Veelreiz, par ´ otraas pusiites ´ mekleejumiem!

Kaapeec tas ir tik sarezhgiiti?
Vai esat kaadreiz aizdomaajushies,. tas viens vieniigais un iistais, teoretiski, var atrasties jebkur uz pasaules..t.b.,.Mozambiku, Gvatemalu un Eldorado, ieskaitot! Vai maz apjausham kaadas patiesiibaa mums izveeles iespeejas saav priekshaa?! Protams, to visu var vienkaarshot (itkaa), aprobezhoties ar mekleejumiem tikai savas nacionalitaates ietvaros. Vai tas ir pareizaakais celjshs? Domaajams,.ne. Tas atvieglo savaa veidaa darba procesu, izveeloties pretendentus..tepat, kaut kur..´ next door ´, ..bet taalaak ar ieguuto rezultaatu apstraadi ir probleemas. Kaadaa veidaa vinjas izpauzhas? Praktiskie noveerojumi, par vienaa ´ kaarbaa ´ atrodoshos cilveeku grupinju pieraada,..kjildoshanaas, nesaskanju liimenis tikai paugstinaas, ..tieksme mekleet utis citos, bet sevi nostaadiit itkaa augstaakaa kaartaa..tas vairaak izskataas, kaa pashaizsardziiba, izdziivoshana..sava personiigaa komforta apdaudeejuma sajushana.
Kaadi risinaajumi?
Iziet tautinjaas, aarpus savu iedomu raamjiem..?? Vai tas atvieglo uzdevumu? Laikam jau ne..? Doma vien, ka vajadzeetu paarkjemmeet visu globusu, lai atrastu vienu vieniigu, sev piemeerotu ´ OTRO PUSIITI ´ daudziem vareetu uzdziit tikai sheermuljus! Jo redz...tad ir kaut kas Jaadara!!! Jaapiecelj sava pakalja no siltaa datorbenkja..un jaametas Lielajaa dziivee, kas prasa izaicinaajumus! Vieglaak ir njunnjaaties un mekleet cita kazhokaa blussas..
Vai piekriitat..?

Muktiana      Ja pieiet racionāli, tad Tavs jautājums ir vietā. Un teorētiski tā tam vajadzētu būt. Esmu jau citējusi, ka vienā pastaigas laikā, kura gāja viens svētais un viņa skolnieki, viens pajautājis apmēram "kā lai atrodu savu otru pusi". Uz to viņš atbildēja - izvēlies jebkuru sievieti uz ielas. Un ja uzvedīsies ta, kā vīrietim jāuzveda, tad arī tā būs Tava otra puse.
Dvēseļu teorija gan saka ko citu - ka kurš katrs nemaz nepatiks, tikai pazīstamām dvēselēm rodas simpātijas. Un vēl saka,ka viens otram nolemtās dvēseles tiek savestas kopā, pat tad, ja viņi ir dažādu tautību pārstāvji, pat tad, ja partnerus izvēlas vecāki.
Un vēl saka, ka labāk būt vienas tautības un vienas reliģijas piekritējiem, jo kultūru un vērtību atšķirība sarežgī kopdzīvi.
Atbilde tāda - nav ko cepties. Vienkārši dzīvo, ej uz labām vietam (sliktās vietās labas meitenes nesatiksi), piestrādā pie savas personības tīrības un "Dievs dod Tev meiteni". Vienkārši nejauši iepazīsies ar meiteni, kas gan Tev patiks, gan Tu viņai. Tādā veidā arī Dievs dod. Ja attiecības ir bez Dieva svētības, tad caur to meiteni Tev var tikt uzsūtīti pārbaudījumi tikai tapēc, ka esi to pelnījis un lai liktu "garīgi augt".
Ja Dievs būtu gribējis Tev dot, tad jau būtu devis. Bet varbūt vēl gribēs.

bonacure      A wot interesanti,kāpēc pusītes?Man piemēram bija 3 trešdaļas.Un nekur nav teikts,ka laika gaitā neizrādās,ka ir bijuši tikai ceturtdaļas vai piektdaļas/svētdienas dienā slinkums iedziļināties matemātikā/ Rādiuss arī, 3000 km, 10 un 100.
Nav nekādu teoriju,vien liktenis.Vienam tiek dots,citam atņemts.
Piepe sapinās galīgi.Pati te sapņoja ar atvērtām acīm.Nekas nesanāca.Tagad izvirza citu versiju.
PS. Piepe, kurā kontinentā atrodas Tevis pieminētā Alderado?
Varbūt Tavu problēmu iemesls tur,ka meklē neeksistējošās vietās.

jadore      Izskatās, ka Tev ir sagribējie kādai alīdzēt , ´´glābt´´. Manuprāt tas nav ilglaicīgu attiecību modelis. Tikko ´´izglābtā´´ jutīsies patstāvīgi, viņa aizies no glābēja. Un vēl ..pateicība nav sinonīms vārdam mīlestība.

Nimfete_      Autor, vai tad tu nemīti UK, kā anketā rakstīts? Ja tā, tad tak Tev ir iespējas meklēt gan tur, gan šeit...Vai vairāk paplašināt ģeogrāfiju?? Domāju,ka ar to ir tāpat kā paplašinot prasības - izvēlēties būs grūtāk, nevis vieglāk..

Elfeja      ienāca prātā - vai tu, cienījamais šīs tēmas autor, patiesi vēlies iegūt šo savu "otro pusīti" ?!

nu tāds, pavisam elementārs jautājums. Bet nu tā godīgi :) pret sevi godīgi, ne citiem.

nilsss      Nimfete,taada izskata sievietes kaa Tu UK nedzivo, vinjas tur ir briesmigas... Ne tikai nesmukas,bet ari prastas. Esmu tur nodzivojis 3 gadus - zinu ko runaaju....

Elfeja      Torpedo - paldies par komplimentu, bet nu jā, vīrietis, kurš nespētu pieņemt cita bērnus man nederētu nevienā no gadījumiem. Lai arī tā nebija mana tiešā izvēle palikt vienai, tomēr sekas ir uz mani. Bez variantiem.

jā, es saprotu kāpēc esmu viena, pavisam godīgi un skaidri. cerība gan mirst pēdējā :)

Mavs      Vislielākās problēmas parasti sagādā ambīcijas. Nereti - pārspīlētas un adekvātas. Tāpat, kā sevis pārvērtējums.
Citiem vārdiem sakot - izvirzām savai iedomātajau "otrai pusei" augstus standartus, pēc kuriem tad nu dzenamies. Vot apmierinātos ar to, ko var dabūt - un dzīvotu laimīgi. Starp citu - tas attiecas ne tikai uz sievietēm (vīriešiem).
Lielā mērā piekrītu arī Torpedo tēzei - Vīrietis analizē otras puses plusiņus un mīnusiņus. Un sveši bērni, protams vairumā gadījumu būs mīnuss. It sevišķi, ja to ir divi vai vairāk. Ja "otrā svaru kausā" būs daudz citu pluciņu, kas to kompensēs - tad iespējams, ka kaut kas var veidoties.

slieks      Pastāv šāda teorija: lai atrastu savu otro pusīti, esot jādomā par dvēseles radinieka atrašanu, atslēdzot jebkuru vizuālo iztēli, jebkurus intelektuālos vai materiālos kritērijus. Pirmais solis - atlaist sevi vaļā, ļaujot zemapziņas signāliem brīvi plūst pasaulē. Dvēseļu kontakts notiekot pirms cilvēki paspējuši viens otru ieraudzīt (un patiešām kaut vai Gvatemala), tad, kad viņi satiekas dzīvē, viņi sajūt, ka ir viens otram radīti.
Jā, bet kurš tad tā sevi atlaidīs... bez aizspriedumiem un aizdomām... Vai mēs mūsu materiālajā vidē vispār protam būt brīvi??? :)

planerdelta      Visaa teiktajaa piekriitu MrJones
Jau pasen zinaaju, ka mans dziives cilveeks nebuus ne latviete, ne arii no Latvijas. Taa arii ir noticis. Nekas netika ne plaanots, ne mekleets, Dievam-Dabai savi plaani. Nekad gan neesmu teicis, ka latvietes ir sliktaakas vai ko tamliidziigu, katram savs. Paskatamies kaa aarzemnieki nereti juuk praataa peec latvieteem, taa kaa viss ir harmonijaa un proporcionaali.

Piebilde sievieteem, varbuut (atkal mans individuaals skatiijums) labaaki ir tie aarzemnieki, kurus juus sastopat aarzemees, ne tie, kuri atbrauc uz Latviju. Tiiri no praktisko noveerojumu "daljas".

mjamma      Mavs.... nevar veidoties. Pat ja es izcili cepu kotletes un taisu minetu,nevar ar tevi b
veidoties. nepatîc tu man

jadore      Pēc tā, ko raksti , man ir radies iespaids, ka pa lielam, esi labs cilvēks, neskatoties uz trūkumiem, kuri, šādi vai tādi, piemīt ikvienam(neviens neesam pilnība). Turklāt esi gatavs ieguldīt... tapēc ir vērts sakārtot savu dzīvi tik tālu, ka esi laimīgs pats par sevi, dzīvojot ar prieku sirdī, ar prieku par katru jaunu dienu. Tad satikt sievieti ar kuru kopā varat pieņemt un papildināt (ne būt ´´salipuši´´)viens otru un veidot ģimeni, ja tāds ir mērķis. Tas ir tā kā es redzu laimīgu, mīlestības pilnu dzīvi. Jo citādi sanāktu dzīvot uz laiku, no vienām attiecībām uz otrām, bet gadi aiziet un laimīgas ģimenes kā nav, tā nav.

jadore      tas bija attiecībā uz MrJones (2014-12-07 16:08) jautājuma autora komentārs

VECA_PIEPE      Piepe sapinās galīgi.Pati te sapņoja ar atvērtām acīm.Nekas nesanāca...(c)

Nu kur ta esmu sapinusies?,...tais sapņos vai? Ta nē takš, tajos viss ir čikeniekā, ta kurš man to liegs? Nesanāca?,...a kurš Tev to ir teicis, ka ne?

...Tagad izvirza citu versiju. (c)...

Versija ir tā viena un tā pati: Kurš meklē, tas arī atrod!

...PS. Piepe, kurā kontinentā atrodas Tevis pieminētā Alderado?
Varbūt Tavu problēmu iemesls tur,ka meklē neeksistējošās vietās.(c)

Es savos sapņos varu apcerēt ta jebko un izsapņot ta jebkādu kontinentu kurā meklēties,...kurš ir spējīgs man to liegt?
Problēma,...kas tā tāda?,...ta man tāda ir? :D

planerdelta      Nevajag varbuut sabiezinaat tik ljoti, kaa "gvatemala, kjiina, u.t.t", njemiet Eiropu vai kas veel sirdij tuvaaks; pamataa, taas valstis, kuraas jums patiik celjot, patiik viss: gaiss, eediens, laikaapstaaklji, cilveeku socializeeshanaas, kultuura, valoda, viss kopumaa. Tad arii pashi cilveeki patiks. Un nebuus nekaada "atshkjiriigaa", kas trauceetu, buus atshkjiriigais, kas papildina un piedod attieciibaam ipashumu un vienreiziibu.
inaralaima (2014-12-07 12:24), ljoti skaisti un patiesi jau ir pateikusi. Un ne jau meita apzinaati mekleeja, vienkaarshi brauca, celjoja, vietaas, kuras patika = DZIIVOJA, tad arii viss notiek.

neko, shii paarlieciiba Tev noteikti ir radusies Tava darba vai nodarboshanaas deelj. Visu var sakaartot, ja ir taas juutas nopietnas. Driizaak nav neviena veel taada, deelj kuras Tu gribeetu, buutu gatavs ko radikaali mainiit. Bet buus.

TanteRagana, arii pareizi saka: kameer neapguusit vienu valodu (burtiski, nerunaasit vienaa sveshvalodaa), ljoti nopietnas attieciibas un ilgstoshas buus gruuti uztureet. Cilveeki sarunaajas, taa ir absoluuta nepiecieshamiiba. Bet vai tad vareetu buut gruuti apguut kaadu sveshvalodu?! Tas tieshaam nav nopietns arguments: "mees nerunaajam vienaa valodaa", iemaaciities var aatri, ja grib un ja tieshaam vajag.

Nimfete_      >Nilsss Tādi kā Tu jau arī "nemētājas" - ne LV, ne citur... ;)

planerdelta      Mavs, "Un sveši bērni, protams vairumā gadījumu būs mīnuss." Taa, kaa pats esmu teevs nosaciiti veel mazam beernam, tad man noteikti IR viedoklis shajaa jautaajumaa. Jaa, Mavam shoreiz ir taisniiba. Patiik mums tas vai nee. Tas buus miinuss abaam puseem un ja nebuus istu juutu, tad shis miinuss var arii sagraut attieciibas, kuras tikko saakushaas. Bet no otras puses, tas ir arii labs paarbaudes liidzeklis jebkuraam attieciibaam. Galvenais, tam partnerim, kuram ir beerns(i) ir jaaprot sabalanseet sevi starp beerniem un partneri, ja buus "pielipis" tikai beernam, nekas tur labs nesanaaks. Esmu to iemaaciijies, sapratis un atziistu par pozitiivu soli.

virietis1973      Kamēr mekleju otro pusīti,esmu pazaudēju pirmo pusīti,tagad jamekle divas pusītes:D

ankoridzha      planerdelta - teiciens "mēs nerunājam vienā valodā" nozīmē kaut ko citu, nevis svešvalodas nezināšanu; var runāt latviski un viens otru nesaprast.
piepe - un kurš ir spējīgs liegt novērtēt kādu par duru?
Par tēmu - nekas nav jāmeklē, var dabūt negribot un var nedabūt gribot.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu