Bērnu kāzas un ekši ar citām

Man te tāda problēma, bērniem nāk precību gadi.Tad nu mokos starp diviem variantiem - lūgt bērniem vai nelūgt taisīt galdus divās vietās? Neiet uz kāzām? Nespēju iedomāties sevi ar ex un viņa draudzeni vienā telpā ne minūti.Kā Jūs izturējāt bērnu kāzas ar saviem exšiem un viņu jaunajām mīlām?

_lady_      Piedod, bet Tu uzvedies tieši kā mana mamma. Es nevaru nevienu normālu pasākumu uztaisīt ne sev, ne savam bērnam, jo redziet tur taču būs viņas bijušais un es taču ar viņu nesēdēšu pie viena galda, jo viņš man visu dzīvi ir sabojājis... Tāpēc iemācies būt stiprai, turēt augsti paceltu galvu, lai arī kas notiktu un vienmēr tomēr paprasi sava bērniem viņu viedokli, ko viņi vēlas, jo tie taču būs, pirmkārt, viņu svētki, tāpēc centies tos nesabojāt....

solveiga23      Piekrītu viedoklim,ka tās ir bērna kāzas un viņš izvēlas,ko aicināt....manējais izlēma,ka papiņu neaicinās,jo saskarsme abiem ,visu mūžu bija slikta ,+ vēl nodevība no ex puses,ko biju slepusi visu laiku un atklājās tikai,man aizejot.
Ļausim saviem bērniem pašiem izlemt ,ja bērni ir saprātīgi audzināti,nekādi nepatīkami pārsteigumi mūs nesagaidīs...

hefny      GALU GALĀ, tAVS -IZAUDZINĀTAIS BĒRNS ,ZINOT,KA tU ESI MATERIĀLI,PRAKTISKI PĒDĒJOS GADUS CENTUSIES,BŪTU NOTEICĒJS tēvam -ierasties bez svešas sievietes blakus,jo bērnam ar to Sieieti -svešo-nav nekāda sakara,kur ierodas tuvi radi,draugi,paziņas,kas vēlami-aizcināti/ielūgumā ar lieliem burtiem to ierakstīt/,jo tēvam IR jārespektē bērna prasība-lugums neaizskart bērna mātes normālas-saprotamas jūtas!Jo tāds vīrietis sevas var mainīt,cik grib, bet bērna māte katram bērnam ir ienīgā-esošā,un citām svešiniecem,ja reāli nav ēlamas ,nav ko darīt,ja nav mācē´jušas iegūt vietu jaunajā statusā vīrieša bērna un radu lokā.neko darīt,jo,ja panmet ģimeni bērna māti,bērnu, vīrietim jārēķinās ar jauniem noteikumiem no bērna un bērna mātes puses!
Ar jauno/jaunām citām laulenēm var iet pie lauleņu bērniem,ja tur tiek uzņemts, vai kopīgajiem paziņām,jaunajiem draugiem,-vai pasaulēmaz ietu,kur tiem doties izklaidēties.

Tessa      hefny, ta tava murgoshana saucas manipuleshana. bernam, redz,ir jauztraucas,lai nav aizskartas mates jutas.
kadas jutas? cilveki ir shkjiirushies. ja mate/davienalga kads vecaks netiek gala ar sevi, ta ir vinja(-s) problema.
ja pipls nav stiprs,lai atlaistu pagatni,lai mokas un pieciesh. punkts.

svdiena      personīgās pieredzes nav, bet, domājams, jaatceras, ka šī diena - kāzas- nav Tava, bet bērnu. Attiecīgi jāsakož zobus un jāuzvedas tā, lai bērniem nesabojātu svētkus. Jo laikam Tu nenoteiksi, iet exvīram ar draudzeni vai nē uz kāžam, varbūt vīrietis būs smalkjūtīgs pret Tevi un savu mīļoto cilvēku neaicinās līdzi, lai tevi nesapinātu. aiz cieņas pret vecajiem, labajiem laikiem? :) Varbūt bērni kāzas svinēs kādās salās divatā un Tavi prātojum atkritīs? Daudz variantu.

MisPantera      Ietu mierīgi, bez tam man sen vairs nav nekādu dusmu, esmu visu piedevusi!Galvenais, ka abi spējam komunicēt bez nekādiem aizvainojumiem.

inde_1970      Vienā mierā un saskaņā. Mums ir lieliskas attiecības. Protams, jāpārcieš un jāizsāp tas zaudējums. Autores gadījumā tas vēl nav noticis. Nevainīgo nav, tāpēc nevajag vainot bijušo vai "ļauno ģimenes jaucēju". Jāstrādā tikai ar sevi. Novēlu, lai "līdz kāzām sadzīst". :)

adamsones_atbalss      Manā dzīvē tāda situācija nav iespējama. Bet izejot no veselā saprāta apsvērumiem, skaidrs ir viens - vienīgais, ko tu vari darīt, ir labi izskatīties un smaidīt.
Ko nozīmē māte, kas ar saviem niķiem ir spējīga sabojāt dajebko, man ir zināms. Ignorēju viņu. Tu arī gribi lai tevi ignorē?

SaintSin      Interesanti, kā tad veido kāzu viesu sarakstu? Ir tāda lieta kā runāt un izlemt, nevajag melot, ja kāds liksies neciešams, bet vajag respektēt jauno vēlmes. Zināmā mērā šai brīdī Jūs uzzināsiet, cik lielā mērā Jūs esat vecāki, vai ciena, respektē vai, diemžēl esat tikai radītāji un barotāji(ekši drīzāk liecina par to). Ja kāds no ekšiemviņiem liekas vērtīgāks par jums, tad derētu rūpīgi ieskatīties sevī un varbūt ko pamainīt, un īpaši nekavēties, jo nevienamnav zināms, cik laika ir atlicis, bet palikt bērnu atmiņās kā ne visai mīlētam vecākam diezin vai ir labākā lieta... Arī mazbērnus tak gribēsies redzēt un ucināt...

DAfrika      Piedzeries ar viņa tagadējo i visas problēmas!

Chris1986      Nav vērts lielu naudu izmest, pietaupi, lai sanāktu kko uzrīkot arī, kad viņi precēsies 2. un 3. reizi

tiu      Saintsin, nu gan pateici! "Kāds no ekšiem viņiem liksies vērtīgāks par jums..." (C)
Izrādās te bez topša autores ļoti pulka manipulatoru ir!
Tagad bērnus izmantos savām razborkām!
Ja māte taisa šitādu trādi rīdi un murgo par atsevišķiem pasākumiem tēvam un mātei, tad tiešām žēl bērnu! Kad miesīga māte traucē mierīgi apprecēties!
Ar savām problēmām mātei pašai jātiek galā! Lai nav pēc tam kauns no bērniem par savām kaprīzēm.

Deisa      Beidz domāt par sevi, bet piedomā, lai bērns savā svarīgajā dienā ir laimīgs. Ja jau ir izaudzis un precās, tad gan jau ir spējīgs izdarīt izvēli, ko un kā darīt ar kāzām. Ne Tev vairs teikšana, autiņu laiks garām.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu