Vai jūs nožēlojiet to, ka kļūstiet gados vecāki?

Kaut kas vēl nepiedzīvots, atlikts, nokavēts.. kas ir tas, kas uztrauc jūs, kļūstot gados vecākiem? Vai tās ir ārējas/iekšējas novecošanās pazīmes, vai kas cits? Bet varbūt nekas no tā..

sju4  Manā paziņu lokā nezinu nevienu,kurš novecotu iekšēji... Domās un sajūtās esam jauni,tik tad ,kad kaut ko vairs nevar izdarīt kā jaunībā..Piemēram lēkt tautu dejās,kā jaunieši..Nu tad ,jā piekrītam,ka laikam tas vecums vainīgs...Tad gan ir dikti žēl! :D Bet citādi.. mūžam jauni! :)


Mjā un nesen ciemos bija atbraukuši viesi no ārzemēm,kuri nezināja manu vecumu un manos 37 gados man deva 20mit :D..Un manu dēlu nokristīja par manu brāli .Pat nesapratu apvainoties vai priecāties :D

Nimfete_  Mans dēls arī ir noturēts par manu brāli. :) Un es joprojām špagatu kaut nakts laikā un bez iesildīšanās varu uztaisīt. :) Bet man ir tik, cik ir.

_Krasula_  Nimfete_,kas Tev ir pret nopietnību? Vēlies, lai es nožēloju iepriekš rakstīto? :)
Bet paldies par info Raņevskas sakarā-nezināju.

Sebrings00  Jā, es arī šeit iepazinos ar Sievieti un viņa man jautāja, cik es dotu viņai gadu?
Es atbildēju pēc izskata 70, tak apvainojās.
Tādā gadījumā vajaga līdzi pasi nēsāt, lai varētu atspēkot.

guntina123  Ka var nozelot toko nevaram mainit. Varbut Tev ir kada graujosa recepte ,ka no vecuma izbegt? (tads ka joks)

evelina37  Nē, nožēlot neko nenožēloju, bet priecājos par to ko var padarīt, par jauniem hobijiem, vaļas priekiem, ko varbūt jaunai nevarēju atlicināt laiku.

tiu  :D ir jau forši viss. Vienīgi pienāk kaut kāds brīdis, kad sāc apskaust tos, kas ir vecāki par tevi.
Nu pensijā ta viņi tiks ātrāk par tevi! Ta gan ir škrobe!
A citādi viss pa fejno! :D

Cimper  Kad sāks smiltis birt, tad sākšu domāt, ka esmu veca :D

garinsh207  ja sakshu nozhelot,ka gadi paiet,tad uzreiz klushu vecaks,daudz vecaks:)

riks086  -> Nimfete_2014-12-22 18:23
Kur to Tavu špagatu nakts laikā un bez iesildīšanās var redzēt? Teikšu godīgi - gribu redzēt! :)))))))

planerdelta  Noteikti nozjeeloshu, bet veel kaadi gadi 10-20 buus O.K. :)

Minhauzens1980  Ir citi varianti?

Vilcene_Shanda  Es gan nožēloju.
Tas saistībā ar iespējām. Kad Rīgā bija burukuģi, jauniešiem līdz 24 gadiem bija iespēja tur vinnēt konkursā un uzkāpt uz Krezenšterna (ja nemaldos), aizburāt līdz Polijai.
Reāli sēdēju, skatījos un nožēloju! Ka man nav 24....

Nimfete_  >riks086
Neņem ļaunā, bet tikai izredzētajiem lemts to redzēt un kur nu vēl nakts laikā.. :))

Samurs  Piekrītu tam, ka drīzāk var nožēlot neizmantotās iespējas... un pat tās var vēl realizēties un pat citā kvalitātē, bet ne jau nu to, ka esam kļuvuši vecāki - gados vecāki :)

selva  Beidziet liekuļot.Viss ir forši,bet ārēji gan novecot negribās,labi vēl,ka vienaudži līdzī pavelkās..;D

solveiga23  ...moji goda,majo bogadstvo-jo tieši no 50 gadiem sāku dzīvot sev,apzināties savu esību un gan jau Likteņtēvs tā bija lēmis....

eKo  Kā var nožēlot to, ko neesmu darījusi? Nožēlot var kkādas darbības vai bezdarbības, ne jau pašu procesu. Protams, negribas priekšlaicīgi izskatīties pēc žāvētas plūmes, bet pa lielam tas ir skaisti. Kā pavasaris, vasara, rudens, ziema...

fargo  par gadiem, par tiem nē. man būs vēl daudz gadu pēc šīs sistēmas beigām. vai ir ko nožēlot? noteikti ir. es nebiju laba persona, neesmu. vai kļūšu? es ceru un ticu uz to.
ārējas pazīmes? hm... :)
manī sāka parādīties fiziski pieaugušāka vīrieša pazīmes ķermenī, kad pārējie zēni skolā vēl gadiem nezināja, kas tas ir. vajadzēja sākt mācīties skūties tad, kad citam vēl starp kājām gludas lastekas tirlinājās. un sirmoju es ātrāk par jebkuru, ko pazīstu. ātri tās lietas man iestājas.
kas piedzīvots? rezgalis, farcifščiks, sportists, muzikants, nihilists, pamazām lietas kļuva filosofiskas izzināšanas objekts. raibi. atcerēties notiekti ir ko. bet daudz kas nebija darīts labi. labais arī bija, bet savā prātā taču sevi par to neslavēsi, otrādi... pārmetumi ir par slikto.
viena no domām, kas mani skarā vienā brīdi bija:
"Kad biju bērns, es runāju kā bērns, man bija bērna tieksmes un bērna prāts, bet, kad kļuvu vīrs, tad atmetu bērna dabu. Mēs tagad visu redzam mīklaini, kā spogulī, bet tad vaigu vaigā; tagad es atzīstu tik pa daļai, bet tad atzīšu pilnīgi, kā es pats esmu atzīts."
(pāvils, bībele)

jozolsen  Kamēr stāvēs baudīšu un dzīvošu katru dienu..Paldies arī Oho..Kad nestāvēs atradīšu citus priekus...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu