Vai vīrieši mūsdienās garīgi mirst?

Lūdzu nekrītiet man virsū - šādu versiju izvirzīja bērnu reanimatologs Pēteris Kļava...Labāk pierādiet, ka viņam nav taisnība.

MrJones  esmulabs (2014-12-18 21:10) viedoklis

Klau, anoniimais komenteetaaj..tu ari uz ielas svesham cilveekam taa vareetu pateikt??!
...mja...kas notiek ar sabiedriibu(?)...fargo kontekstaa -tipisks pacients. :(

50g. (?..)

anketaa: ´ esmu pieklājīgs.........ļoti..... ´

psychobitch  vai var kaut kur tam izlasīt motīvu?

jozolsen  Spriež jau pēc gala rezultāta... Latvieši izmirst..Arī minētais faktors ir viens no pamatfaktoriem...Sievietes ar olām un bābji...Bērni-turpinājums, nav primārais

hefny  neko,-sasmējos.
limonija,-tā lauva labā!jauki,ja skolēni exī ko tādu pateiktu,-babulienes iesīkstējušās perpendikulā, apveltos kā vabuļi.....

Vilcene_Shanda  Pārskrēju ar acīm otrreiz intervijai ar VR (12.-18.12.)(. Tur NAV NE VĀRDA par to, ka garīgi mirst vīrieši. Tur ir par sievietēm, Limonija.

Vilcene_Shanda  Vārds vārdā pārlasīju P. Kļavas rakstu - tajā tikai vienu reizi bija pieminēts garīgums, bet saistībā ar augstākām matērijām. (7.-13.11.2014.)
Vai nav tā, ka dažiem ir kaitīgi producēt inteliģentu cilvēku domas uz savu redzesloku?

Vilcene_Shanda  Es necitēšu visu par garīgumu (negribu izklausītuies didsktiska, bet neciešu nejēdzīgas interpretācijas):
(c)"Vislabākais, ar ko varam nodarboties, ir garīgums. Kad ķīnieši iebruka Tibetā, vienu ciemu neaiztika. Tur nebija bagāto, nebija tempļu, bet visi iedzīvotāji piekopa garīgo praksi, ko nevarēja redzēt. Tur nebija, ko laupīt. Tāds paradokss." ...

Bet sākums rakstam ir tāds: (c) "Garīgums ir visu laiku. Tas bija, arī pirms radās šī pasaule. Tam nav nekāda sakara ne ar Indiju, ne Latviju, ne Saules sistēmu."
Es teiktu - ne arī ar vīriešiem.

enigma62  Nevis garigi mirst bet nodzeras.

sally_  Kļava tā iegājis savā hinduismā, ka brīžiem pats nesaprot ko runā, tāpēc pārāk daudz nevajag iespringt par to, ko konkr.viņš raksta, bet spriest pēc personīgiem novērojumiem. Par vīriešiem tajā skaitā.

AivarsN  Garīgi degradējas abi dzimumi. Pilnībā piekrītu Fargo. Tehnokrātija vienmēr ir novedusi pie garīgas degradācijas un civilizācijas bojāejas. Es tomēr ļoti ceru,ka mūsu civilizācijai pietiks veselā saprāta visu vērst par labu,kamēr vēl nav par vēlu. Tik daudzi cilvēki jau pievērsušies senajām garīgajām mācībām,kā piemēram Vēdas. Tā dīvaini jau sanāk,ka šodien jāsāk apgūt vairāk kā 5000 gadu senas zināšanas. Bet grozies kā gribi,tur rakstīta tikai absolūta patiesība par galvenajām dzīves vērtībām,cilvēku attiecībām ģimenē,sabiedrībā. Principā jau Bībelē rakstīts par to pašu,tikai ne tik sīki un detalizēti,piedevām,kristīgā baznīca mazliet atšķirīgi skaidro dažus būtiskus jautājumus. Ja vadošās reliģijas spētu apvienoties,mūsu civilizācija būtu glābta. Ja jau skolotāji nevar savā starpā vienoties,tad ko var prasīt no skolniekiem?

garinsh207  P.Klava unRudzitis vel saudzigi izsakas,isteniba ir vel breismigaka un bus vel sudigak. protams,lidz ar virieshu degradaciju degradejas sievietes,sievietes ilgak izvilsk,apaugloties arii var jau tagad bez virieshiem.pareizi te mineja-katastrofali zud potence,alokihols,narkomanija,neveseligs dzives veids,neveseligs uzturs,liekais svars,neveriba pret savu veselibu un neveleshans macities par dzivi,par milestibu,par attiecibam. ja dzivee kaut kads problemas,tad sieivetes,sieva vainiga,valdiba,valsts vainiga utt, pat seksualas attiecibas reducejas-ka tik dabut nodrazties,arii ar sievu. nemaz neiedzilinoties kaa jutas sieviete,un kaa vina velas.ne par velti ginekologi klidz,ka ginekologiskas problemas sieivetem arvien tik pieaug,bet tas ir tik no sudiga seska. taa arii ir taa mirshana garigi.un visa dzives jega tik reducejas uz materialam lietam. un ja nesanak,tad alkohols,depresija...utt. to arii var redzet visados kursos par dzivi,attiecibam,par garigam lietam nav svarigi kadi kursi,bet virieshi tur ir kadi labi ja 20 % sievietes tomer meklee iespejas sevi pilnveidot,kaut ko saprast kaa darbojas pasaule un procesi,kaa var kaut ko mainit,lai sanktu labak,bet virieshim viss ir mulkibas un bulshits.visu zinot,bet nesanak:)

Vucis  Sorī, nelasīju komentus. Bet visā visumā domāju, ka jā. Lūk, ļoti uzskatāms piemērs:
http://meeting5.oho.lv/https://iepazisanas.oho.lv/meeting.php?cmd=pieredze&temaid=1362257

Lucy  piekrītu(c)enigma62 (2014-12-18 23:29) viedoklis Nevis garigi mirst bet nodzeras. un no sevis saku,ja visus raksteļus ņems pie sirds,tad drīs jumts var aizbrauks,tu,tū..

MrJones  Ne tikai mirst, dazhi pat atdzimst!! :DDD (....lai mazliet kliedeetu pesimismu.) :)

laukroze  piekrītu garinsh207 viedoklim, diemžēl, tā arī notiekas.. šī intervija ar P.Kļavu bij vienā no Ievām, pāris ned. atpakaļ, kurš viņš runā par tendenci LV "mērīties ar krāniņiem," ja tā var izteikties..:)
aicinu večus, saņēmās JG, un sākt dzīvot pa īstam bez meliem, ja sieva apnikusi, ta nemekēt oho mīļāko, bet vispirms godīgi izķirties..tas tak nav daudz prasīts- būt visupirms godīgam pret sevi un saviem tuviniekiem, ne viss teikt, ka visi un visas tā dara!!! Lai veicas!

v_s_o_p  viena vieda tante degradācijas pazīmi apzīmēja par “Logosa entropiju” :).. Logoss ir atslēgas vārds

Ananda_A  Mierinājumam, lai nevienam nav jānodzeras vai jānošaujas!
Kāds ģenētiķis veicis eksperimentu ar drozofīlām(sīkas mušiņas)Krustoja tās, kam sarkanas acis ar tām, kurām melnas acis. Parasti tādiem eksperimentiem izvēlas spēcīgākos eksemplārus. Viņš nolēma katrā paaudzē ņemt 50:50 visvārgākos. Rezultātā astotajā paaudzē izšķīlās tādi nīkuļi ar dažādām kroplībām, ka viņš domāja, šie pat kopoties vairs nespēs. Salaida atkal mēģenē visvārgākos, domājot; šai sugai ir beigas. Ko jūs domājat? Devītajā paaudzē izšķīlās ideāli spēcīgas mušiņas. Atkārtoja šo eksemplāru ar citām sugām...rezultāts tas pats. No tā secināja, ka kosmosā eksistē pašsaglabāšanās programma. Degradācija var aiziet līdz kaut kādai kritiskai robežai. Pēc tam nostrādā mehānismi, ko sugā ielicis Dievs. Šaubos vai cilvēks ir izņēmums!

Birdwatcher  Redzot strojkas sievietes,un veikalos konsultatus viriešus,arī par to aizdomājos.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu