Vai jūs nožēlojiet to, ka kļūstiet gados vecāki?

Kaut kas vēl nepiedzīvots, atlikts, nokavēts.. kas ir tas, kas uztrauc jūs, kļūstot gados vecākiem? Vai tās ir ārējas/iekšējas novecošanās pazīmes, vai kas cits? Bet varbūt nekas no tā..

Ananda_A  Priecājos par iegūto pieredzi, bet fiziski negribētu gan novecot! Lai nu nemelo kāda,ka grib ar prieku pārvērsties par sakaltušu plūmi ar zelta sirdi kauliņa vietā!:DDD

ULTRA  Protams,ka te neviens neko nenožēlo. Tas taču tā priecē, ka tuvojas 50, 60, 70,80. Tik burvīgs vecums, kad sekss vairs neinteresē, kaunēties nevajag ne no kā, sievietes tik viedas, visas pasaule večuki viņas iekāro, večiem jauni skuķi piedāvājas stāvgrūdām, tik daudz, ka mēs nespējam vien izvēlēties.

bziks  Nezināju, ka kļūstu vecāks kad mainās gadi. Man likās, ka vecāks kļūst dzimšanas dienās.

dacika  Klau, jozolsen, ar ko tu atšķiries no dzīvnieka ?

violinn  Ananda. Te vispār nav stāsta vai grib ar Prieku pārvērsties par plūmi vai ko nu vēl. Tā notiek. Visiem, visām un ikvienam. Un tad ir izvēle - tēlot idioti, ka jūties baigi jaunā, krist izmisumā un mesties zem skalpeļa, kad gadi darījuši savu, tiešām pārvērsties vecā nīgrā tipā, jo nevar ar to samierināties vai vienkārši pieņemt to kā nenovēršamu faktu un dzīvot tālāk kā ir.

Sebrings00  Ja kāds nemāk, vai negrib sadzīvot ar saviem gadiem un to nožēlo, nu nezinu.
Katriem gadiem ir sava nodarbošanās un ar to jāmāk sadzīvot, ja to cilvēks nemāk, tad rodas problēmas.Ar katru gadu mēs paliekam vecāki, jaunāki nē un kas tur slikts.
Nožēlo tikai tie cilvēki, kuriem ir lieli kompleksi, kuri nez kāpēc grib izskatīties jaunāki, kuri grib izlikties gudrāki, kā ir, kuri nez kāpēc sāk no sevis tēlot vai atdarināt sabiedrībā kādu ļoti atpazīstamu personību.
Mīļās dāmas mīliet sevi, savu miesu, tad arī JŪS tiksiet mīlētas.

janisb  Vai tu nožēlo to, ka paēdi, pakakāji vai pačurāji?
Šāda veida (dabisku fizioloģisku procesu) nožēla nav saprātīga un visdrīzāk liecina par kādu garīgu kaiti :D

MrJones  Nemaz, nelasot visus tos komentaarus. apriinoju, cik var njamties ap to gadu skaitli..??? Un jau atkal un atkal.......laikam daudzus tas patiesi nomaac?? Laikam, taa ari dziivee neko neesat iemaaciijushies..vai nobastojushi dazhas stundas, kur izklaastiits pats buutiskaakais?
Vnk....kad cilveeks sapratiis, ka no pasha ir tik Daudz atkariigs...??

Freja4  Nu ja, jautātājam 47 gadi, nemaz pētījumus nevajag, standarta variants, kārtējā krīze un pārdomas par dzīvi. A Tu paskaties uz visu no cita skatu punkta, vai patiešām tagad gribētu būt jauns un visu mainīt. Es noteikti ne!

Cafe_Noir  nenožēloju, ka novecoju. nožēloju, ka neuzsāku. tas nav saistīts ar gadiem vai vecumu

Deisa  Par sažuvušo plūmi - nebūtu Ananda tā uzrakstījusi, savu mūžu nebūtu aizdomājusies, ka tie vecie cilvēki, ko esmu mīlējusi un cienījusi, būtu jāskata pēc ādas stāvokļa. Cik atceros vecvecmammu, jā, viņa vienmēr bijusi veca ārēji, bet laikam tieši viņas piemēra dēļ mani sakrunkošanās nesatrauc. Jā, vecai sievietei vairs īsti nespīd jauno kaislības, taču atvērts prāts un bagāta dzīves pieredze, ko nestiepj kā slogu, bet ieguvumu, manā uztverē ir krietni svarīgāks par kaislībām. Vecumā vai nu ir tas vecītis līdzās vai arī var rušināt viena, mierīgi, klusi un nosvērti.

zebra27  uz buru kuģa var tikt jebkurā vecumā- tikai jāgrib!
Vārdus var pateikt arī jau aizgājušam, tikai jāsaka.
un penšu biļetes- tas taču heijā! °
P.S.man ir klātienes studenta apliecība...un mācīties grūti tikai tāpēc, ka uz darbu ari jāiet. Un darbs vecumā savādāks kā jaunībā piestrādājot.

melon  Pārsteidza ULTRA viedoklis. Vai tiešām ir cilvēki, kam visa pasaule griežas tikai ap iekāri, iekārojamību un pārošanos? Jā, tā ir jauka dzīves sastāvdaļa, bet vai tas ir pasaules gals, ja tas vairs nenotiek jeb, nav svarīgs? Man nupat pagāja viens absolūtu bezattiecību gads. Nebija tam, ne laika, ne arī gribēšanas dzīvi sarežģīt un bija absolūti vienalga, esmu kādam iekārojama vai nē. Vai tādēļ mana dzīve bija mazāk piepildīta un nelaimīgāka? Pilnīgas muļķības! Izdarīju krietni vairāk, nekā visos citos gados, kad skaitījos ar kādu kopā, jo nebija lietas, kas man patīk, jāziedo kopēji darāmo lietu labā. Un kāpēc, lai tik pat labi es nejustos arī pēc 20 gadiem neatkarīgi, grib mani un es kādu, vai nē?

diegabiksis  Nepareizi noformulēts jautājums. Kā var nožēlot vecumu? Lai nu kā, ne nožēloju, ne pārdzīvoju par to. Pagaidām jūtos pārāks, gudrāks un varošāks visās jomās par sevi pašu pagātnes veidolā.

VecmeitaARrunci  Peedeejaa laikaa kaut kaa no naaves palicis bail.kaut gan-gan vecums,gan naave ir nenoveersamas lietas.mana krastaakaa veeleesanaas-saglabaat skaidru sapraatu liidz peedeejai stundinai,viss paareejais pupu mizas.

jurks  Varetu jautat: vai pardzivoju? Dazhreiz uznaak, bet tad paskatos uz savu teevu, kuram jau 83, un to ko vvinjs veel speej, tad paliek ceriigaak!!!

guna2  adamsone pateica kå ir.

kreesla  Kā var nožēlot,to kas nenovēršami ar katru notiek.Neviens nav mūžīgs,viss nolietojas,bet tādēļ stresot būtu muļķīgi.

vasarina  Protams,ka gaidi skrien, nu jau uzņem ātrumu! Es redzu tikai ārējās novecošanās pazīmes...Ja neskatos spogulī-nejūtos kļuvusi vecāka.

limonija  (2014-12-23 15:48) personīgā pieredze - labi rūkts!:) Varu tikai pievienoties - šis bijis viens no veiksmīgākajiem gadiem manā dzīvē, tik daudz ko esmu paveikusi. Un absolūti bez attiecībām. Vai tas būtu bijis lielāks sasniegums, ja tā visa nebūtu, bet man savu uzmanību būtu veltījis kāds no oho visiedomīgākajiem tirliņiem?:D:D:D Tie, kas te regulāri apsmaida par sevi vecākus ļaužus, vēl nezina, kā paši gaudos pret Mēnesi pilnmēness naktīs...:D
P.S. Vakar mums darbā bija Ziemassvētku tusiņš, un katrs izteica kādu novēlējumu darbabiedriem(pie galda sēžot). Savā kolektīvā esmu gados visvecākā. Kad pienāca mana kārta, nez kādēļ iestājās kapa klusums, jo visi uzmanīgi klausījās, ko saku...Pat apmulsu no tādas cieņas parādīšanas(kas man nemaz nav tik raksturīgi). Nav slikti būt vecam, bet slikti būt dumjam un nevarēt neko sakarīgu pateikt īstajā laikā un īstajā vietā;)

Luusila  (C)ULTRA (2014-12-22 21:44) viedoklis Protams,ka te neviens neko nenožēlo. Tas taču tā priecē, ka tuvojas 50, 60, 70,80. Tik burvīgs vecums, kad sekss vairs neinteresē, kaunēties nevajag ne no kā, sievietes tik viedas, visas pasaule večuki viņas iekāro, večiem jauni skuķi piedāvājas stāvgrūdām, tik daudz, ka mēs nespējam vien izvēlēties.

Un kāpēc būtu jāsatraucas, ja cilvēkam tuvojas 50; 60; 70? Tā ir dabīga lietu kārtība. Sekss neinteresē, nekas nav jāiekāro, un nevienam nav jāpiedāvājas. Kad man bija 16, tad 35 gadus vecie man šķita dzīvi miroņi. Sasniedzot 35 gadus, uzskati mainījās, protams. Katrā vecumā ir kaut kas interesants un aizraujošs. Vismaz var būt... Ja cilvēkam dzīves jēga ir sekss, tad ar ko viņš atšķiras no apsēklošanas stacijas galvenā sugas buļļa? Pēc tādas vērtību skalas dzīvojot, tak būtu sev tūdaļ gals jāpadara, līdzko iestājas nemainīgais pusseši laiks. Pasvilp, kad padot ziepes un striķi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu