Kāpēc izvēlaties iepazīties ar interneta palīdzību (ne "dzīvajā")?

Tiem, kuri iepazīstas abos veidos, cits jautājums: Kas iztrūkst "dzīvajos" randiņos, ja papildus veel iepazīstaties ar interneta starpniecību?

dafnids      Internetā vieglāk. Kā ju minēts, iespējas, izvēle lielāka... turklāt uzreiz skaidrs, kas ari vēlas iepazīties, vieglāk uzsākt komunikāciju. Dzīvē neesmu tāds drošais tips, kas jebkurā brīdī, situācijā, ar jebkuru varēs sākt iepazīties. Darbā un apkārtējo lokā iespējas mazas, turklāt ja ir savi kritēriji, tās vēl samazinās. Hobiji nav tādi, kur masa ar cilvēkiem apkārt. Dzīvē protams būtu labāk, uzreiz redzi, jūti, saproti... Šeit var izmantot arī iespēju papļāpāt vienkārši un neparko... padalīties viedokļiem. Vispār jau tieši lai iepazītos labāk laikam būs jāčāpo uz kādu citu, nopietnāku iepazīšanās saitu, kur nav tik daudz falšo anketu. :)

SaintSin      Torpedo
Paskatoties, ko Tu un daudzi raksta, skaidrs, ka neviena (-s), jums gana labs nebūs :(. Protams, arī Klūnijs kādreiz teicās "nekad, nekad", bet tagad jau bilde no Venēcijas :)
Būtībā interneta iepazīšanās vairāk izceļ prāta spējas, ja vien nav stipri spiests uz relišeriem bildēs. Ko tur liegties - saķīlē vienus smuki pupi, citas - muskuļoti torsi. Bet - pasaule ne tuvu nesastāv no smukulīšiem. Būtībā - internets pats par sevi ir liels fotošops - kosmētika visiem dzimumiem (tak tagad esot arī trešais :), tikai vai to katrs prot izmantot.

Hope007      Torpedo domā ka visas šķirtenes rej un ir ar albatrosiem? Tas jau nu drīzāk attiektos uz vecpuišiem un vecmeitām, kas savu albatrosu dēļ tā arī neko vairāk nav uzsākuši

adamsone      Vienīgais pluss - nosacīti var pieņemt, ka tas, ko te satiec, arī grib iepazīties.
Nekādu dzīvo randiņu nav un nav iespējami.
Marzelis kā vienmēr runā par kādu iedomātu, ideālu, iespējams, ļoti jaunu un tāpēc garantēti vientuļu cilvēku satikšanos. Cilvēki gados tā neiepazīstas. Uz mani metra attālumā reaģēs kārtējais miesaskārais lauku proletārietis, kas man 100 gadus nav vajadzīgs, normāli cilvēki gados nestaigā apkārt, apošņādami viens otru un nestāstiet man, ka visiem vieni dabas likumi.
Iepazīšanās ar tiem, kas tālu - ja arī laiks nav nauda, tad degviela gan. Nedomāju, ka tikai vīrietim būtu jābrauc un kaut kā tā sanāk, ka sākot rēķināt, interese zūd....

I_am_so_      iespēju te ir vairāk, bet ne visiem to vajag un vēl mazāk izmanto. interesi un aizraušanos radīt ir grūtāk. ja ir interesanti, tad bieži vien vēlme satikties nav abpusēja un tā patīkami ar humorīgu pieskaņu notriekt laiku lielākoties piesakās sarakstīties gribētāji. pārējie tāpat bliež kā ar lielgabalu pa zvirbuļiem - izvēlas pēc bildēm, izlasa tos pāris teikumus un jau visu zina paraksturu, prasībām un ja kaut cik, tad jāiet satikties. Kopumā kā iepazīšanās vietu portāls ir sevi izsmēlis.

AleksandrsB      Agrāk bija kultūras nami un deju vakari, tagad nekā. Pa dienu strādāju sēžot pie datora, kapēc lai neizmantotu internetu, vakaros gribas gulēt.

miers2      Internetā iepazīties ir tik ērti un vienkārši kā Depo ziedus izvēlēties - katrs podiņš aicina - Paņem mani! Bet dzīvajā ir tā, - it kā man pašam būtu zeme jāuzrok, sekliņa jāierušina, jālaista, jālolo un beigās vēl ņem un nokalst

Deisa      Laikam nav bijusi pietiekami liela motivācija veltīt laiku, lai speciāli iepazītos. Internetā - nu tusē un pie viena var sanākt arī iepazīties. Bet staigāt pa ballēm, krogiem, meklēties, ja mājās bērni, nu kaut kā nevelk. Iepazīties ikdienā? Nu darbā vai nu pārāk jauni vai arī jau cilvēki ar ģimenēm - variantu nav. Veikalā ieeju ar domām, ko vajag, par iepazīšanos kaut kā aizmirstas piedomāt. Nu, ok, aiznesu apavus pie meistara, šis tāds runīgs, uzreiz sāka paplašinātos teikumos runāt, kad manas sarkanās laiviņas ieraudzīja, bet, sorry, nu nekas no teiktā neuzrunāja, lai gribētos runāties regulāri. Internetā vismaz redzams uzreiz, kas par brīnumiem galvā un vai ir par ko parunāt. Plika kniebiena dēļ vispār nav vērts laiku tērēt, tur pašai ar pāris minūtēm pietiek. Laiks ir vērtīgāks par pliku kniebienu.:)

infinity      Nabaga Torpedo:)Apbižots,apriets un kā vēl te apskādēts:D
Virtualitātē visi šķiet gandrīz ideāli:D(vismaz pēc anketām)Realitātē ne tuvu tā nav....

riks086      Pareizi raksta adamsone 2014-09-28 13:23 "nosacīti var pieņemt, ka tas, ko te satiec, arī grib iepazīties". uzrunājot sievieti reālajā publiskajā vidē, tāda iespējamība ir krietni mazāka.

miers2      Pareizi ir arī tas no ādamsones teiktā, - lai cik forša nebūtu sieviete otrā Latvijas malā - bet spēkā vienmēr būs sajūta, ka- tuvāk mājām, tuvāk sirdij!

Eleste      Tādēļ, ka cilvēks nevat atrasties visur vienlaicīgi lai uzskrietu virsū potenciālajam/iem partnerim/iem vai draugam/iem vai paziņai/ām.

av2      Intermneta ir aatraak, vienkaarssaak atsijaa graudus no pelavaam. Dzziivajaa tak muuzdienaas neviens negrib teeret savu laiku tikai lai...saprastu, ka ir galiigi garaam.

borzomi      Dzīvajos raniņos?
Kā iztrūkst? Spēka.
Internetā?
Nav jāpārvar slinkums kaut kur kustēt.

romija_      ļoti labi var novērot cilvēku uzvedību. Reālajā vidē tas izdarāms mazāk. šeit interesanti var izmantot savas novērojuma un analītiskās spējas. Cilvēki ir dažādi, bet prāta mehānisms mums visiem strādā vienādi.

ewitta      Piebildīšu tikai to, ka i-neta komunikācija priekš manis nav nekādā ziņā pašmērķis, jo neatzīstu virtuālās attiecības, bet kā pirmais solis, lai nākamo spertu reālajā dzīvē, noteikti noderīgs.

p_p      Es izvēlos iepazīties "dzīvajā".
Pilnīgi neinteresē kaut kādas internet-surogāt-attiecības.

Piparkuka      Bet kur "dzīvajā" var satikt tik daudz cilvēku?! Uz ielas??... šaubīgi.
Ja ej skolā/ stundents, tad var. Vai ja apgrozies sabiedrībā, kur daudz cilvēku.
Jaunībā vispār nav problēmu- iepazīsties un viss. Protams- "tur, ārā".
Jo vecāks, jo vairāk strādā- nu kur tad?! .... Skatamies jau viens uz otru, cilvēki, bet lai ietu klāt?!...:)
Ha, kaut iet gan, iet gan- apsēžas blakus autobusā un sāk runāties.

Lauu      Internets ietaupa laiku un līdzekļus. Dzīvajā ļoti daudz laika un naudas tiek izšķiezts lai tikai ieraudzītu... (drazu)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu