Greizo spoguļu valstība:)

Pēc pēdējām tēmām šajā sadaļā,situācija ir nokaitēta attiecībā uz sievietēm ap 50:)Rodas sajūta,ka šī vecuma sievietes(45-50+) te nepārtraukti mācāa virsū 10-15 gadus jaunākiem vīriešiem,jo tieši šī vecuma vīrieši te ir ļoti agresīvi noskaņoti pret iepriekš minētajām dāmām.Domāju,ka katram pašam ir ir sevi daudz maz objektīvi jānovērtē un tad jāpadomā uz ko te var pretendēt.Nez vai vīrietis ap 40,kurš ir izplūdis,ar lieko svaru,nevīžīgs pret sevi,izskatās pēc opīša,un ir dzīves nomākts un depresīvs var pretendēt uz jaunu meiteni.Un,otrādi.Bet,te ne reti vīriešiem galvā ir klemme-ja man ir 45,tad 45 gadīga sieviete priekš manis būs kā omīte,neatkarīgi no tā,kā tas 45 gadīgais izskatās,kāda ir viņa fiziskā un garīgā kondīcija.Un,vēl jau apnikusī informācija-sieviešu dzīves ilgums 2013.gadā mūsu valstī bija 78,7 gadi,bet vīriešu-68,8.

iga      Nu, gauži,gauži sūri...Izrādās, esmu vecene pēc 40,johaidī,nepraša,nemākule u.t.t., nevienam nevajadzīga...:P
Piedevām, sirgstu ar atmiņas traucējumiem(nu, neatceros,ka būtu kādam jauneklim uzmākusies...)
Labi, ka te ir tādi guru,kas visu saliek "pa plauktiņiem":)

real_blonde      ...man ar patīk 15 gadus jaunāki...un ko nu???

Hermione      Var jau būt, ka nabaga džekus te kāda arī vajā.. Man 48, un goda vārds, apnicis skaidrot 35 un vēl jaunākiem vīriešiem, kapēc nevēlos ar viņiem tikties.. Jo pārsvarā tikai tādi man arī raksta.. :(

non_grata      Ьудйм жить дружно vecenes!

zebrus      Nesaprotu gan, kāpēc 45 gadīgam vīrietim, kuram beidzot gribas savu ģimeni un bērnus, vajadzētu skatīties uz 45 gadīgu sievieti, kas viņam vairs neko nedzemdēs, un kurai, droši vien jau ir savi bērni, iespējams pat pieauguši. Protams, ka vīrietis raugās segmentā 30 - 35 ar domu beidzot apprecēties un tikt pie saviem bērniem.

planerdelta      Nemaacas virsuu, bet varbuut nedaudz paarspiilee ar veelmi visus pamaaciit un korigjeet. Gruuti buutu izteeloties, ka es peec 20 gadiem buushu perfekts. Taapat arii vinjas, kuraam 45/50/55 nav perfektas, taapeec taa pamaaciishanas un kritizeeshanas veelme varbuut nedaudz jaasamazina.

Eila      Zebrus->vēlu veiksmi, atrast ko vēlies, tas nav neiespējams, bet ar gadiem tas kļūst ar vien grūtāk, jo ir pierasts dzīvot sev ne ģimenei un bērniem. Kas attiecas uz jautājumu piekritīšu tam viedoklim, ja vīrietis ir iedomājies, ka viņam vajag 10 gadus jaunāku sievieti, tad viņš arī tādu meklēs... Savukārt nesaprotu jaunākus puišus, kas lūkojas uz 10 gadus vecākām sievietēm, tad es parasti atbildu, ka nevēlos būt skolotāja, ka pašam visam cauri ir jāiziet....

jozolsen      Nemākiles orgznizējiet kustību,gājienus, lai izdotu likumu..Vīrieši drīkst spraust tikai vienaudzēm un tikai pazemīgi ,nolūdzotos,apsolotos precēt klausīt un utt....Es saprotu jūsu sāpi,jo jaunās biezā slānī izkonkurē...Laulības ilgums 13 gadi un reģistrējas arī oho..
Negrib nemāk un vēl jutas apbižotas ,vainojot citus ,savā nemākulībā..
Vēl arvien nespējat izprast dzinuļus,seksa nozīmi, cēloņus,žēlojaties par sekām un negribat mainīties.Gribat tikai mainīt plikā gribēšanā,bez pamatojumiem..´pēc savām illūzijām,sapņiem,iedomām..Bet realitātē, dzīvē atrodaties šeit un izrādās VISI vīrieši ir jākļi un par seksi vien domā ,šeit..Tādas atkal apjukušas savā gribēšanā,jo izrādās tikai ar kotletēm nepietiek,lai piesaistītu vīrieti,kuram jau aknas no jūsu gribēšanas sāp..
Gadi skrien kā stirnas un nenāk atpakaļ..Vīrietim vieglāk kamēr stāv,izvēle liela.Kad nestāvēs ,cīnisies par jūsu uzmanību,tāpat kā jūs šodienā savā frigīdismā..

riks086      Tev, infinity, spriežot pēc tā, ko redzu profilā, jau nebūtu par ko uztraukties.... :) Cēlsirdīgi, protams, ka meties aizstāvēt savas vienaudzes. Man, kā jau rakstīju iepriekšējās diskusijās, vecums ir mazsvarīgs. Attieksmi nosaka tas, ko redzu, dzirdu un jūtu saskarsmē ar konkrēto sievieti.
Savstarpējās pretenzijas te uzvirmo ik pa laikam. Problēma viena - atšķirība starp vēlmēm un realitāti. Turklāt abās pusēs. Tā nu tas ir :(

jozolsen      Visi jau vāvuļo tikai par to kā ir- sekas,savā aizvainojumā...Par cēloņiem un ko lietas labā darīt nerunā...Šodien tik daudz apmeklējumu,arī no vīriešu puses..Vīrieši tādi bailīgi patiesības paudēji,lai neaizvainotu pretējo dzimumu...Reti kurš uzdrošinās izteikties,parējie zemtupelisti savās dzimuaktiņu lūgšanās,vai ņirdz pie sevīm par vistām..
Daudzas tā arvien nerēķinās ar realitāti,tikai gadus skaita,gaidot vienīgo sapņu piepildījumu..
Es dzīvoju un baudu,izmantoju tam arī oho..Un pie kājas ko kāda babene par mani domās,es daru..Karavāna iet,suņi rej..

planerdelta      Apskatiiju Juusu bildes (parasti to nedaru, bet dazji komentaari pamudinaaja :) ). Nesaprotu par ko Juus beedajaties? Juus tieshaam izskatieties ljoti labi savam vecumam un pat jaunaakas sievietes reizeem ir ar liekajiem kg., un citaam "nebuushanaam". Taa kaa nesaprotu kaapeec Jums shaadi jautaajumi un citu uzskati ir svariigi?!

Tessa      dies,ko ta karavana dariis,kad sieva sanjemsies,aiznjemsies naudu un noliigs advokatu,lai viens merglis vinjai nevaretu atnjemt dziivesvietu un bernu? un advokac iemetiis aci viena popularaja foruma,lai izkopet karavanas perles ka pieradiijumus tiesa?
mde.
autorei. onkulju problemas lai paliek onkuljiem.

LaskovijMerzavec      Ko sēsi to pļausi. Pati tēma ir ar uzbraucienu uz vīriešiem un tad arī dabū tādus pašus komentārus atpakaļ....

lemija      infinity, Tava tēma izrādījusies labā!:) Mēs te visi burbuļojam ne pa jokam:))
joz... pilnībā pievienojos Taviem vārdiem - es dzīvoju un baudu! Un jo tālāk dzīvoju, jo vairāk baudu:))

_Biezaa_oome      Karavaanai dereetu nedaudz piebremzeet ar savaam aktivitaateem. Vecums un taa tomeer savu var dariit. Nomirs ar vel ar zilu seju un nolaistaam bikseem /c/

salve      Nenobriedis un garīgi neizaudzis "jaunietis" (kurš nav pat nopietni paskatījies uz savu nopietni izaugušo vēderu) ir tas vīrietis ap un pēc 50, kurš meklē vairāk kā 10 gadus jaunāku par sevi. Nu jā, nevar arī visi izaugt vīrišķīgi vīrieši, mums taču tāds vēss ziemeļu klimats, saulītes visai maz. Dabiskā dabas atlase.

Riko1962      salve: labi jau būtu,ja meklētu 10g. jaunāku,bet meklē stipri jaunāku:))))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu