Vai ir vērts mēģināt iepazīties, vai labāk pārslēgties uz prostitūtēm?

Pēdējā laikā diezgan daudz sarakstijos ar meitenēm, vidēji 2 dienu laikā aizet līdz randiņam ar visām, bet pēc randiņa viss faktiski apstājas, vairs nezin ko grib, tikties itka arī nezin, grib vai negrib, attiecības arī nekādas neveidojas utt. Esmu izskatīgs, piekopju labu ģerbšanas stilu, uzvedos džentelemeniski, esmu spējīgs uzturēt dialogu un atrast kopīgo valodu ar ikvienu, randiņos viss itkā arī iet labi, naudu arī nežēloju, bet, galu galā, ieliek mani friendzone.

Godīgi sakot esmu ļoti vīlies, varbūt tiešām sekot draugu ieteikumiem, un sākt uztvert sievieti kā gaļas gabalu, nevis cilvēku, un pieversties bordeļu apmeklējumiem reizi vai divas nedēļā?(būtībā tie paši 100 eiro kā par randiņu vien ir...)

Dalaties ar pieredzi, vai aŗi ko ieteiksiet?

jozolsen      Tās divas dienas ir par ilgu sarakstei,jau pārgribējusies vai dabūjisi no kāda cita..Un tu paliec trešais..Tie dzentelmēņi jau viņām tikai teorētiski tīk,Tām kuras grib un vēlas,pēc tam bez maz vai pašām jāuzmācās dzeltenmenim...Nespēja šķirot sievietes ´nē´ daudzās nozīmes izvēršas bezrezultātā..Netici sievietēm..Viņām tīk uzstājīgie,lai varētu teikt ´;Es jau neko ,tas viņš cūka uzmācās..

kwinta2      Varianti ir 2.
1.Tu meitenēm tomēr nešķiet tik iekārojams kā pašam.
2.Pārmesties uz OHO, uz 40+. Te čaļi pie jautājuma, kādēļ raksti man vecai kraņai atbild, ka jaunās esot nekādas, bet mēs super.
PS. Kas tie par saitiem, kur meklēji-Gribu un seksamelvē? Jeb ārzemju saitos? Tur līdz seksam jāgaida mēnešiem. Tiesa maksā katrs par sevi.
Ja prostitūtas uzskati par interesantām attiecību veidošanai, kāpēc ne.Iepazīstoties nekad nevar zināt, kāds kuram darbs.

tavadiena      Nu,nedzīvo ilūzijās un ideāla meklējumos,tas kā reiz iztukšo,esi vienkāršāks un patiesāks,nesamākslo ikdienu,Kā esmu dzirdējusi tad vīriešiem te tik interesē maximāli iepazīto sieviešu skaits,attiecību veidošana nav prioritāte,un paši brīnās par to ka sievietes negrib vairs otro randiņu..

riks086      Kārtējais feiks.... Alojas novadā prostitūtas, kuras prasa 100EUR, vnk nedzīvo....

Forever4      Vispār jau vari iepirkt arī gumijas sievieti...pretī nerunās..dos kad gribēsi...i naudu neprasīs....vienreizējā investīcija...un miers mājās..un dvēselē ( atļāvos nedaudz pajokot)

kwinta2      Kāda starpība, feiks vai ar pases bildi, bet sāpe taču paliek.
Par draugiem piedāvā palikt tad, ja sekss ir čābīgs.Varbūt te slēpjas neveiksmju iemesls.

Sermule      Autors ir pilnigs stulbenis,ej arsteties...

Vucis      Ak piekop stilu? Nunu. Arii tas Alojas bordelis 2x nedeeljaa pa 100 eerikiem pa reizi izklausaas jautri.

Te bija teema par afftaru noliidzinaashanu liidz ar zemi. Shis, luuk, ir tipisks gadiijums: feika teema no trollja aftara uzprasaas uz liidzveertiigaam atbildeem. Ibo, kaa mezhaa sauc, taa atskan.

kwinta2      Vuci,Tu būtu tas nolīdzinātājs? Kas Tev šo misiju ir uzticējis, Dievs vai kāds cits. Un ja gadījumā kādam Tevis teiktais šķiet trollisks un izdomās nolīdzināt Tevi. Tā taču var būt, jeb Tev šķiet,ka esi visgudrākā? Atceries teicienu "netiesā un tu netapsi tiesāts".
Domāju, ka jauneklis audzis šķirtā ģimenē, nebija no kā mācīties veidot attiecības, tādēļ neizpratne un pesimisms.

MaryClaire      nu, nu ... nebija iemācījies. kad kur rodas smēķētāji un spaisinieki? - ģimenēs taču tās lietas tā kā nemāca. un pedofīli? - papiņš pa klusām savu dēlu tavo-tavo?

ja jaunēklim ir kaut pusgads pāri 18, tad pats pamestākais bērns kaut ko no dzīves ir iemācījies. ja nav - pats vainīgs, tā viņam arī vajag.

Vucis      kwinta otrā, a tu nedomā! Dari labāk to, kas tev padodas :-)

lilitina      es ieteiktu pa taisno uz bordeli doties, ko velti laiku un naudu tērē...tur taču arī ir sievietes, gan Tevi sapratīs.

Forever4      :):):) kā jūs sakat ,,trollis,, iemet tēmu....nedaudz paduļķo prātus un emocijas....un meituki gatavi jau viena otrai actiņas izknibināt...lai tik pierādītu kurai taisnīgāka taisnība :):):):)

Tinte      Pieļauju domu, ka viņas aizbaida Tavs izsalkušais skatiens.
Ja jau pats apsver domu par bordeli, tad visticamāk, ka nekas vairāk kā kniebiens Tevi neinteresē. Neticēsi, bet tas parasti ir jau uz pieres rakstīts, tāpēc meitenes pazūd, jo droši vien grib ko vairāk par 1x sakaru.

MrJones      Dari kaa tev pasham labaak...moraalo atbalstu negaidi.

Alison      Ja ieskaita tevi draugos, skaidrs, ka priekš iemīlēšanās nederi. Ir kaut kāds errors tātad visā Tavā ideālajā tēlā, kas atbaida.
Mēgjini tomēr stilińu pamainīt, citādi var atgadīties, ka būsi vnk spiests savā otrajā variantā palikt.

elf7      Vnk. nemēģini tikt skaidrībā, ar sievietēm tas nav iespējams, sievietēm vajag "visu" :), bet visa nav praktiski nevienam, izlem tāpat kā sievietes ,pēc noskaņojuma ... :):):)

kedessuns      Ideals risinajums ir apmeklet bordeli.Jo tur tas meitenes ir draudzigas,ar humora izjutu un tie paši 100 eiro aiziet.Nevis šitas pasivas portala duras,kuram realitates izjuta nekada.Un ar savu šovenismu iedomajas,ka ir neaiztajamas.

esmucitta      divdesmit gados neiepazīstas nopietnam attiecībām

HONEY_APPLE      Ko Tavs tēvs par šo tēmu saka?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu