Priekšnoteikumi kuplai ģimenei

Jautājums ļaudīm, kas vēl var un vēlas radt bērnus. Kas būtu nepieciešams, lai jūs ģimenē vēlētos vismaz trīs bērnus? Vai ir kāds fertilā vecumā, kurš vispār nevēlas bērnus? Kāpēc?

Tessa      Šobrīd spēkā esošajā Darba likuma redakcijā Darba likuma 156. panta pirmā daļa paredz, ka ikvienam darbiniekam ir tiesības uz bērna kopšanas atvaļinājumu sakarā ar bērna dzimšanu vai adopciju.
...šī panta ceturtā daļa noteic, ka darbiniekam, kurš izmanto bērna kopšanas atvaļinājumu, tiek saglabāts iepriekšējais darbs. Ja tas nav iespējams, darba devējs nodrošina līdzīgu vai līdzvērtīgu darbu ar darbiniekam ne mazāk labvēlīgiem darba apstākļiem un nodarbinātības noteikumiem. Tas nozīmē, ka visā laikā, kamēr darbinieks atrodas bērna kopšanas atvaļinājumā, viņam saglabājams iepriekšējais darbs. Taču, ja tas nekādi nav iespējams, darba devējam ir pienākums nodrošināt šim darbiniekam līdzīgu vai līdzvērtīgu darbu ar šim darbiniekam ne mazāk labvēlīgiem darba apstākļiem un nodarbinātības noteikumiem.

tas par to, ka darbavietu tukshu netur. elementaras likumu zinashanas.

ingryda      Nekad nav bijusi interese vai sajusma par berniem, nedomaju ka tas laika gaita mainisies.

_sieviete_      Nez vai šis portāls ir īstā vieta, kur to jautāt... Diemžēl. Tie laimīgie cilvēki, kuru spēj radīt kvalitatīvu trīs bērnu GIMENI un to uzturēt, lolot- nerādās šādās lapās.

violinn      Vispār jau rādās gan. / to _sieviete _ / šādās lapās.:D

Ja par tēmu, tad man zināmās ir trīsbērnu ģimenes. Ne bagāti, bet pārtikuši, spēj nodrošināt visu nepieciešamo, tai skaitā bērniem dažādas ārpusskolas nodarbes.
Es domāju,ka daudz ko nosaka, vai jūties stabili un prognozējami.

Pelle      Manuprāt, bērnu radīšana un audzināšana, ir svarīgāka par izklaidēm. Man ir 3, ja būtu atbilstošs tēvs, tad būtu vairāk, laikam... Man vienkārši patīk bērni :) Protams, priekšnoteikums ir pietiekamas finanses :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu