Iepazīšanās internetā ar cilvēkiem, ko realitātē pat nepamanītu

Vai bieži ir gadījies, ka internetā esat iepazinušies ar cilvēkiem un atzinuši tos par labiem esam, ar kuriem reālajā dzīvē pat neiedomātos uzsākt sarunu? Kādu iemeslu pēc realitātē tie cilvēki šķistu galīgi nepieņemami? Kādos saitos, varbūt vairāk LinkedIn tipa?

Deisa      Jā, ir sanācis, jo tīri redzot nepazīstamu cilvēku, redz tikai čaulu. Lai tāds nepazīstamas ieinteresētu, viņam/- ai jābūt vizuāli ar ko atšķirīgam. Taču internetā var ieinteresēt ar rakstīto vārdu, domu izklāstu. Vismaz man kā sievietei tas, kas cilvēkam galvā interesē vairāk kā tas, kā tā galva izskatās un uz kā ir novietota. 2014-09-28

Vilcene_Shanda      Man tiešām tā ir gadījies - šeit iepazīties ar vīrieškārtas pārstāvjiem, ar kuriem uz ielas neiedomātos uzsākt sarunu, bet kuri (daži) nu ir kļuvuši par labiem... ja ne draugiem, tad foršiem paziņām, ko prieks satikt, ar ko hobiji saista un vienmēr ir par ko parunāt. Tādi reāli feini cilvēki. Citādi ikdienā mūsu ceļi diezvai krustotos.
Tas,, ka slavenais klikšķis nav noklikšējis, tas jau cits stāsts. Un varbūt pat labi, ka tā.
Bet tas, ko gribēju pateikt - ja nebūtu šo foršo šeit iepazīto cilvēku, iespējams, oHo būtu samaitājis neatgriezeniski manas domas par stipro dzimumu:)
2014-09-28

jozolsen      Dzīvajā varētu pirtīs iepazīties,tad būtu lidzvērtīgs ātrums internetam.. 2014-09-28

janisb      Sapazīties netā sanāk bieži - iemesls triviāls ja LV konkrētās specializācijas džeku nav vispār, un eiropā jamie uz roku pirkstiem saskaitāmi, tad nets ir ātrākais un vienkāršākais veids kā padalīties pieredzē... 2014-09-28

_sieviete_      Es łoti gribētu, lai atklājas tie ilvēki, kas tešām iepazinušies internetā, un, apmierina manu zińkàri, kāpēc vińi vēl joprojām apgrozās šeit, ka var atbildēt uz manu autājumu? 2014-09-29

spirtins      Nav bieži. Ikdienā apgrozījos citā vidē, ar tiem, ko iepazinu nesaskartos.
Šeit praktiski neapgrozos - aptuveni reizi nedēļā līdz mēnesī parādos, lai saglabātu profilu ;)
Aktīvs 5 ciparu lietotāja ID ir retums ;)
2014-09-29

av2      redzi, dziivajaa nevienam nav ssilte piekaarta, ka grib iepaziities. Un velti laiku teereet nevienam muusdienaas negribaas. Aber te viss pa kilometru skaidrs .
Un nee, es nekad neuzrunaaju te nioevienu sievieti, kuru arii reaali satiekot neveeleetos uzrunaat. Jautaajums ir cits, never tak zinaat, ko vinna velaas, vai ir aiznnemta utt. Bet riktiigaam siompaatijaam ir jaabuut gan dziivajaa, gan arii Internetaa.
2014-09-29

elsa      adamsone (2014-09-28 14:20) viedoklis
Adamsone, es Tev sen kā neesmu teikusi, ka Tu esi tā pērle, deļ kuras ir vērts te palasīties. Ja Tu būtu vecis , sūtītu Tev bučas.:D

Ja jau IRLā tā pērle nav iemirdzējusies, tad nets neko nemaina.
2014-09-29

p_p      Tīri statistikai - nav nācies internetā atrast pērles, kuras nepamanītu reālā dzīvē.
Taisnības pēc jāsaka, ka laikam neesmu uzskatījusi par vajadzīgu ļoti cītīgi meklēt.
2014-09-29

Rashela      Dzīvajā pirmo pamana ārējo izskatu, pēc tam uzvedību, izturēšanos un tikai tad var būt kaut kāda runa par interesi un iespēju šo cilvēku iepazīt tuvāk - izprast viņa personību, intereses u.t.t..

Virtuāli lielu lomu spēlē tas, kā cilvēks spēj ieinteresēt, domu gājiens, personība, izturēšanās organizējot pirmo randiņu un tikai tad izskats...

Jā, man ir bijis tā, ka iepazīstos ar vīrieti, kurš dzīvajā neizturētu manu sākotnējo "face control"...un kaut kā tas vienkārši vairs nebija svarīgi, jo konekšins jau bija izveidojies pavisam citā līmenī...Mja! Tā bija... :)
2014-09-29

Piparkuka      interesanti, ka dažziem viss uzreiz ir skaidrs un strikti noteikts
nekas tāds nav.....
Ja cilvēks IR pamanīts, tātad viņš būtu pamanīts arī dzīvē. Atšķirības jau nav. Ja Tu te ar kādu saraksties, ar kādu satiecies, dzīvē kādam uzskrien virsū vai satiec un runā- tā jau IR tā dzīve.
Atšķirības nav:) Tātad Tev viņš bija/ir jāsatiek. Ja satikts.
2014-10-01

agents      Ja godīgi pirms daudziem gadiem iepazinos Internetā un pat šajā portālā biju starp pirmajiem 300 lietotājiem. Ja nav foto, tad iet uz aklo randiņu ir neprāts. Kad piešaujas, tad jau laikus izfiltrē visus neinteresantos krokšus vai pat smukas sievietes ar kurām vienkārši nesaskan. Reizēm gadās, ka tikai pēc 2. izjukušās laulības sāc kaut ko saprast un tad gan dzīve tikai sākās!:) Sievietēm ap 40 diemžēl ir ļoti mazas izredzes atrast sakarīgu vīrieti, jo tajā vecumu grupā vīrieši ir aptuveni 2x mazāk un visi sakarīgie jau sen ir aizņemti.

Iesaku netērēt laiku ilgām sarakstēm, bet maksimāli ātri satikties klātienē. Pirmā minūte visu izšķirs. Jo ātrāk kvalitatīvi filtrēsi, jo lielāka ir iespējamība, ka atradīsi kaut ko kaut cik sakarīgu un derīgu, kamēr citas mocīsies ar savām problemātiskajām attiecībām un atteiksies pieņemt taisnību par savām neveiksmīgajām attiecībām.
2014-10-05

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu