Vecumam nav noziimes?

Daudzi te saka, ka vecumam nav noziimes ne pie attieciibu veidoshanas, ne pie citaam "lietaam". Viss esot atkariigs no taa kaa pats juuties. Es domaaju, ka vecumam tomeer ir sava noziime (vienmeer pastaav iznjeemumi) gan attieciibas veidojot, gan iemiiloties, gan pie visa paareejaa.
Vai tad 18, 25, 32 ir tieshi taa pat kaa 55, 65 vai 72 gados? Kad apskatos kas aktiivaak ko meklee un aciimredzami, bez panaakumiem, tur maz ir vecumaa zem 30/40/45.
25 vai 33 gadiigus vispaar nevar atrast pie probleemu nomociitajiem vai pesimistiem (ar iznjeemumiem, kaa vienmer).
Kaadas ir juusu domas un pieredze?

SaintSin      Jo vecāks kļūsti, jo mazāka nozīme kļūst vecumam. 10 gadi 18 gados vai 50 gados - pavisam atšķirīgas lietas. Daudz svarīgāka ir motivācija - Kāpēc dzīvot.
Vispār interesanti, kāpēc jūs dzīvojat?

hefny      nozīme ir tam ko,kā,ar ko, kāpēc vēlies.

ne_meklejumos      Nu 50 gados 10 gadi nav sīkums, nespēju iedomāties sevi kopā ar desmit gadus vecāku cilvēku.
Motivācija dzīvot ir interese par apkārt notiekošo, gribas vēl ko jaunu apgūt, redzēt mazbērnus izaugot un mazmazbērnus sagaidīt.
Gribas vēl daudz grāmatu izlasīt, jaunas tehnoloģijas piedzīvot, varbūt vēl paspēšu citu planētu apceļot. Ir daudz iemeslu lai dzīvotu interesantu dzīvi vel un vēl, cik liktens būs lēmis.

maiga      ...ir nozīme...un tieši pēc 50...+-10 vēl pieļaujami...tas kā kurš jūtās un izskatās...bet vairāk būs jūtama atšķirība...

reached      Jo vecāks, jo lielāka nozīme. Ja 20 un 40 varu iedomāties,tad 40 un 60 nekādīgi. Pēc 45 tikai un vienīgi vienaudžiem jāčupojas, jo pat +5 jau jūt.
Bet tie kuri "jūtas" jaunāki un uzvedas neatbilstoši saviem gadiem ir vēl bīstamāki, jo tur parādījušās vecuma plānprātības pazīmes,kuras paši neapzinās.

Zeltiite      Mani interesē tikai sava vecuma vīrieši. Seksuālā brīvība, kas visu tālāko nosaka, jau katra paša ziņā!

reached      Zeltītei ka precētai sievietei gan būtu jākaunas publiski atzīties izvirtībā.

adamsone      Ja vecumam nebūtu nozīmes, tad dzimšanas datumu nepierakstītu, dzīvotu tik nost tāpat. Protams, ka ir nozīme, tikai vispārīgā veidā nevar viennozīmīgi pateikt, pozitīva vai negatīva. Bēdīgākā liela vecuma blakne, kas ietekmē visu un kurai gandrīz nav izņēmumu, ir mentāls stīvums, nespēja saprast, ka pasaulē ir citi cilvēki, kuriem ir citi viedokļi un citas vajadzības.
Narcistiskais jaunības kults sarežģī komunikāciju, ja meitene sevi pozicionē kā skaistu un seksīgu, tad man ar viņu nav par ko runāt, jo tas mesidžs ir domāts vīriešiem.
Cilvēkam ir jājūtas jaunam, tas ir fiziskās un mentālās veselības jautājums un nebūt nenozīmē neadekvātu uzvedību vai tizlu ģerbšanos.

Kabiirija      Mīlestībai ir nozīme! Pārējo var sarunāt un dažreiz arī pieciest!

AivarsN      Pilnīgi piekrītu!Mīlestība spēj padarīt aklu jeb kurā vecumā,ja vien cilvēks ar gadiem nav apaudzis ar dažādiem aizspriedumu sārņiem.Arī 50+un pat vecākiem var aizbraukt jumts un tad var pat nepamanīt gadu starpību un citus nebūtiskus sīkumus.

erucanob      Baigi jau nu AivarsN man neticas,ka vecim 50+ aizbrauktu jumc uz 70 gadīgu babuli.Kaut nosit,bet neticu.

uma      Tavs jautājums ir duāls,uz to var atbildēt ar jā un nē:) Jā ,tādā ziņā,ka cilvēki manos gados un +, nedarīs to,ko darīja savos 18,25 utt. Piemēram es nelekšu ar gumijām un neķeršu adrenalīnu daudzos citos veidos, neģērbšos mini (kaut mans augums to pilnībā atļautu) ,neizlikšu sava auguma labākās daļas vispārējai apskatei ,jo tas vienkārši nav vajadzīgs:) Kad cilvēks sasniedz zināmu vecumu, viņš iegūst dzīves pieredzi, izveidojas savi uzskati par lietām un to kārtību šajā pasaulē ,ir savas vērtības un apliecināt un pierādīt sevi tā kā to varbūt vajadzēja jaunībā - nav nepieciešams.Bet iepazīties ar + - sava vecuma pretējā dzimuma pārstāvi, kāda var būt nozīme gadiem? Cilvēki precas,škiras ,kļūst atraitņi... katram savs stāsts,gadi nevar būt un nav šķērslis ,lai meklētu, atrastu,gribētu, veidotu un mīlētu:)) Par aktīvo meklēšanu... ar panākumiem ,bez panākumiem...Nedomāju,ka lieli panākumi saistīti ar mazākiem gadiem,drīzāk ar to - kas katram mums šajā dzīvē lemts vai ,,iedalīts tur augāšā,,:)) Jā,jaunībā ātrāk iepazīstas ,saiet kopā ,pēc laiciņa saprot,ka nav tas, šķiras un atkal nonāk oho un domā ,ka tā varēs mūžīgi, bet laiks ta iet:) Vecumam nozīme ir tad,kad tā ,,škēre,, starp vīrieša un sievietes gadiem ir pārāk liela,15 -20 utt. gadu starpība ir liela,izņēmums ir tikai līdzvērtīgs partneris,kurš aug līdz ar otru,kāpjot uz augšu,nevis velkot otru lejā... Ir ir tādi pāri, bet cik? Lielākās daļas rezultāts diemžēl atspoguļojas arī šeit oho...
Iepazīties ar savu gadu vīrieti nav sarežģīti,grūtāk ir satikt cilvēku ,ar kuru patiešām vēlies tās kotletes un visu pārējo:) Dzīves pieredze, vērtību skala un sievietes vēlmes ļauj viņai būt jā - izvēlīgai un kāpēc gan ne,ja viņa vēlas to ko vēlas .To pašu var teikt par vīrieti,mēs meklējam otru, lai augtu, visās iespējamās dzīves jomās,un ja šāds partneris ir rūpīgi jāmeklē,nu ko lai dara,iznāk šeit ilgāk uzkavēties :)))

VECA_PIEPE      Nebūtu jau slikti: 20gadnieka izskats un 50gadnieka prāts,...bet visus labumus vienā nedabūt.
Es domā, ka Dievs cilvēku sameistarodams, prātīgi bija darījis ar šo abu labumu vienā nepasniegšanu cilvēkam kā uz paplātes, jo ik katrs saņemtais labums ir jānovērtē- 20gadīgais labprāt gribētu sev 50gadnieka prātu,...bet 50gadīgais ir gatavs nezin ko upurēt, lai sadabūtu priekš sevis 20gadnieka izskatu. Vērtību skala, vēlmes un ieceres nesasniedzamās.

Kabiirija      uma, bravo! :)

riks086      Vecuma kritērijs attiecība uz meklējamo partneri patiesībā slēpj sevī vēlmi/prasību pēc:
1) fiziskā veidola, kurš spēj raisīt simpātijas un/vai iekāri; Vakar pēc ilgāka laika paskatīju sava vecuma sieviešu profilus. Tikai dažām vizuālais tēls (fiziskā forma, ģērbšanās stils u.c.) spēja raisīt kādu interesi. Ja gadiem ejot cilvēks spēj saglabāt labu ķermeņa kondīciju, iet līdzi laikam stila ziņā - tad patiesi gadiem nav nozīmes.
2) noteikta līmeņa, veida saskarsmes prasmes - ja cilvēkam tā ir aizķērusies 20-30 gadu tālā pagātnē, tad potenciālai partneris(-e) novērsīsies uzreiz. Un otrādi - ja cilvēks saskarsmes kultūrā ir gājis līdzi laikam, tas pases datus nobīda otrajā plānā un dod iespēju raisīt par sevi interesi plašākā vecuma amplitūdā...
---------------
Pozicionāju to kā viedokli, bet tikapt labi varēju iezīmēt "personīgā pieredze" :)

Helga_13      Esmu starā par MrJones atklātību! Un vecumam ir nozīme. Dabas likumus kropļot ir stulbi. Kādus pāris gadus var sevi mānīt, bet tad, kad iestājas ikdiena, viss sastājas savās vietās. Un jaunās meitenes guļ blakus saviem vecajiem vīriem, bet sapņo par vienaudžiem.... Nū, vecie vīri, diez vai sapņo par vienaudzēm, bet parunāt, gan, dodas pie vienaudzēm.

marselis      vecumam?
lielaka nozime
ja 13g.viens nejutisies omuligi un drosi taiga,
gobi tuksnesi,
dzamalunga kalna virsotne

tad 40 g.busu, ka zivs udeni!

bet tas nav ar vecumu saistits-,bet drizak ar savu psi.stavokli
pieredzi!

adamsone      Vēl viena traģiska vecuma blakne ir nodzīvot līdz sirmām uzacīm pārliecībā, ka pasaule ir radīta tavām vajadzībām un tad publiski saskābt, kad izrādās, ka tā gluži nav. Vē. 21:18

Muuza_96      Vecumam ir nozīme...Bet fluīdi, seksualitāte, domāšana neparedz vecuma ierobežojumus! Tas tikai mans viedoklis ! Un skaidri jāsaprot un jāzina - ko vēlies no partnera! Tad arī šajā portālā Dzīve Tev piespēlēs Visu ko Vēlies!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu