Vecumam nav noziimes?

Daudzi te saka, ka vecumam nav noziimes ne pie attieciibu veidoshanas, ne pie citaam "lietaam". Viss esot atkariigs no taa kaa pats juuties. Es domaaju, ka vecumam tomeer ir sava noziime (vienmeer pastaav iznjeemumi) gan attieciibas veidojot, gan iemiiloties, gan pie visa paareejaa.
Vai tad 18, 25, 32 ir tieshi taa pat kaa 55, 65 vai 72 gados? Kad apskatos kas aktiivaak ko meklee un aciimredzami, bez panaakumiem, tur maz ir vecumaa zem 30/40/45.
25 vai 33 gadiigus vispaar nevar atrast pie probleemu nomociitajiem vai pesimistiem (ar iznjeemumiem, kaa vienmer).
Kaadas ir juusu domas un pieredze?

arturo1963      Vecumam ir nozīme,kaut vai tāpēc,ka pēc 40. jau parasti noslēdzies kādas dzīves posms,un vari paskatīties arī apkārt.Viss pārējais-pēc izjūtām! Protams,vēlams jau kaut cik uzvesties,kā ´´pieklājas´´,netēlot jaunu čali vai skuķi,vismaz citu apsmieklam sevi nepakļaut.Adrenalīnu var ķert,kamēr sirds iztur,lec ar gumiju vai sēņo,kad tikai jūties labi.Vai meklē 20-30 dadus jaunāku partneri,tikai...diez vai tur kas prātīgs galā sanāks.
Pietiekami ´´ekstrēmi´´ jau ir ´´jauno paaudzi´´ dzīvē ievadīt,ja tas izdevies,vari uzelpot un par sevi padomāt.

miers2      Manuprāt vecumam vienmēr ir nozīme! :) Bet pastāv arī gaumes jautājums.. Nenoliedzami, ka ir cilvēki, kuri izskatās DRUSKU jaunāki par saviem gadiem un ir citi, kuri izskatās drusku vecāki nekā ir pēc pases. Es teiktu, ka piecu gadu robežās tas viss notiek diezgan dabiski un bez melošanas :) Ja anketā sieviete melo, ka viņai ir 45, bet patiesībā ir 55, tad vīrietis uzreiz redz, ka baigā vecene raksta, kas drausmīgi izskatās uz "saviem45"" gadiem :) Ja viņa rakstītu taisnību, ka ir 55, tad vīrietis domātu - O, tīri forši izskatās uz saviem gadiem! :) Piekrītu, ka melot netā par gadiem nav sodāmi, bet iespaidu tas rada, ka otrā pusē darīšana ar stulbeni!

fargo      planerdelta (2014-08-30 19:42) jautājuma autora komentārs

tev liekas, ja cilvēki ir pret nekontrolētu imigrāciju un negrib rasu kokteili savā zemē, tādu kā londonistānā, tad viņi ir rasisti?

"kurshs neziedo savu VISU dziivi beernam ir zemaaka shkjira un gandriiz noziedznieks"
tu "draudziņ" esi vienkārši melis.

Gardena      Ja abiem partneriem ir vienādas intereses, hobiji UN ir vienalga kāda, bet IR lowe.... , tad VECUMAM NAV NOZĪMES. Bet ja nav nekā no tā... un ir citu komentāros minētie iemesli ( money, sex, play, etc.,) Tad gan... VECUMS vienam būs izdevīgs, otram lamatas...

riks      Viss IR atkarīgs no tā, kā pats jūties. bet tas, kā pats jūties, atkarājās [arī un ļoti sirmā vecumā pārsvarā] no vecuma.

limonija      /Joprojām fascinē tie sirmie onkuļi, kas te kritizē sava vecuma kundzītes...Šamiem laikam mājās visi spoguļi sasisti un nav, kas uzdāvina/ - tā garāmejot purpinu pie sevis:D

Araabs      Katrai precei ir savs realizācijas termiņš.Ja precei parādās atlaide,tad realizācijas termiņš iet uz beigām:)

riks      limonija - Joprojām fascinē tie sirmie onkuļi, kas te kritizē sava vecuma kundzītes.
here we stop. Tevi varbūt fascinē arī jaunieši, kuri kritizē sava vecuma jaunietes? vai tad ir zakons, ka drīkst kritizēt tikai jaunākus un / vai vecākus pilsoņus?

Lucy      Ja attiecību meklējumos,tad gadiem ir nozīme,jo vecāks kļūsi,jo iespējas mazākas viennozīmīgi.
Vēl pāris gadus tu te pavāvuļosi par savu bijušo sievu,par nākamajām laulībām,kā tās veidot,kur laulāties i pienāks tas brīdis,ka jau būs uz pusseši,i būsi tik tādām Lodgoļu bobiņām,kā reizi,par darba zirgu:))

Deisa      Arī vecumam ir nozīme, jo gados jaunāki cilvēki vēlas attiecības ģimenes veidošanai, bērnu radīšanai, bet tuvojoties pensijas vecumam jau attiecību vajadzības citas. Protams, var jau onkuls saostīties ar jaunu meitieti, uzražot vēl kādu knēveli, bet tad tam meitietim jāapzinās, ka fiziski spēcīgs tas tētuks nebūs tik ilgi kā būtu jauns ērzelis, taču tāds iespējams uzticamāks, jo atskrējies ir gana un vairs tā nevelk piedzīvojumi. Tā kā pēc dažādiem apsvērumiem arī katrs meklē sev aktuālo, kur tomēr arī vecumam ir nozīme, protams, ne viennozīmīga.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu