Kas ir vidējā iepazīšanās portālu lietotāja?

Es zinu, ka manu paziņu vidū daudzas vientuļas sievietes drīzāk nomirs vientulībā, nevis piereģistrēsies kādā iepazīšanās portālā, jo tas viņām skaitās šausmīgs kauns. Nedod dievs vēl kāds kko uzzinās, ka viņām nav dzīvē kkas kārtībā vai ir kādas problēmas. Uz āru tak visam jābūt uz ef-ef :)
No pirksta izzīsts cipars, bet tāds tas varētu būt, ka iepazīšanās portālos ir 1% no visām Latvijas vientuļajām sievietēm. Tad kādas sievietes sastādā šo proecentu - tak ne jau vidējās? Tātad viņas varētu būt apveltītas ar tīri vīrišķīgām īpašībām - spēju rupji lamāties uz "nepareizo" vēstuļu sūtītājiem, PA un citur, zināmu vienaldzību, ko citi par viņu padomās, zināmu pohu*ismu, nereāliem sapņiem par nereāliem vīriešiem, jo meklējas te gadu gadiem (īpaši jau tās, kas skaļi deklarē, ka te neko nemeklē .. :D ) .. Atliek vien secināt, ka te pamatā iepazīties vēlas vien nesievišķīgas sievietes ..

Rabarbere      Ko cepies?! Dariit nav ko?

leopardine      Es ne no dzīves, bet jau pēc dabas esmu bravurīga:P Kur tad man iet meklēties, ielās ar plakātu uz krūtīm - gribu vīrieti? Te - piereģistrējies un paši piesakās. Nekāda kauna man nav! Jo bildi sūtu tikai tiem, kas paši vispirms man tādu atsūtījuši un paši apgalvojuši, ka vēlas to pašu, ko es. Nekādu problēmu.

SamotrakesNiike      Var tak smuki ´´pasūtīt´´ kāpēc jālamājas...(es par šo visu tik pasmaidu...)

elsa      mieru_tikai_mieru (2013-12-16 12:52) viedoklis ļoti zīmīgs šķita šis teikums: "Es zinu, ka manu paziņu vidū daudzas vientuļas sievietes drīzāk nomirs vientulībā, nevis piereģistrēsies kādā iepazīšanās portālā" (c) Kas Tev tās par vientuļām paziņām, kas pat dzīvē Tevi negrib?
mtm man izklabināja tekstu no nagiem.:D
Torpeduška, tas neliek tev aizdomāties, kāpēc tās vietuļās sievietes neizvēlas tevi? A zrja!

ruudija      Maverick! No sirds izsmējos par Tavu priekšpēdējo ierakstu dienasgrāmatā! Ja šie ieraksti tapuši no Tavas personīgās pieredzes, tad ...traki gan! Bet vienalga...tas bija trakoti jautri ar kripatiņu patiesības.

kokote      Lai nu kā tur nebūtu (no sērijas: tās ir tikai autora un dažu labu citu domas par sievietēm, nevis tādas viņas ir), pilnīgi vīrišķīgā logikā rodas pretjautājums: ja jau viens otrs šo uzskata par "tikai iepazīšanās portālu", ja jau viņaprāt te ir "tikai problēmas", tad kāda X pēc tie "cēlie", "gudrie", "mantīgie", "atraktīvie", "uber krutie" vēl te atrodas (arī gadu gadiem).

Leton      /pievienojas Maverick/ videja ohojiste zin visu par visu, sevi grofikwcija ka unikalu un gaisigu butni, protams parzin visas attiecibu niansesu un maaca citus dzivot...ak ja un zin visu par virieshiem ;)

kokote      P.S. i no sirds novēlu Jūras mīnai un viņam pietuvinātajiem "dvēseļu radiniekiem" tās "nomirējas". Ja viņām ir šausmīgs kauns kur reģistrēties, tad tikai varu aptuveni iztēloties no kā viņām vēl ir kauns - diezin vai sevi un kādu vīrieti kailu redzējušas..
P.S. Jūras mīna- zini 21.gs. sievietes statusa un "kārtībā būšanas" rādītājs nav vecis...Tev gan grūti ar to samierināties, jo tāpēc, ka sievietei vīrieti vairs nevajag "tikai tāpēc lai būtu" (redz pat tās Tavas kautrīgās Tevi neņem) Tu paliec aiz borta- tur, kur mīnai arī vieta

limonija      Paldies, Maverik! Par to, ka, Tavuprāt, piederu pie "netipiskajām tantām":D:D:D

Autoram - dzēsies taču laukā no šīs briesmīgās vietas!:D

Lucy      (c)Autoram - dzēsies taču laukā no šīs briesmīgās vietas!:D

MaryClaire      (c)Autoram - dzēsies taču laukā no šīs briesmīgās vietas!:D

Alvasete1      Nebūsim liekuļi - nav jau vienkārši veidot jaunas attiecības,jo gan vīriešiem, gan sievietēm ir rūgta pieredze, katrs zina, ko vairs nevēlās un tā ideāla jau nav....vai nav iespēja satikt.
Uz ielas šilti kaklā nekarinās, gribu vīrieti un laiks vazāties riņķī diži nav, tad atliek kādu rindiņu pārmīt, tepat...

_Biezaa_oome      Man ritiigi patika tavs agraakais teksts - "miiljie viiriesji", "jaukie viiriesji" - no tak zirgam skaidrs, kaapeec tu tantas kaitini...

ingiite      ups... laikam esmu nokļuvusi "outsaideros", būs jāsāk lamāties, jākļūst vīrišķīgākai un vienaldzīgākai (vēl izvēlējos pieklājīgo apzīmējumu)...kas tur vēl? ak jā, 10 kg jādabū klāt... citādi neierakstos :D

jozolsen      Neķer kreņķi. laiki mainās.Padomju laikoe orālais bija retais ,kaut kas īpašs,Aizspriedumi un nezināšana.Šodien ikdiena.40+tikai dzimumaktiņs ar retiem izņēmumiem.Jaunā paaudze dzīvojās portālos no mazām dienām,sdavādāka info bāzes pieejamība..Zinot par šodienas CILVĒKU-vidējā dzimte ,Oho ļoti liela perspektīve.Tirgus,aprite notiekas arvien straujāk un straujāk.Šis kumpalu lielveikals paplašināsies.

labriit      Kas dzīvē nemāk iepatikties un izveidot attiecības, tas internetaa to ne tik neizdarīs.

skarbaiskungs      Ja njem vèrà, ka autora pazinju lokà ir tikai divi sievishkji, kuri droshi vien nebazùnè par bùshanu kàdà saità, tad shito pètìjumu droshi var saslaucìt un iebèrt kastìtè, kur kakjis iet kàrtoties.

mis_parkere      ek,kur var iemacities lamaties?

LaskovijMerzavec      Vidējā ohojiete... Gudra, gara un slaida auguma īpašniece tā ap 20 gadiem, nu maksimums 30.

Trenējas cept kotletes un sēž šeit, gaidot, kad kāds no šejienes 40 gadīgiem segza Karaļiem viņai uzrakstīs un .aplaimos ar 10 orgZmiem, saprotot, ka rinda ir gara un veči jau cenšās, bet viņas kārta var tik drīz nemaz nepienākt un var gadīties, ka tiks automātiski ieskaitītas VCP kārtā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu