Kuros brīžos greizsirdība ir postoša, bet kuros ne?

Greizsirdību nereti mēdz pasniegt kā postošu. Tomēr brīži, kad viņš/viņa dēļ aklas mīlestības ir gatavi piedot visu (nu, gandrīz visu), ar laiku kļūst nožēlojami (kā paši, kas piedevuši). Kur Tavuprāt slēpjas greizsirdības atslēga, kāpēc tā Tavuprāt pastāv un kad Tavuprāt tā ir veselīga, bet kad tomēr ne?

garinsh207  Ne jau laulībā dotie solījumi un zvēresti ir tas,kas pa īstam satur kopā divus cilvēkus,tas ir kā pašapmans ar ko rada iluziju-mans ir mans:-) Bet ilūzijas sabrūk ātri vien.cita lieta,kad abiem ir tāds apzinās līmenis,kur abi saprot -nedari otram to,ko nevēlies, lai otrs tev dara un nedari ne sev,ne otram problēmas.ja nav tāds apzinas līmenis,tad nekāda laulība un zvēresti nelidzes

Vivochka  Greizsirdība pati par sevi ir sevis un citu pazemošana. Bet piedošana ir sava veida augstsirdība, jo kļūdīties ir cilvēcīgi. Protams, ja tas neatkārtojas.

Deisa  Ko nu kurš saprot ar greizsirdību. Es to vispār īsti nesaprotu, laikam tāpēc, ka neesmu izjutusi? Bet varbūt esmu un man tā patīk? Katrā ziņā, ja tā saistīta ar īpašnieciskumu, tad kaut kas nav riktīgi, tad tas cilvēks, uz kuru greizsirdība raidīta, tiek nostādīts tādā kā preces lomā - mana mantiņa, nevienam nedošu, neviens to nedrīkst gribēt. Savukārt, ja vīrietis redz, ka sievieti, ar ko viņš ir kopā, iekāro cits, arī rada tādu kā greizsirdību, kas pēc tam atsaucas kaislē starp viņiem abiem, tad kas tur slikts? Tas, ka viņš tādā veidā pašapliecinās? Bet sieviete jau tad arī iegūst, saņemot viņas virzienā raidīto kaisles, iekāres devu. Vai kāds var norādīt uz iekārojamu pretējā dzimuma pārstāvi, kas nevienam citam pievilcīgs/a nešķiet? Diezin vai. Parasti ir otrādi - hormonu un citas ķīmijas ietekmē samīlās, bet ar laiku manot, ka neviens cits tādu negrib, hormoni noplok un pašu sāk urdīt velniņš - a kas tad man viņā vispār patīk?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu