Kādos gadījumos "klapējat ar ausīm"?

Jebšu neņemat vērā, ko saka?
Zinu, ka ne tikai virtuālajā, bet arī reālajā vidē cilvēki mēdz satraukties, ka viņiem ko pasaka, pārmet, aizvaino. Nereti skatoties no malas liekas smieklīgi un vienīgais, kas nāk prātā - nu ko var cepties, tak neņem galvā, bet, kad pašam sanāk nonākt līdzīgā situācijā, tad vairs tik vienkārši nav.
Tāpēc jautājums ak jel viedajiem - kādos gadījumos jūs neņemat vērā, ko jums saka, bet kādos gadījumos tomēr ņemat? Un cik ļoti emocionālais stāvoklis ietekmē jūsu ieklausīšanos, vai otrādi - klapēšanu ar ausīm?

p.s. ja par daudz burtu un nav kas saprotams, var droši iet garām tēmai. Atbildēt NAV obligāti.

Freja4      Paskatos uz sevi no malas un citiem arī iesaku! Tas ir, kā incs12 saka, klausos to, kas aktuāls un derīgs, vismaz man! Pārējais sviests. Ja redzu, ka cilvēks iekarsis, pajautāju, par ko cepjas, salmus var kult, kad graudi ienākas! Tukšām sarunām nav rezultāta.

jozolsen      Pazemīgais latvietis (pelēkais) stāv ar noliegtu galvu un ķēzītāji pa virsu danco....Ar atrunu ;ko tad nu es,iešu savus nervus bendēt utt..Mēs paši vedojam vidi,kurā dzīvojam...Lumpeņu vaimanātāji un ķēzītāj???Katrs lai pats sevi izvērtē darbībā..

av2      Ir saveejie , un paareejie. Saveejos jau nnemu galvaa. Paareejie vienkaarssi passi var cepties savaa sulaa - man ne silts , ne auksts.

Nu_ko_nu      Ļoti cenšos klapēt ar ausīm visos gadījumos. :DD Lai spētu pievērst sev uzmanību :DD

Paula6      Man domātus vārdus reālajā vidē no draugiem vai labiem paziņām un kolēģiem uztveru atkarībā no sarunas gaisotnes...joku, humora vai nopietnā sarunā izteiktos. Pieredze un darbs ir iemācījis savaldīties, bet gadās ka dažreiz temperaments nostrādā pār galīgu muļķību teicēja galvu. Ja ir vērts ņemts vērā..vēlāk padomāju, ja nē...tad "klapēju ar ausīm"! Emocijas maz ietekmē...
Virtuāli pievēršu uzmanību tiem, kuru teiktajā ir jēga un arguments, lai gan...gadās, ka vienā otrā it kā muļķīgā jautājumā slēpjas nopietnāka problēma vai apakšjautājums par kuru ir vērts padomāt! Domāju, ka nav muļķīgu jautājumu, ir dumji jautātāji.

fargo      ņemu vērā. man nav saprotams, kā var 100% "klapēt ar ausīm". kāds laikam var. es nevaru.

Eneile      Patiesībā, neatkarīgi no teicēja personības cenšos izvērtēt dzirdēto, jo reizēm arī pēdējam nejēgam gadās pateikt kādu labu, patiesu, kaut arī nepatīkamu domu :)
Un patiesībā jau ir tā, ka kaulā var iekost tas, kur ir kāds patiesības grauds :) Lietas, kuras man nešķiet patiesas, īpaši nesatrauc.
Bet jā, gadās cilvēki, kuri ir vienkārši nepatīkami, un atbilstoši, cenšos izvairīties no šādu cilvēku sabiedrības un viedokļa.

Ananda_A      Kā mans, tā citu cilvēku viedoklis ir subjektīvs. Bet katram ir tiesības savu viedokli paust. Ja tas ir kritisks, bet sava daļa taisnības tur ir, ņemu vērā. Ja viedoklis ir pilnīgi garām, bet skaidroties nav jēgas, jo redzams, ka runātājs tāpat nesapratīs, lietoju Jēzus vārdus, ko viņš teica Poncija Pilātam:"Tu to saki!" Skaidri zinu, ka pie tā cilvēka viņa paša teiktie vārdi pielīp kā viņa īpašums, kā viņa vizītkarte. Lai staigā laimīgs pats ar savu mēslu čupu!:)))

kokto      es nezinu kaa citiem bet njemu veeraa tikai tad ja pasaka patiesiibu nu kaa to njemu tas jau atkariigs no taa par ko ir teema :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu