SPICE (spaiss)

kads ir saskaries ar sis vielas iedarbibu-,tuvinieku,pazinu ,pazinu-pazinu loka.....?
Kas notiek,kada iedarbiba? Pieraduma veidosanas,sekas!

kokto      Pirms paaris gadi ir promeets vienreiz . Nu pilniigs meesls . Neiesaku nedz meegjinaat nedz ko citu . Un vispaar ja esi viegli ietekmeejams un nespeej nekam pateikt nee . Labaak nelieto vispaar neko .

labriit      Saka jau, ka šī paaudze būs pamatīgi bojaata un būs sekas, kad dzims nākošā paaudze.Viņi jau piedzims ar kaut kādiem defektiem. Vajadzētu smagi sodīt tos, kas uz šo nelaimi naudu pelna.Jauniešus viegli ievilināt, viņi visu grib pamēģināt, ko tikai barā nesadara...., kad vecāki vairs nespēj kontrolēt.

jurijs43      Reanimaacija

Dinchux      Ar iedarbību saskārušies visi tie jukušie jaunieši, kurus medijos apsriež, kā arī tie, kas miruši. Tev vēl vajag pierādījumus?
Labāk uzpīpo parasto zālīti, nevis ķīmiju!

sju4      Kā jau te pāris cilvēku ieminējās,arī mani šokē tas ,kas notiek Latvijā.Bērni ir mūsu nākotne,bet viņi tiek INDĒTI!Jautājums ,kuram tas ir vajadzīgs?!Tie cilvēki,kuri pieļauj,ka kas tāds ir pieejams bērniem,būtu publiski jāpakar!Tie cilvēki ir truli,ja domā,ka tas viņus neskars...gan viņiem viss nāks atpakaļ caur viņu bērniem..,kad tie kādā jaukā dienā kļūs par dārzeņiem, uzpīpējot spaisu,dzīvojot viņu vecāku izveidotajā trulajā vidē.Bail domāt par mūsu bērnu un bērnu bērnu nākotni.Jau tagad nav droši naktī iet pa ielu,ka kāds izmisis narkomāns neizrauj no rokām somiņu vai vēl ļaunāk..Pusaudži ir visvieglāk ietekmējami un arī uzvedības izmaiņas var attiecināt uz pubertātes vecumu.Domāju ,ka neviena mamma,pat ļoti kārtīgā ģimenē,nevar būt 100% droša,ka viņas bērns nekad neko tādu nepamēģinās!Ja tavs bērns atrodas vidē,kurā tas notiek ik uz soļa un pusaudžu vidū tiek uzskatīts kā norma kaut ko uzpīpēt..tad gandrīz vai ir jāpriecājās par to,ka tavs bērns aprobežosies ar parastājām cigaretēm.Domās atbalstu tos,kuri uzdrīkstas un demolē tās "zālīšu" bodes.Tas laikam ir vienīgais veids kā ar to cīnīties...Izskatās,ka valstsvīriem ir gluži vienalga..Vai arī ļoti iespējams ,ka paši ir šajā biznesā iesaistīti.Varētu padomāt,ka viņiem pašiem nav bērnu...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu