgi pastāv par to, kā viņa sevi pasniedz. Kas attiecas uz to 1%, tad jāsaka, tas ir tāpat kā dzīvē - citas uzņemas vairāk iniciatīvu, citas vienkāŗši - eh ko nu, lai jau tās citas, labāk pasta´vēšu maliņā.

jollyroger      "Trenējas cept kotletes un sēž šeit, gaidot, kad kāds no šejienes 40 gadīgiem segza Karaļiem viņai uzrakstīs"
Varētu konkrētus nikus, lai nekļūdos?

Digi      Nu seksa karaļu jau netrūkst un raksta katru dienu...:))

Luusila      (C)meklējas te gadu gadiem (īpaši jau tās, kas skaļi deklarē, ka te neko nemeklē .. :D )

Un tas tiešām ir tavam prātam tik ļoti neaptverami, ka patiesi neko nemeklē? Man ir pašai savs vīrs; otru man nevajag, un oho reģistrējos ne jau tāpēc, ka uztvertu to kā iepazīšanās portālu. Izlasi pieteikumā- "brīdis atslodzei". Iepazīšanās tiek minēta aiz tā kā nākošā iespēja, kura nebūt nav jāizmanto obligātā kārtā.
Kāpēc gan cilvēki domā, ka tas, kas ir svarīgi viņiem, ir svarīgi arī visiem apkārtesošajiem...

Allegri      Fū, cik labi, ka manu paziņu vidū nav tādu sieviešu! Un vīriešu, kas zīž pirkstus sabiedriskā vietā un izdara murgainus secinājumus :D

Piparkuka      Nu nu... Zinot dažu portālu statistiku, man gan šķiet, ka tajos ir vairākums Latvijas gan sieviešu, gan vīriešu. Sieviešu laikam vairāk. Ārkārtīgi daudz un visdažādāko vecumu.

jozolsen      Izteikta vergture,kura piepras ikdienas uzmanības apliecinājumus ar meliem.Tu vienīgā.es Tevi mīlu,uzticīgs līdz kapa malai,es mainīšos kā gribēsi...Domā tikai par prihvatizāciju,brīvības ierobežošanu,ikdienā jāatskaitās,jābūt paklausīgam,dzimumaktiņa neprasīšana,tā uztveri kā lielāko balvu-dāvanu,nekāku sarunu par sexi,uz citām pat skatīties nedrīkst...Viņai visu laiku jāizdabā un jāsaprot, ka viņa ir cilvēks-,ka sieviete nedrīkst pieminēt,bet jānēsā...Jāapmierina viņas ego un jābūt viņas palīgam.

violinn      Jaauzshauj Jozim ar pletniiti, lai daudz neizrunaajas.

Torpeda...tava teema kabina Deisas teemai. Sarauj!

jozolsen      Tādas dīvainas liekules...Gribās dzimumaktiņu,bet baidādās un neatzīst to.Nesaprot kas ir sexis,jo jebkuru kopašanos par tādu uzskata..Dzimumaktiņš,illūziju un fantāziju oblīātais apstiprinājums ar obligāto uzticību,ja ne..,tad visi ir cūkas.. un nez kāpēc visiem vajag to sexi.Nezina neko par sexuālo kultūru,tikai tāds dzīvniecisks dzimumaktiņās,it kā ar jūtām.Un tikai NOPIETNAS ATTIECĪBAS,ar mīlestībuun jūtām,atkarīgās,jo savādāk neprot..Pat precētām NOPIETNAS ATTIECĪBAS..Patiesībā jau ar pautiem,kurai redzamāki,bet galvās visām.Ar vīrišķigajām vērtībām,brīžiem grib būt arī par sievieti,nevis cilvēku.

Tessa      joziit,se,prom ar savam izlasiitajam divam reizem nedelja :DD

Deisa      Vispār jau jozim taisnība, liela daļa šejienes sieviešu tiešām sēž un gaida, un kad kāds uzraksta, vai nu neatbild, vai arī atbild ļoti strupi. Stereotipi arī rullē. Taču tas nav par PA teikts, bet par vairākumu, kas novērots esot virtuālā vīrieša ādā. Sterotipi un laušanās zūd lielākajai daļai, tikko vīrietis sarunu grasās pārtraukt, parāda, ka dāma uz pirmo iespaidu ieinteresējusi, bet tālāk tomēr ne. Un tad tam sieviešam mostas spītnieces gars - kā šitā mani? Bet es tak tik forša un visādi citādi dodoša. :D

Araabs      Pie visa vainīgi bērnudārzi:(( Kādreiz babuļi adīja zeķītes un auklēja mazbērnus,tagad meklē lielo lovi!!

selnija_      (c)Autoram - dzēsies taču laukā no šīs briesmīgās vietas!:D

tiu      Deisa, a Tev ir arī vīrieša profils? :D :D
Araabs, Tu tak ar opis! Tev tak ar ar mazdelu vajadzētu putnu būrīšus meistarot! :D :D
A bet nē, tik babuļus kritizēt! :D
Oi, nav garlaicīgi ar jums!

Deisa      tiu - kātad, ka ir. Man patīk daudzpusīgs skats par lietām un vietām. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu