Latviešu autoritātes

Kādas ir jūsu lielākās autoritātes latviešu vidū, kuru viedoklī jūs ieklausītos un ar kuriem labprāt parunātos par dzīvi pie kafijas tases? Var būt arī no kādreiz dzīvojošajiem. Man tās būtu Rainis, Kārlis Ulmanis, Rubiks un Raimonds Pauls. Diemžēl nav nevienas sievietes, bet pieļauju, ka tā varētu būt arī sagadīšanās .. :)
Kas jums?

irgo      Akadēmiķis Jānis Stradiņš.

Tessa      Karli Padegu, Noru Bumbieri, Raini, Klavu Elsbergu-man tie makslinieki vairak ir pie sirc.
Meijerovicu un Zemgali. Eizhenu Finku. Indrikji, bet to pirmo,ne neredziigo. Nameju, ja tads bija, Viesturu.
no tagadejiem arii Zaiga Gaile patiik.

labriit      Juris Rubenis- mācītājs, Pēteris Kļava-reanimatalogs, Vaira Vīķe-Freiberga-......

fargo      šādā gadījumā interesei būtu jābūt abpusējai. ja tomēr, tad domāju, ka ar juri rubeni. bet par noteiktām lietām, nevis "par dzīvi".

DAfrika      Jā, viesturs Rudzītis tiešām ir sarunu vērts, esmu pļāpājusi un vienmēr pozitīvisms domu gājienā pielīp, vismaz uz laiku.

limonija      Precizējums Marihuanas teiktajam par Veidenbaumu - dilonis Eduardam jau bija, bet pa ceļam no Tērbatas uz mājām viņš vēl saķēra pneimoniju(antibiotiku tolaik nebija)...Viņa mūžs nebūtu bijis ilgs, bet tomēr...skumji. Taču atstātais mantojums lieku reizi apliecina - ne jau kvantitāte vajadzīga;) Nepilns simts dzejoļu, no kuriem gandrīz katrs - filozofisks šedevrs:) "Virs zemes nav taisnības..."

jollyroger      Ar Martu Krustiņsoni

psychobitch      Ar Elitu Patmalnieci, Gintu Budi, Velgu Vītolu...

mieru_tikai_mieru      ar Juri Rubeni, Pēteri Kļavu. No sievietēm - Māra Zālīte, Ārija Elksne.

MadaraZuze      Kargins Valerijs, Skeele Andris, Shlesers Aivars, Usakovs Nils, Lembergs Aivars, Berzinjsh Andris (kursh tagad Prezidents) - cilveeki, kuri ir manas autoritaates latvieshu viduu, un kuros ir veerts ieklausities...

furnitura      Agrāk vēl bija kaut kādas autoritātes, tagad - galvenais, lai dupsītis smuks un nav iedomīgs.
Nesaprotu, ko jums tāds Rainis būtisku pateiks?! Tad jau vismaz tādu, kas pārzin finanšu sfēru un var ieteikt, kā ātri un neko nejēdzot miļonu nopelnīt.

Deisa      No iepriekš jau minētajiem arī gribētu parunāties ar Pēteri Kļavu, Klāvu Elsbergu, Eiženu Finku, arī Elitu Platmalnieci. Vēl prātā nāk Lilita Bērziņa, Anna Brigadere un , protams, ar Jāni Zālīti.

Gardena      Man? VVF;
Janīna Kursīte; bērnu slimn. anestezeologs Pēteris Kļava;
Amatnieks Igurds Baņķis;
Sandijs Semjonovs
Mana draudzene..:)



.....

_Biezaa_oome      Laachpless, protams... Valdis Freimantaals. Un veel dazhi palaatas biedri aiz seetas.

Riekstkode      Mana autoritāte ir........ Ingmārs Līdaka ! un pat neuzdrošināties neko komentēt !

av2      Pauls.

dafnids      Artūrs Irbe, Bruno Oja, Pēteris Kļava, arī Vaira Vīķe-Freiberga, Lilita Bērziņa, Astrīda Kairiša, Gundega Sproģe, Ineta Radēviča... o, jā, Jānis Zālītis :) ar daudziem jau varētu, kas simpātiski un arī ne slavenībām būtu interesanti, bet šie tā kas nāca prātā un varētu izcelt.

JurisK      Par dziivi, iipashi jauniibu atcereeties - ar Ivaru Godmani. Vinjsh noteikti ir mana autoritaate. Bet, kaa jau te teica arii, iespeejams, interesants sarunu biedrs, interesei vajadzeetu buut abpuseejai. Taa jau vareetu nosaukt daudzus - ar Olti pacopeet, ar Shomasi barchikaa paseedeet, ar Rubiku par politiku paspriest, ar Girsu par nacionaalo jautaajumu parunaat - daudz interesantu cilveeku:) Jaa, katolju jaunais virsvadonis Latvijaa shkjiet patiikams cilveeks, ar to vareetu par dveeseli paspriest. Piekriitu te teiktajam par Rubiku kaa Riigas meeru - savaa laikaa vinja uzstaashanaas Latvijas radio sakaraa ar milziigo imigrantu piepluudumu apsteidza atmodas laikus par padsmit gadiem!

solveiga23      Man kā emigrantei no Latvijas ar Austrijas Nebenwohnsitz labpatiktu papļāpāt ar Ārniju,viņam netālu dzimšanas šūpulis kārts,pats arī bieži uz šo pusi atskrien. Nesen manā pusē Formula notikās,lūk Greckis bija ieradies,arī tā neko čalis.

Closing_Time      Alfrēdu Rubiku.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu