Vai ir vērts mēģināt iepazīties, vai labāk pārslēgties uz prostitūtēm?

Pēdējā laikā diezgan daudz sarakstijos ar meitenēm, vidēji 2 dienu laikā aizet līdz randiņam ar visām, bet pēc randiņa viss faktiski apstājas, vairs nezin ko grib, tikties itka arī nezin, grib vai negrib, attiecības arī nekādas neveidojas utt. Esmu izskatīgs, piekopju labu ģerbšanas stilu, uzvedos džentelemeniski, esmu spējīgs uzturēt dialogu un atrast kopīgo valodu ar ikvienu, randiņos viss itkā arī iet labi, naudu arī nežēloju, bet, galu galā, ieliek mani friendzone.

Godīgi sakot esmu ļoti vīlies, varbūt tiešām sekot draugu ieteikumiem, un sākt uztvert sievieti kā gaļas gabalu, nevis cilvēku, un pieversties bordeļu apmeklējumiem reizi vai divas nedēļā?(būtībā tie paši 100 eiro kā par randiņu vien ir...)

Dalaties ar pieredzi, vai aŗi ko ieteiksiet?

kuks10      mjā,šinī vecumā man virtuālās figņas nebija vajadzīgas,jo bija nakts krogi un citas vietas,kur satikt tautu meitenes..?!))

nickie      hihi meitenes izliekas, ka nezina, ko grib tikai tad, kad skaidri zina, ka negrib to ar Tevi :) easy :)

cunis      Atradis ar ko iet uz randiņu hahahahaha.
Te tak tikai stulbas aitas un sivēnmātes apgrozās. Normalas sievietes trīs dienu laikā no šīs vistu fermas pazūd.
Te jau cits nav ko darīt ka dirsināt aitas kas te ar gadiem tup ar izžuvušām smadzenēm un gaida savu sapņu pinci.

Inguna15      Nezināju,Cuni,ka ir tāda profesija-aitu dirsinātājs......:-)

Tad jau esi jaunu arodu apguvis,tāds jaunievedums,ļoti,lai neteiktu vairāk,specifisks....:-)

annija005      ŠAJā vecumā.....????
Ja pazuud uz neatgriešanos tad noteikti vaina ir tevī.

Piparkuka      26 gadi, kādi 43!?... Ja nav ko rakstīt, nevajag rakstīt, kā tām sākumā:(
Stulbi.
Nenopietnas meitenes! Ko var pateikt.
Es nu gan neieteiktu ar p... sasaistīties, bet meklēt vēl! Noteikti. Ja ne šodien, rīt- gan jau Viņa parādīsies.
Un vispirms labāk sarakstīties, kādu laiciņu. Izjust iekšējo pasauli, kaut kādas intereses utt.
Otrkārt- jāmeklē tāda, kurai prātā nav kāds bijušais vai esošais čalis! To gan kaut kā vajadzētu uzzināt uzreiz. Jo tas ir meiteņu, sieviešu tips jeb būtība- ka domās ir viens, kāds, bet "it kā" meklē kaut ko, nezin ko!
Meklē īsto.
Gandrīz jau uzreiz zinu 2 jaunas, superīgas meitenes, kurām tiešām nav vīrieša, īstā!.... Pat 3 zinu!:) Dzīvē. Ar 23-24-28

violeta      Mans padoms-pērc sev prostituti!
Jo ja sim ad neesi sapratis nekādu atšķiribu,tad ari nesapratisi.

mellnnuks      ja rēķini visu naudā, tad jau tā sanāk....

Piparkuka      P.S. PATS tu esi vecmāmiņa! Fuij!
Nu ja jau tā, tad ej tik pie tām..... m.

kokto      Tu jau redz saac skaitiit naudu :D Nu samierinies ar to ka ne visam podinjam buusi par vaacinju un ar visaam arii nav jaadraudzeejaas peecaak . Noliec sev vainu ir vai nav . Nav nogriez ar nazi ir kontakteejies protams tam jaabuut abpuseeji . Es starpcitu ne par seksu :) Uzaudzee biezaaku aadu bet neuzaudzee pa biezu :)

sniegaprincese      Parak liels dzentelmens! Sievietem parasti noverte viriesus maitas! Kamer ar tadiem nav sapinusas vinas labus viriesus vienkarsi nenovertee!

kobrelis5      ierēcu riktīgi.
jautājums tikai viens , nahren Tev oho?

kokto      sniegaprincese
Noveertee visus bet ir aizdoma ka tie dzentelmenji vareetu buut diezgan aizdomiigi citu aciis . Vaitik vinjam nav kautkas aiz aadas ? Muusdienaas dalja cilveeku ir ljoti bailiigi un baidaas uzticeeties ;)

coopers      26 gadi........un šeit ...........vnk trūkst zilbju.........

MrJones      Murgs. Nu redz, kaadas taas sievietes tomeer, veejagraabsles! Nav ar vienu viss taa iisti beidzies, ka jau kjer peec naakamaa...pat nezinot, vajag vai nevajag!! :) Mdaa.......
Es ieteiktu vairaak eksperimenteet. Visticamaak, jaunaas shpidrillkas tevi tik tin ap pirkstu.Iemeegjini roku shai portaalaa...nopietnaaka paaudze te tomeer! Un ja veel dzentelmenisks, taa jau extra...buusi uz izkjershanu!
Par otro variaantu - tur ari ir savas perspektiivas un izaugsmes iespeejas, bet...lai nu paliek, shoreiz! :))

derevnja10      Vecīt,bordelī tāpat ka tirgū,visam sava cena,i prece redzema, a šite, nezināms prais,par nezināmu preci:D

jozolsen      Ja par naudu un laiku iet runa,tad visizdevīgāk ir onanēt..

Sapne      Par inteliģenci gan varētu pastrīdēties - Tavā ne visai garajā vārsmojumā saskaitīju vismaz 12 gramatikas kļūdas ... par teksta domu pat neizteikšos ... ja ko tādu spēj pieļaut un iedomāties - uz priekšu! Un nedomā, ka meitenes šādu attieksmi nejūt! Varbūt kādreiz vienkārši apvaicājies, kas tieši meitenei nepatika! Kaut gan - ja 2 randiņi dienā, nez vai vispār vairs atceries, ar kuru tikies ... :D

odenix      Varbūt vienkārši tu "atlasi" nepareizās meitenes, ar kurām tiecies, ja jau vienmēr vienāds rezultāts. Varbūt maini savu vēŗtību fokusu un arī sevi centies prezentēt nevis pēc vizuāli āŗišķīgiem kritēŗijiem, bet pēc tādiem, kādus meklē sievietē. To, ko cilvēks spēj pietēlot, maskējot savu personību, to momentāli jūt, ja tev nav interesanti ar viņu runāt- kāpēc lieki tēŗēt laiku un būt par neatvairāmo džentlmeni, ja vari būt godīgs un atklāts, unvarbūt, tas pat vairāk piesaistīs otru cilvēku, nekā ārišķīga pieklājība.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu