Veelreiz, par ´ otraas pusiites ´ mekleejumiem!

Kaapeec tas ir tik sarezhgiiti?
Vai esat kaadreiz aizdomaajushies,. tas viens vieniigais un iistais, teoretiski, var atrasties jebkur uz pasaules..t.b.,.Mozambiku, Gvatemalu un Eldorado, ieskaitot! Vai maz apjausham kaadas patiesiibaa mums izveeles iespeejas saav priekshaa?! Protams, to visu var vienkaarshot (itkaa), aprobezhoties ar mekleejumiem tikai savas nacionalitaates ietvaros. Vai tas ir pareizaakais celjshs? Domaajams,.ne. Tas atvieglo savaa veidaa darba procesu, izveeloties pretendentus..tepat, kaut kur..´ next door ´, ..bet taalaak ar ieguuto rezultaatu apstraadi ir probleemas. Kaadaa veidaa vinjas izpauzhas? Praktiskie noveerojumi, par vienaa ´ kaarbaa ´ atrodoshos cilveeku grupinju pieraada,..kjildoshanaas, nesaskanju liimenis tikai paugstinaas, ..tieksme mekleet utis citos, bet sevi nostaadiit itkaa augstaakaa kaartaa..tas vairaak izskataas, kaa pashaizsardziiba, izdziivoshana..sava personiigaa komforta apdaudeejuma sajushana.
Kaadi risinaajumi?
Iziet tautinjaas, aarpus savu iedomu raamjiem..?? Vai tas atvieglo uzdevumu? Laikam jau ne..? Doma vien, ka vajadzeetu paarkjemmeet visu globusu, lai atrastu vienu vieniigu, sev piemeerotu ´ OTRO PUSIITI ´ daudziem vareetu uzdziit tikai sheermuljus! Jo redz...tad ir kaut kas Jaadara!!! Jaapiecelj sava pakalja no siltaa datorbenkja..un jaametas Lielajaa dziivee, kas prasa izaicinaajumus! Vieglaak ir njunnjaaties un mekleet cita kazhokaa blussas..
Vai piekriitat..?

miers2      es arī , kad iedzeru, tad sapņoju šad tad par smalkajām Taivānas šmīzītēm vai kādu citu aziāti, kura būtu pārlaimīga izrauties no savas nabadzīgā rajona miskastes un pārcelties pie manis beidzot kaut reizi dzīvē padzīvot ērtā komfortā :)) Bet riskēt nemaz negribas, ja kas.. - padzīvos, sasils, pieradīs..un iedomāsies, ka būtu labi uz šejieni atvilkt arī savu brāli, māsas, māsīcas un pusbrāļus - varbūt viņai arī sīkie ir jau sadzemdēti - tādi smukiņi, šķībacaini , jauki žurkulēni.. Katra šāda izvēle sola vispirms slēptas problēmas nevis slēptu laimi!! Arī mūsu pašu meitenes, kuras tupus rāpus kopojas pa ārzemēm apliecina to pašu - ka te viņām ir lielas problēmas kādu normālu dabūt - tātad putni galvā nebeidzami knābā un knābā....-Tuvām mājām , tuvāk sirdij!!

Torpedo      Vēlreiz par Elfeja rakstīto. Tu tā arī neuzrakstīji, pie kādiem tieši secinājumiem jūs ar draudzeni nonācāt, kāpēc esat vienas. Bet es ceru, ka pie pareizajiem. Tu esi skaista sieviete, bet tie bērni .. Redz, ja vīrietim sievietes sexapīls, skaistums un citi bonusi pārsver negatīvo, kas nāk līdz (runāsim tiešu valodu - sveši bērni), tad viņš var arī būt gatavs "nest to upur"´, bet ja izdomā, ka zaudējumi tomēr būs vairāk kā ieguvumi, tad nopasēs. Vēl izplatīts "baļķis ceļa uz attiecībām" ir nekādīgi neizmaināmie priekšstati, kāda apmēram jābūt tai Lielai mīla - piemēram, jauns, gara auguma, fizski spēcīgs, gudrs, veiksmīgs naudas lietās, dāsns, vēl visas labās cilvēciskās īpašības utt. Nu, ja sapņojam tik tālāk .. :)

SaintSin      Torpedo, nu nav tā, ka nesavējie bērni ir lielākā problēma(pat var nebūt nekāda problēma, pat pluss), drīzāk ir problēma to visu kompāniju godam pavilkt, jo visdraņķīgākais vīrietim ir nespēja uzturēt ģimeni tik labi kā viņš to vēlētos.
Bet par "otro pusīti"... Ja tāda patiešām ir, man ir kauns par sevi, jo neesmu to īpaši meklējis, kaut gan... Kam būs lemts notikt, notiks jeb kas nav noticies, tad arī nenotiks.
Ļoti mazticamajā gadījumā, ja esi oho un vēl mazticamākajā, ka lasi šo - Piedod un lai Tev būtu veicies un veicas arī turpmāk.

aija_e      Torpedo un co, taču vienreiz varat atslābt uz to mega problemu bērniem. Nevienam potenciālajam kandidātam bērnus audzināt netiek prasīts. Un, ja tas būtu skaidrs un galvenais mērķis, tad kandidāts sen būtu atrasts. Parasti vīriesiem ap to vecumu pasiem ir gan bērni, darbi, tantes uc lietas, ar kurām arī jārēķinās. Problēmas to otru pusi atrast sākas, ja gribas ko vairāk par konkrētu uzstādījumu - bērnu audzinātāju, vakariņu izmaksātāju, seka nodrosinātāju, remonta veicēju, pie TV zvilnētāju utt.
Kad gribas jūtas, emocijas, kopības sajūtu uc smalkas lietas. Un to cilvēku patieam ir maz. Bet nedomāju, ka katram ir tikai viena otrā puse, un tā, var gadīties dzīvo Āfrikā :D. Netā iepazīties ir gruti, jo aiz katras forsas bilde ir 100 mānīgas vēl forsākas, un tad jau liekas, ak tu mūžs, ja ne sis, tad jau cits, bet tas gan nav tiesa.
Lasīju, ka attiecības ir tiesi tā lieta, kurās vislabāk mācamies, augam, līdz arto, kad būsim tam gatavi, tad arī tas otrs cilvēķs parādīsies :)

mjamma      Tieši tā aija- jūtām, emocijām ir ļoti maz cilvēku:( bet minetam,alum,kotletēm,gulēšanai pie tv ļoti daudz. Tapēc jau tik grūti atrast emocijas, ka to praktiski nav

aija_e      MrJones, gribi dzirdēt reālu piemēru, lūdzu. Ar savu sķirto vīru iepazinos paziņu tusiņā uz kuru biju devusies pavisam ar citiem cilvēkiem.
Ar cilvēku, ar kuru man bija attiecības pēc sķiranās, iepazinos portālā ne sajā. Kas interesanti, esmu bijusi patiesi daudzos randiņos, ar to vīrieti pēc pirmās reizes bija sajuta ir ok, it kā runājām var būt, ka jā, bet tā arī nesatikāmies, pēc tam nejausi satikāmies uz ielas, pēc laika, cik saprotu tāpat vien, viņs mani uzaicināja uz kopīgu pasākumu, tā teikt kā pavadonei. Un tad arī viss pavērsās. Ko ar to gribēju teikt, nu nekad nevar zināt, kad tas notiks, kur tas notiks, un ar ko tas notiks :) Mēs varam spēlēt spēles, vai pieiet tai lietai nopietni, izvirzīt mērķus utt, bet pilnībā piekrītu, ka piedzimsana, nāve, sķiranās un tiksanās no mums nav atkarīgas.

Evora1      Bailes kļūdīties, tas par abiem dzimumiem, kas vienreiz apdedzinājies, tad otreiz , trešoreiz uzdrošināties grūti, tāpēc izvēlas sakarus reizi gadā noteikti, jo tādiem nav atbildība jānes, neviena neko neprasa, neviena neko nelūdz....nu grūti mums, ap , virs 40 ...katram savi putni galvā.

Drole      "lai atrastu vienu vieniigu, sev piemeerotu OTRO PUSIITI "

-kaadiem noluukiem?


to, kursh iedomaajas, ka tiks pie paklausiigas sievas, kas pienes zobos chiibas un nerunaa pretii (vai princha, kas bagaatiigi aplidos arii peec riesta laika beigaam), visticamaak, gaida daudzi suuri paarsteigumi. Labaak neriskeet un mekleejumus aprobezhot vienas ticiibas un kultuuras piederiigo videe, lai peec tam nav jaaraksta zheelabaini blogi, kad atklaajas, ka iepreceejies gjimenee, kur visu nosaka piecdesmit citi radi, bet jaunizceptajam rietumu laulaatajam atveeleeta bankomaata loma bez balsstiesiibaam.

http://interacialmarriage.blogspot.fr/2010/03/some-cross-cultural-problems-in-our.html

VECA_PIEPE      Es nu nekādīgi nespēju saprast: kāda iemesla pēc visu tik šausmīgi vajag sarežģīt...un kāda iemesla pēc ir jāmaļ bezskaitā viena un tā pati otrās pusītes neatrašanas problēma?
Varētu padomāt, ka ne PA grupiņas komentus,...bet ar sadomazo grupņika izvirtībām lielaties un paši mokās kaifu esat atklājuši.
Ta viss ir pavisam vienkārši- ta i kaut uz Marsu vai Veneru Jūs dosities tās otrās puses meklējumos,...ja Jūs atrast to pusi negribēsit caur dvēseles dziļākajiem kambariem, bet tikai mānīsit sevi un citus: ah kā gribas, ah kā man vajag, ah kā neviena piemērota priekš tā nav!,...tad Jūs arī neatradīsit!
Kas no tiesas vēlas un meklē, tas arī atrod,...ne uz Āfriku vai Austrāliju dodoties,...bet gan pašmāju pagalmā vešu izžaudams uz striķa vai ar to pašu šmucspanni pie rokas, kaimiņam uzsmaidot sveicienā,... ta noskriedams čībās līdz bodei pēc alus bundžas uz pohām un nejauši ar skatienu pamanot kādu svešzemju ekskursanti, kura atdalījusies no ekskursantu grupas ir ieskrējusi tai bodē, lai aši nopirktu spičkas.
A kamēr nav patiesās gribēšanas, tikmēr ar meklēsit vainīgos un vainas savai vientulībai!

aikutraka      Lielākai daļai nevaig -- otrās pusītes.Bailes no kautkā jauna un nezināma -labāk lekt pa vecam un sexsam gan kādu atradīs..

princesemelna      Spānija noteikti nespīd,tur sievietes svešiniekiem un viesstrādniekiem pat aci neuzmet ,spāņu vīrieši gan pamet ģimenes...,Rumānija,Filipīnas-nezinu,Malaizijā varētu būt ,vēl arī Malta ,tur daudz nabadzīgu ,izskatīgu meiteņu ,kuras grib tikt no tās salas prom,bet nepietiek naudas...

Drole      "to buutni" (un vinjas daudzgalvaino famiiliju, kas ir viens vesels) var paarsteigt vieniigi ar nuljlju skaitu bankas kontaa... veelams, ne mazaak par seshaam!

princesemelna      ..nestrīdēšos ,bet zinu personīgi spāņu tautības cilvēkus ,kas tiešām ir spāņi ,nevis tur mītošie marokāņi ,vai to krustojumi..kas tiešām ir spējīgi uz daudz ko...bet, lai veicas iekarot spānieti,ja tā esi iecerējis..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu