Vai ir iespējamas attiecības starp vīrieti un sievieti bez seksa?

Kā jums šķiet - vai ir iespējamas attiecības starp vīrieti un sievieti bez seksa?Cik ilgā laika periodā un cik tas ir veselīgi?

_Krasula_      Jāa, tikpat lielā mērā kā sekss bez attiecībām.

Diversija      Vispār jau to par draudzību mēdz dēvēt (c)

MaryClaire      man gan šķiet, ka tur ar draudzību diez kas nesanāks - ja ir parādījusies kaut neliela doma par seksu, tātad, pieļāvumu, bet ir kādi apstākļi, kas izslēdz tā iespējamību, tad šaubos, ka tāda draudzība pastāvēs ilgi. es izsaku versiju - ne ilgāk par 2 mēnešiem, ja satikšanās notiek in live, nevis virtuāli.

miers2      viss atkarīgs no pašiem cilvēkiem - ja abiem tas šķiet pieņemami, tad iespējams tas ir. Bet reāli jau tas būtu no izņēmumu sadaļas nevis attiecību norma. Parasti jau vismaz vienam no abiem kniebties gribas un acis tad kāri raugās apkārt :)

Araabs      Vai minets arī skaitās sex?

cunt      Noteikti ir!!! Tvaiku ielā... :D

Pauls      Formāla atbilde. Ir iespējamas attiecības starp sētnieci un mājas iemītnieku (vīrieti), priekšnieci un padoto vai otrādi. Un pat starp tēvu un meitu.

erucanob      Beidziet te tēlot naivos.Durakam skaidrs,ka ne brāļa/māsas,ne kolēģa/kolēģes attiecības te domātas.

Deisa      Tā tīri personīgi spriežot, ir man attiecības arī ar vienu vīrieti bez seksa, draudzīgas attiecības (bez runām par kolēģiem, bērniem) un nebūs tā seksa. Veselīgi. Man sekss ar citu vīrieti, viņam arī sekss ar citu vīrieti. Un nekas veselībai nekaitē. :)

garinsh207      :)ja ir zinams,ka nekads labais sesks nesanaks,tad labak ir bez seska

MrJones      Izsleedzot, radnieciigas attieciibas, kolegjiaalas, TIKAI draudziigas,..tad starp viirieti un sievieti ari tas sex ietilpst komplektaacijas paketee, citaadi jaapaarskata vai kaut kas nav riktiigi, vai maz taadas vajag..? Kaada vella peec..??? Ok., kaadu laiku var,,,viens otru testee un taa...brt ja tas ievelkas, shaa vai taa, kaada no puseem vnk saaks loviit seskus citur...radiisies diivaini paarpratumi, nesaskanjas ne no kaa...zaagjis,,!! :) Un kas tad tur beigu beigaas sanaaks...? Nekas. :)

_Biezaa_oome      Mums shkjiet, ka jaa. Nav jau visu sutku jaavaaleejas nonstopaa. P.s. - vai ta vechukam nemaz nemaz vairs mironiic neceljas?

caress5      Ko Jüs te sexu apsükäjiet. Te reegojäs skaidras PATEEREETÄJA attieciibas.
Mäjä, saimnieciibä, ko bijushajam vai kaiminjiem aträdiit utt. utt. utt. vajadzigs viirietis, kam alga nav jämaksä un veel pashu uztur.
Ja tä nebütu, tekstä bütu sakariigäks skaidrojums.

byebye      Ir. sekss nav vienīgais komunikācijas veids:)))

Turmas      Kāpēc ne? Atttiecības mēdz būt dažādas-draugi, mīļākie, kopdzīve, kolēģi uc. Starp kuriem sex nav obligāts?
Atbilde-pēc personīgās pieredzes varu teikt tikai vienu, ja es būtu pārgulējis ar sev zināmo sievieti, tad attiecību stadija DRAUGI ar to ari būtu beigusies. Turpinājums varētu būt kā kopdzīve/laulātie, vai vienkārši mīļākie, vai ari jau būtu pašķīrušies. Nejauciet lūdzu pliku sex ar nopietnām attiecībām. Kaut vairums šeit esošo sieviešu ir sexa badā. Vai man kādreiz būs nopietnas attiecības-nezinu.

Ananda_A      Par vīriešiem nezinu. Ja sievieti vīrietis nespēj ieinteresēt ne emocionāli, ne ar savu prātu, ne intelektu, ne libido, viņa izdomās neskaitāmus attiecību modeļus, lai tikai ar tādu aprobežotu eksemplāru nebūtu pat minimālas erotiskas situācijas, kur nu vēl sekss:DDD

Turmas      Amanda_A
Acīmredzot tev ir problēmas ar SEX.
Kā parasti savu sex parteri izvēlās sievietes. Tai pat laikā ne visām sievietēm vāvere brēc pēc sexsa. SEX ir ne mazsvarīga kopdzīves sastāvdaļa. Parasti tādas kā Tu, nedabujušas sex, brēc pa visu pasauli-TU MANI NEMĪLI. Ko pašas esat darijušas, lai kopdzīvē būtu pilnvērtīgs sex???

riks086      Pateikšu to pašu domu kā MaryClaire 2014-04-16 10:15, tikai drusku citiem vārdiem - ja ir cita veida attiecības, tad dzimumam nav nozīmes. Un vēl - vai tiešām, nodzīvojot šai pasaulē pusgadsimtu, uz šādu jautājumu nespēj atbildēt pati????

jozolsen      Tas ir tik skaisti,platoniski romantiski,iet pa ielu rociņās saķērušies........lai sklerotiķis (alcheimers) nenomaldās..Vēl jau ir variants...Maturbatore ar onānistu liekulīgi tēlojot ņemās

Margooo1964      man ir draugs daudzus gadus....ja bija sexs sakuma un teikshu labaka nau vel ne bijis ne bus.......bet tas ir ta starp citu.......vins ir labakais draugs un nekadu sex negribas,bet paraudat uz pleca un dabut padomu kaut nakts vidu.......ists draugs

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu