šķiršanās

Atsacīties pieņemt materiālu un citādu atbalstu pēc šķiršanās ir veselīga pašcieņa vai egoisms?

Ideja      Ja sievietei pēc šķiršanās ir vajadzīga materiāla palīdzība un tā tiek piedāvāta no šķirtā vīra, tad muļķīgi ir nepieņemt. Ja viņai nav nepieciešama materiāla palīdzība, tad var pieklājīgi atteikties.

planerdelta      kur tad taadas vari atrast? ;)

kokto      Materiaalu atbalstu kam ? sev ? beernam kuru ir uzk sorii uztaisijis tavs bijushais ? tu konkretizee un tad jautaa ibitiit roziit

av2      ir tadas...taada suga....."durvju aizcirteejas" Tikai kad uudens smellaas mutee, tad mauro pa vissu pasauli, ka neko nepaliidzot. RIEBJAS taada sievietes. Ahhaa.

bai_bai      atsacīties pieņemt palīdzību ir patmīlība. un nekā laba tajā nav. pat zināma atriebība liedzot otram izdarīt ko labu.

princesemelna      Palīdzība bieži nepieciešama bijušajam ---žēlabainas runas par ..ha ha ...cik reiz bija labi un cik viņu tagad nesaprot...

antikrize      Kápéc jaatsakás, ja dod?

piparbecinja      tas var arī nozīmēt, ka otars grib nodalīt pagātni no nākotnes un būt turpmāk patstāvīgs.

Deisa      Ja palīdzība domāta bērniem, tad tā ir lepnība no otra nepieņemt to, kas pienākas bērniem. Tātad egoisms, kur bērna intereses lepnais neievēro. Ja bērni nav iesaistīti, iztikt mierīgi var bez palīdzības, tad tas ir cienījami, bet pēc mūslaiku uztveres, piekrītu, stulbi.

Lucy      Neviens,ne otrs,piem- mana muterīte nepieprasija un pareizi darīja,kad fāters bija pansionātā pat brāļi viņu neapciemoja,vienīgi es un bērēs arī biju tikai es,lūk to viņš laikam ari bija pelnijis!
Var jau būt,ja ir bērni tomēr to palīdzību ir jāpieņem,nevis jāsitās plikai vienai pa nātrēm,ir sievietes kuras iet caur uguni un panāks,ir tādas kuras vnk nospļaujās,kā labāk nezinu,mums bez fātera netrūka nekas,muterīte nedzīvoja viena,ātri vien bija cits vīrs un 13gadus pat jaunāks par pašu un dzīvo vēl šodien kopā!
Ja nespēj tikties izrunāties,tad bērnam/niem uz kontu likt naudiņas apsveicama lieta,tik nu nevienu tādu veci nepazīstu kurš tā dara,tas viņa bērns ir,kā suņa nagla pakaļā pārsvarā.

VilksJ      viens otram netraucē:)))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu