Vai ir iespējamas attiecības starp vīrieti un sievieti bez seksa?

Kā jums šķiet - vai ir iespējamas attiecības starp vīrieti un sievieti bez seksa?Cik ilgā laika periodā un cik tas ir veselīgi?

Vucis      Kaiminjsh man nav ne braalis, ne koleegjis. Un mums ir briinishkjiigas attieciibas bez seskiem. Kaiminju attieciibas.

Bet, ja domaatas draudziigas attieciibas, tad taa arii vajag uzraxtiit.

Gardena      Nē, nav iespējams. Sekss ir viena no fizioloģiskajām vajadzībam. Ja tā netiek apmierināta, šis dibalanss izāk uz āru citā formā.
Piemēram: pārmērģs sports, alko, darbaholisms,
Pārmerīga dārzkopība,
un tt........

Luusila      Man vēl joprojām ir draudzīgas attiecības ar vīrieti, ar kuru mēs kopā uzaugām. Bieži tiekamies un varam izrunāties par jebko. Taču nekad man nav bijusi ne mazākā iedoma par seksu ar viņu- pārāk labi es viņu, maitasgabalu, pazīstu. Viņa māte vienreiz mūsu jaunībā ieminējās, vai tad mēs nevarētu tā kā mest kauliņus kopā, saprotamies taču ideāli, bet mūsu abu reakcija ar vaļā mutēm, izbolītām acīm un pēc tam vienlaicīgi izbrēktu "es! ar viņu!! nemūžam!!!" šīs viņas cerības izdzēsa uz visiem laikiem. :)

Ja domāts, cik veselīgi vai neveselīgi ir atturēties un negāzties augšupēdus jau pirmajā tikšanās reizē, tad varu pateikt, ka no nedabūšanas vēl neviens nav kājas atstiepis.

bziks      Paziņu attiecības protams tādas var būt, bet ja runa ir par attieībām, ka dzīvo kopā utt, tad ja nav seksa, tad tas ir slimi.

limonija      Labāk jau tādas nekā attiecības ar surogātseksu/seksa izstrādājumu:D

rudzupuke26      Teorētiski ir,praktiski arī,kaut arī viena puse apgalvotu pretējo.

salve      Ļoti retos izņēmuma gadījumos ar izņēmuma cilvēkiem, kurus saista kas cits, izņemot parasto interesi sieviete-vīrietis.

antikrize      Ko par miljonu neizdarīsi! Par miljonu var arī negulēt ar vīrieti.

Basteta      Ir iespējamas, tikai to nesauc ar attiecībām, bet gan par draudzību.

av2      smagi, ja viens veelas ko vairaak, a otrs nee. Bet iespeejami.

Lucy      Tev 51,tātad seksu tu vēl gribi,ja tam onkulim tikpat,tad kaut ko jau vēl var:))jaunāks un tik laizās tad un nekā,impotets,bēdz neatskatoties,neiznieko savu laiku.
A ar vecāku pat nav vērts ielaisties,tas ir izniekotais laiks vējā.
Vienīgi cits variants,ka tev interesē vnk satikties parunāt par mineralmēsliem,padzert tēju stiprinošo sirdij:)) parunāt par laika apstākļiem,par jaunībsdienām,kur biji,ko dariji un vareni zegzīga/gs bijāt ,a citādi nesaprotu tādu attiecību modeli!!

Closing_Time      Tas ir veselīgāk par seksu.

labriit      Kādu laiku var būt attiecības bez seksa jaunībā vai gluži pretēji, kad nodzīvots kopā jau ilgi un abi ir brieduma gados.Bet reproduktīvajā vecumā ilgi tā nav labi.Ir jau, ka divi cilvēki darba dēļ neatrodas ikdienā blakus, jo viens strādā tālu no mājām.Jūrnieki piemēram....., bet citi tā spēj, citi nē.

D55      ir

Piparkuka      Jā. 6-7 gadi. Jūtas! :)

Piparkuka      arnisB atbildi var apgriezt arī proporcionāli otrādi!:)
IR iespējamas. Tas ir, kad Mīl.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu