Greizo spoguļu valstība:)

Pēc pēdējām tēmām šajā sadaļā,situācija ir nokaitēta attiecībā uz sievietēm ap 50:)Rodas sajūta,ka šī vecuma sievietes(45-50+) te nepārtraukti mācāa virsū 10-15 gadus jaunākiem vīriešiem,jo tieši šī vecuma vīrieši te ir ļoti agresīvi noskaņoti pret iepriekš minētajām dāmām.Domāju,ka katram pašam ir ir sevi daudz maz objektīvi jānovērtē un tad jāpadomā uz ko te var pretendēt.Nez vai vīrietis ap 40,kurš ir izplūdis,ar lieko svaru,nevīžīgs pret sevi,izskatās pēc opīša,un ir dzīves nomākts un depresīvs var pretendēt uz jaunu meiteni.Un,otrādi.Bet,te ne reti vīriešiem galvā ir klemme-ja man ir 45,tad 45 gadīga sieviete priekš manis būs kā omīte,neatkarīgi no tā,kā tas 45 gadīgais izskatās,kāda ir viņa fiziskā un garīgā kondīcija.Un,vēl jau apnikusī informācija-sieviešu dzīves ilgums 2013.gadā mūsu valstī bija 78,7 gadi,bet vīriešu-68,8.

estepat      :)fotogrāfijās jau nebeidzīgā bezgalība izskatās aizdomīgi labi, tik nez pirms cik gadiem tā bildēta...

jozolsen      Frigīdās nemākules., nelietotājas,neprašas,nezinītes ..it sevišķi uzsver mīlestību,jūtas,uzticību (jo aizies pie citas, kura prot),prihvatizāciju,vienīgā..romantiku..līdz mūža galam,savas ilūzijas, ņemsies ar pretenzijām ēdot biezputru..Seksis taču nav galvenais,it sevišķi šeit starp dažādiem dzimumiem dzimumdziņā!!Tad jau rindā stāv pēc nestāvošaiem??
Padomijā,kristietībā seksa nav un bauda ir grēks...Paliek tumsā zem segas.dzīvnieciski nogrūsties..
Kam tās vecās nemākulīgās ,ārišķigās skaistās kotletes??Skatlogā izlikt?
Nu neinteresē man vecmāmiņa nemākules,arī mākules nesaista,kamēr tieku pie jaunākām..Pēc gadiem padsmit vairāk interesēs koletes slinkumā,tad jau ....manīs..

Vucis      Pilniigi saprotu, kaadeelj omes dienasgraamataa mineetaa Jaanja sievai saap galva un vinja tik ljoti grib shkjirties. Ja vinjai tas katru dienu jaaklausaas, tad tur ne tikai galvassaapees var iedziivoties.

tikairudeni      Atvainojiet,ka iejaucos ,bet par ko te tā cits citu apsaukā?

Riko1962      Jozim atkal kārtējā pļutka panesās,šaubos vai savos50+ viņš kādai 30g.interesē:)))

mojito      Nez, man neviena 45-50 gadiiga virsuu nepaartraukti, agresiivi nemaacaas-takaa, domaaju-tas viss ir paarspiileets :)

lemija      Totonto1967 ,Tu kā pirmais še izteicies,tad nu klausies:) Pats raksti,ka būtiskāko mēs redzam ar sirdi... Taisnība! Katram no mums tā sirds apstājas pie kāda! ... Un tas nenozīmē ,ka diezgan parupji drīkst izteikties par sievieti,kura savos gados izskatās vienkārši ĻOTI labi!:)) Ja Tā ir Tava fotogrāfija šeit,tad... piedod,bet Tev var būt kaut cik gadu - nu nebūsiTu iekārojams vīrietis... varbūt tāpēc tāds nepamatots noliegums,vai ir kāds cits iemesls?:)

toldo      ne ne, gadiem nugan nav nekādas nozīmes, svarīgāks ir meitenes "autērepierenss", dzīves tonuss un protams arī raksturs... pirms kāda laika biju ieskatījies kādā tūkstošdeviņsimtpiecdesmitajos dzimušā meitenē, bet tad mani "malā pastūma" kautkāds opītis :( :D

VecmeitaARrunci      Nesaprotu,parko juus te cepaties.katrs atrod savu un dziivo kaa grib.Man dzili pie kaajas,ko par mani domaa citi,man galvenais,ko par mani domaa mans vieniigais.Un ja reiz es esmu pie vina saaniem,tad esmu laba diezgan.jauni,veci,gari,iisi,tievi resni...vai jums personiigi nav vienalga???bet ja gribas puuku izmest-tad uz prieksu:)))))))dziivee asuminu vajag:)))))))))))

tiu      Kā mēs vakar lasījām, Jāņa sievai bij 10 gadus vecāks vīrs. Un kur viņi šodien ir nonākuši?
Nemīlēta, apsaukāta, šantažēta, iebaidīta. Ļoti bēdīga pieredze, par ko jaunām sievietēm vajadzētu padomāt, kad dod jā vārdu. 7 reizes nomērīt.

Riko1962      Nu nejau visi 10 gadus vecāki vīri, ir tādi kā minētais Jānis.

tiu      Protams! Es tā nemaz nedomāju. Domāju, ka varbūt konkrētais Jānis varētu saprast, kam tas adresēts. Citādi tik spļauj kāpostos! Apnicis kā pērnais sniegs, bet laikam jau bezcerīgi.

ingviirbin_de_troll      A par ko ir "sāpe"?:) Piekrītu komentāriem par to, ka autores uzrādītais vecums neatbilst bildēs redzamajam:)))

LaskovijMerzavec      Liela brēka, maza vilna... noteica večuks, sēžot bedrē un klausoties gāganu karus...

Principā, vecim, kurs var dabūt 10-15 gadus jaunāku ir pilnigi vienalga kas un ko viņam raksta...

adamsone      "Fotožopa lielā vara dižus brīnumdarbus dara"/deklamē/ :))
Ja 45 gadus vecam vīrietim vajag jaunāku, tad viņš neder 45 gadus vecai sievietei. Ja sievietei ir 39 kājas nummurs, tad viņai neder ne 36, ne 41 nummura kurpes....
Nu cik var ņemties.
Epilējies, sauļojies, fotogrāfējies un vispār - stāvi uz ausīm, bet ja kādi tevi negribēs, nu tad negribēs.
Ak tu gribi viņus...ū-ū-ū-ū.... ir gan SĀPE.

psychobitch      vīrietis 40 gados vēl nav izplūdis, ja nav iedzimtas kaites, zobi ari vēl ir mutē, ja nav īpaši uzprasījies uz nepatikšanām, bet kur ir problēma... vīrietis un arī sieviete šajā vecumā negrib dalīties ar to, kas viņiem pieder, bet uzsākt attiecības vēlas un vēl iegūt no tā sev labumu... tā tās lietas nedarās, grozies ka gribi, nesanāks... jāsāk ir no nulles punkta, līkni skolā mācījāties uzmeistarot, vienkārša matemātika ar + un - zīmēm un rezultāts visiem būs skaidrs, ari tas kādas zīmes savstarpēji pievelkas - visi zin, bet nē, grib panākt, lai pasaule griežas uz otru pusi, a par to arī dusmojas, ka ir pienākusi 50 gadu jubileja, bet nekā, zive vairs tik viegli rokā nedodas un ir jāpaliek pat bez asakas... par izskatu vispār te nerunāsim gan, gan ir katastrofas, abos dzimumos... atliek tikai attieksme, wo, kas to pirmais atklās, tas nebūs viens..

Marija_Anna      Autore ir savaa vecumaa un bildei vajadzeeja buut ar focheeshanas dienas " Dienu " rokaas , lai ticeetu ? Ehhh , neticiigie tomi :)

neko      Nu tiešā tekstā gan nav pateikts, bet "vīrietis,kuram sekss ir būtiska dzīves sastāvdaļa", sportisks aktīvas dzīves veida piekritējs, ... nāksies vien skatīties uz gadus 10 jaunākiem:)

psychobitch      skatīties jau var, nav jau aizliegts, bet vai kāda no viņām pretī skatīsies... sportisks aktīvas dzīves veida piekritējs, nesmīdini mani, NEKO, vai tik tas sporta veids nav sekss.. un tas pats izdomāts.. he, he...

neko      psychobitch: Vienkārši pieņēmu, ka tēmas autore ir +/- patiesa savā anketā. No turienes ar tāds secinājums... grūti būs šamai tādu aktīvu vienaudzi atrast.
Ja tas bija mājiens manā virzienā, tad garām.. mana dzīvē tapāt viss jau tā pat ir labākajā kartībā un esmu pilnīgi neieinteresēts :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu