SPICE (spaiss)

kads ir saskaries ar sis vielas iedarbibu-,tuvinieku,pazinu ,pazinu-pazinu loka.....?
Kas notiek,kada iedarbiba? Pieraduma veidosanas,sekas!

Enigma78      Es pīpē linoleju un man ir ok:D

_Biezaa_oome      Emma, maniem mazbeerniem ir 1, 1,5 un 6 gadi. Tieshaam, nekad nav ne piipeejushi, ne dzeerushi. Es ar vinjiem principaa nesatiekos, taa ka nestaastu, ka narkotikas, shnabis un paparausi ir slikti. To dariis vinju mammas. Pati nedzeru, nepiipeeju un narkotikas pat shaaviena attaalumaa nav intereseejis apskatiit. Vot taa, emma.

jozolsen      Vēsture attīstās spirālveidīgi un rodas tuvinātie saskarsmes punkti..Kādreiz Angļi Indijā audzēja opiju un kontranbandā ļoti lielos apmēros tirgoja Ķīnā.Tagad nāk atsitiens.Perspektīvē Latvijai ļoti bēdīga.Viena atražojoša paaudze izbrauca peļņā uz ārzemēm,nākamā daļēji nopīpēsies ar spaisu..Šodienā lietotāji ir školnieki un jaunieši, mānīgi lētais pasākums..Šo problēmu kardināli jārisina,ņākotnes vārdā..

Rozmariins      ir labs paziņa kurš vismaz gadus 5.kaa minimums diendienaa lieto visaadus suudus. saaka ar amfetamiinu,tad alko ar cikladolu bija gana labs, peedeejos paaris gadus piipoja spaisu jo leetaak esot un taa. vismaz 2 maisinjus dienaa! noteikti vismaz reizi gadaa atpuutaas psihenee, bet citaadi ne tik dumjsh un visaadi citaadi laaga dzeks! ...nu jau buus pus gads tocno apkaart kaa shis nenomira, bet Dievam pieveersaas! kopsh taas dienas nelieto neko, i ne alinju ne smeekji parasto!
kaadas sekas? nezinu vai taadas maz ir... jau ieprieksh nebija nekaads babilonijas gudrais, tagad ari nebuus!
pieveersaas Dievam, paarstaaja lietot, nolika tiesiibas, dabuuja darbu un love ar ira! ...cilveeki mainaas?? domaaju ka shitie ir kaa bumbas ar laika degljiem

Lost      Tuvāk neesmu saskārusies kā dažas dokfilmas un dēla brīdinājums:"Mammu, tu tikai NEKAD nepīpē spaisu!"

Rozmariins      spaisa piipmanji neradaas kaa seenes peec lietus taapeec ka tas esot "stiliigi" kaa staasta tv, tie visi ir jau ieprieksh bijushie vitamiina galvas kuri saak spaisot taa pieejamiibas un cenas deelj...
un kursh gan muusdienaas nav paproveejis koksiiti... nu ja atskaita taas nesmukaas kuras seez maajaas pie graamataam vai sheit copee smukos..

garinsh207      nu tie,kuri nejutas labi ar skaidru pratu,tie vienmerr atradis iespejas,lai apdullinatos.nav svarigi ar ko-smiga,zalite,lime,benzins,medikamenti,antidepresanti,sunuburkski

quimera      Ar narkotikam cinās jau gadsimtu!
Nekas tālu nav mainijies.
Kā lietojā,tā arī turpinās lietot!

Arī pipēt cigaretes ir kaitīgi -visiem pofig!

Emma45      _Biezaa_oome (2014-04-07 17:53) viedoklis
Ok,mazbērni mazi.Un bērni Tavi,nekad nav ne cigareti nopīpējuši ne vīna glāzi izdzēruši?

Emma45      Tie kas te sludina visādas tantras un tamlīdzīgus brīnumus man šķiet ka ir no noprovējušo grupas.Saiet viņiem prātiņš šreijā.
Rozmarīna paziņa ka piemērs.

Spicis      marselis, kāda tur prakse! Pelašķu plūksnas apšpricē ar sintētisko indi (kau dihlofosu ko pšik pšik veidā ĪSTIE veči pievienoja aliņam aizvēsturē) un uzpīpē jaunspaisu - čības pa gaisu - Liepnieks traumēts - atlikušais saprāts .... tu tū!
Nopietni: apšpricējamā viela mainās, koncentrācija un tās daudzums netiek kontrolēts. Kurš un kur to paveic - nav zināms.

Tessa      Emma,te nu ta ka Dagnijai jasaka: audzinat vajag.
es neticu tam,ka vecaki,kuru berni dzer (labi,piipeshana bus tas mazakais ljaunums) un lieto narkotikas,ir pietiekoshi daudz laika ir veltijushi kopabushanai un savas autoritates nostiprinashanai berna aciis.
mana nostaja bija tada: berns,tu esi briivs,tu esi Personiiba.tikai tu pats pienjemsi lemumus par savu riciibu,jo es klat ne staveshu,ne tas bus vajadziigs. tu macies sev,ne man. tu dziivo sev,ne man. tev ir izvele-dariit sliktas lietas vai nedariit. bet jebkura gadiiju,aja savariisi tudus,tu esi gaidiits majas. un tu vari nakt pec atbalsta.
Ungarija ir kopiigi garshoti viini(bernam nebija maz gadi liidz pilngadiibai),majas viesiibas nekad nav teikts : tu nedzersi,tu esi mazs.
rezultats.tagad ir liels. ir sava galva uz pleciem. ir tiesham Personiiba,kura dziivo pec iespejas zalji,bez kaitiigiem ieradumiem. ta ir personiiba,pec kuras tiecas citi un njem no tas piemeru.
es nestastiishu,ko dara,kur macas un strada-tas nav vajadziigs. bet ja es nedzesetu muti nonstopa un neuzkriitoshi neradiitu pati, kas ir labi un kas ir slikti,nez ka butu.

Ananda_A      Autors mums var kaut ko piedāvāt??? :DDD

neratni_stasti      Rozmariins (2014-04-07 18:42) viedoklis
Tas jau reāls uzbrauciens :D Es noteikti neesmu mēģinājusi nevienu narkotiku, un tāpēc līdz šai baltai dienai esmu smuka bezgala un vēl izskatos 10 gadus jaunāka.

Marseli, ja gribi tik precīzi zināt narkotiku izplatību skolās, tad lai nu ko, bet par šito tēmu ir gana daudz datu arī par Latviju.
Un, kas ir briesmīgākais, tikko tāds Liepnieks iežagojas par narkotiku legalizāciju, tā visi lietošanas rādītāji palecas uz augšu. Lai gan vecākiem būtu jāaudzina bērni, lai lieto savu galvu, tomēr vēlams, lai nebūtu tik vienkārši arī dabūt visu to drazu.

Tinte      Autors laikam zondē, kur varētu iegādāties ko tamlīdzīgu, ne? Savējais linolejs droši ka izbeidzies....

11223344      Klasesbiedrs psihenee pastrādāja - liela daļa spise (vai kā tur dēvē) lietotāju esot pilnīgs čau-kakao, ku-kū paliek galīgi, nesalīdzināma reakcija ar zāli. P.S. netiek slavēts pēdējais.

Lucy      arī mazpisānu skolās tiek piedāvātas narkotikas un pirmās x par brīvu velti.cita lieta vai tas bērns izvelēsies to mēgināt,ja mājās skolā par to tiek runāts un bērns tomēr grib pamēģināt,tad tā ir audzināšanas kļūda.

Freja4      spais ir pilnīgs sū sū sū... reāli nav ne labi, ne slikti. Un tici vairāk reklāmām par spaisa lietotājiem, vnk marihuānu LV negrib ielaist...a vot kā valstī tad naudiņa nāktu un zaļa dzīve būtu, a bet labāk tak tad lai pīpē spaisu un mirst...vēlēšanas tuvojās!

psychobitch      tik vien kā caur tv uzzināju par tā esamību:) ...ko tik cilvēki nelieto, lai aizbēgtu no realitātes, kāda valsts, tādi tās iedzīvotāji...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu