Kā atbrīvoties no internetatkarības? 2. daļa.

Es esmu pievienojis jau pārāk daudz teksta iepriekšējā postā. Vairāk nedrīkstot pēc oho likumiem.
Tatad- turpinam!

Pavisam bez tehnoloģijām nevaru- tad apstātos vai stipri nobremzētos visi mani biznesi- tur takš rēķini, epasti, serveri, mājaslapas, reklāmas, gūgle, foto, kalendāri, team plānotāji, video materiāli- viss caur internetu un datoru griežas.
Ja esmu kur projām, smārtfons un mobilais internets kā minimums, obligāti. No manis ir pārāk daudzi cilvēki atkarīgi, lai es varētu nolīst alā un dzīvot tur vienītī meditējot mēnešiem.

Problēma ir iracionālā taustiņu klabināšanā portālos- es vēlētos atbrīvoties no tās.

Lucy      kātad ģimene tev,gribētu dzirdēt ko par to teiktu tā ´´tava sieva´´ neviena sieviete nebūtu mierā,ja vīrs visu vakaru pavada pie datora pogas spaidot un tur ievietojot klipus,bildes un sazin ko vēl darot..beidz neviena sieviete ar to mierā nebūtu!!!
pat nestādos priekšā,ka mēs atpūšamies,a cienītais pirmais ko dara čato pa kompi,danu beidz muldēt!! tādu necieņu ne es ne viņš neizturētu pat pāris dienas!!!

limonija      Piekrītu Biezajai omei. Te nu bikiņ pēc UDS sāk izskatīties, ne tikai internetatkarība...

Torpedo      Nu, atliek vienīgi iet būdistu mūkos - tiem nepieder nekā vairāk kā palags ar miesu. Un nekādu vēlmju - ne pēc sexa, ne pēc mantas, ne pēc gadžetiem, tieši tas arī darot cilvēku laimīgu - ka nav nekādu vēlmju.
Bet oho vecmēbeles, tiešām nekļustie smieklīgas, te izkūstot un izklājoties - nu, neprecēs viņš nevienu no jums un arī ceļojumā nevazās līdzi, pat ja viņš ir tas, par ko uzdodas! :D

Monjka      Virs bēdīgi slavenas "iestādes" kādreiz figurēja teiciens: "Darbs dara brīvu" :D Nu, varbūt tad Tev, cienītais, ir laiks pievērsties tīri fiziskam darbam ikdienā, ne mēnesi, divus, bet defoltā. Nopērc lauku mājas draņķīgā stāvoklī un atjauno, iekārto - būs vismaz redzams rezultāts utt. Un kaut ko pēc sevis atstāsi nākotnei ;)

Stulbaa_stulbene      Sit mani ar slapju krūšturi, bet nu pēdējos gados galīgi neesmu manījusi Tavu mega atkarību. Tajā pat seju grāmatā Tu +/- reklamē tikai savu darbu un hobiju... t.i., neesi tas smagākais gadījums. Bet viens no risinājumiem, veic attiecīgas darbības, lai Tavu IP nobano attiecīgās lapas. No fotobloga taču tādā veidā Tu tiki vaļā ;)

spradzite1984      "nu, neprecēs viņš nevienu no jums un arī ceļojumā nevazās līdzi, pat ja viņš ir tas, par ko uzdodas! :D" par šito Torpēdam cepums :))))))

siklika      mosh noliec sev priekshaa SMILSHU PULKSTENI..un paskaties kaa AIZTEK Tavs Dziives laiks...:) Tavas dziives LAIKS..varbut paliidzees...TaS Aaiztek..uz nevajadziigam lietam..un paradumiem..kas svarīgs-atstaj..kas tikai TAA..kjeksiitim...-met prom...:)

JurisK      Tak ej pie galvas ārsta, domaju- zaļš puika,ne vecis pāri 40! Neviens tev te neko nevarēs palīdzēt, atkarības ir jāārste, galvenais jau tev ir - vēlēšanās atbrīvoties no atkarības, cik var noprast, dakterim ar pietiks honoraram. Uz priekšu, un rīt pat!

violinn      Ta kāda viņam atkarība. Nemiera gars, kam visu laiku kaut ko vajag. Un daudz. Pie galvas dakteriem šitos ved, kad galvā kaut kas ""uzkaras"´, ne ātrāk.

aroganis      Cik var teikt - ej pastrādā mežā, vai aizbrauc uz Krievijas taigu pamedīt lāčus, ātri atņems:)

Freja4      Sasmējos par šo:
>>>No manis ir pārāk daudzi cilvēki atkarīgi, lai es varētu nolīst alā un dzīvot tur vienītī meditējot mēnešiem.

Freja4      >>> ja tie cilvēki tik daudz būtu atkarīgi no tevis, un ģimenē prieks, miljons kabatā, nebūtu laika dīdīt taustiņus, stabilitāte prasa darbu un papildlīdzekļus!

Nabukoo      :) laba problēma, reizēm pašam ir. Runājot par lietas būtību, Tev nav dzīvei jēgas, tāpēc meklē to visur kur, tikai ne tur kur vajag. :) Tu meklē piepildījumu sev, bet netā to atrast nevar. Un atkarība ir tāpēc, ka jo vecāks paliec, jo vairāk to gribas atrast.

Viirietis_V      Atkarīgais spriedelējot par savu atkarību,parauj līdzi veselu baru atkarīgo!:DDD
Laiks riktēt 3.turpinājumu!:)

Nabukoo      " Un ja nu nav taisnība? Tad vesela kaudze darbību pa tukšo?" pats droši ka zini, ka nekad šādas lietas nav pa tukšo. Meklē atbildes uz Pareiziem jautājumiem (patreiz šie nav pareizie) un Tu virzīsies uz priekšu. Ko un kā darīt? Kādi jautājumi ir pareizi? Tie ir katram savi, neviens Tev tos pateikt nevar. Viens ko varu teikt, attīsties garīgi nevis fiziski vai emocionāli! Un otra lieta, paklausies lekcijas vismaz no 10 dažādiem cilvēkiem ar pēc iespējas dažādākiem skatījumiem uz dzīvi un tās vērtībām.

MaryClaire      ak, piedod, ka uzbāzos ar padomiem, man tik tagad pieleca, ka autors jau it neko negrib, kā vien padižoties, cik bagāts, varens un pārticis ir.
nu un? nu, esi. un? .... tā ir Tava mēraukla, ne, personīgi, manējā. pat šūna nesakustējās, ne skaudībā, ne apbrīnā. so?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu