Luugums sniegt kaadu ieteikumu vai situaacijas redzeejumu!

Sieviete ap 48 gadiem (beernam jau 22 gadi), uzdeva man jautaajumu uz kuru man nav atbildes, varbuut jums ir, vismaz situaacijas redzeejums? Sieviete visu muuzju ljoti smagi straadaajusi, tagad saakushaas arii veseliibas probleemas, beernu audzinaajusi viena, dziive nav bijusi "rozu lauks". Beerna teevs ir shiis sievietes vieniigaa miilestiiba. Vinshs no beerna atteicaas veel pirms beerns piedzima. Nekad nav ruupeejies par beernu, apciemojis reizi gadaa vai pusgadaa, vairaak gan maati, ne beernu. Tas vienmeer noticis laikaa, kad vinjam bijis "tukshais periods" (no vienas sievietes liidz naakamajai). Sieviete, pat peec tik daudz gadiem un visa kas vinjai nodariits, gaida shii viiriesha jebkuru uzmaniibu: Ziemassvetku kartinju, epastu un ljoti cer, ka kaadu dien pametiis savu kaarteejo draudzeni un "atgrieziisies" pie vinjas (tie ir vinjas pashas vaardi). Cilveeks absoluuti neredz realitaati, nesaprot, ka viirietis vinju ne tikai pametis ar beernu, bet "briivajos briizjos" prasti izmanto (laikam jau seksam, par taaaam detaljaam nerunaajam), vinja ciemoshanaas nekad neesot ilgaka par 1-2 dienaam, tad pazuud uz loti ilgu laiku. Vinja cieshs, paardziivo, burtiski sabruuk. Liidz naakamajai reizei. Kad vinshs sola apciemot, tad atkal galvaa "rozaa naakotne" un klapes uz aciim, ne dzird, ne redz iisteniibu. Deels pat nenojaushs, kurshs ir vinja teevs. Varbuut kaads var izteikt komentaaru, padaliities pieredzee, ar kuru es vareetu paliidzeet shai kundzei?

MrJones  Kaapeec juus bruukat virsuu autoram? Juus tak nezinat, kaapeec uztraucas...varbuut, patiesham, kaads tuvs cilveeks vai draugs..? Vai taada cilveeciiga veelme, paliidzeet, nekaadaa veidaa nespeej ieziimeeties juusu praatos...??

Es, katraa zinjaa, ietiektu griezties pie speciaalista! Bet...nja...kaa tu vinju piedabuusi pie taa speciaalista.....? !.-kaart, cilveekam jaaapzinaas, ka ir probleema, sheit, kaa redzams-bezceriigi!

Var meegjinaat runaat..Skarbi! Likt priekshaa piemeerus ´´par ko esi paarveertusies´´, un kaa vareetu buut...! Meegjinaat atgriezt pashapzinju...!

Freja4  Nuu, jāsāk ar to, kas ir bērna tēvs...amats, stāvoklis sabiedrībā utt. Un ko var izspiest... maziņš jociņš, bet patiess. Laimīgu Jauno gadu!

adalaide  Klaču tanta vai pasaku teicējs.

anete1979  Kaut ka interesanti , ka tēmas autoram visādas problēmas tieši sveķu dienas:-) ziemassvētku vakara, tagad Vecgada diena, jaunajā gada..karma laikam:-)
Par temu, neklausies un liec mieru, viņai tā patīk un ir labi. Mēs lai izvēlamies ka mums dzīvot:-)

piekraste  Nevajag kārtot cita cilvēka dzīvi. Acīmredzot viņai patīk šāda situācija. Ja napatiktu, tad neko tādu nepieļautu.

jozolsen  Tā taču viņas dzīve..!!!! Jau 48 gadus..apzinīgā 30 gadus....Gribi palīdzēt vecumdienās,dzīvojiet kopā...Varēs viens otram uz pleca raudāt par pagājušajiem laikiem..

anete1979  PS ne pa tēmu, bet es nez kāpēc to autora niku vienmēr izlasu ka plandarella:-)

bonacure  Nav labais tonis braukt augumā autoram, bet gribas.
Ja tā veča mīl un grib to klaidoni lai. Nav viņai 16 lai mācītu ar ko gulēt ar ko nē.

jozolsen  Patiesībā ļoti auudzinošs stāsts šejienietēm..Vīņa taču ir laimīga,daudzu izpratnē,jo piepildīja savu illūziju-sapni. Visu dzīvi ar mītisko VIENĪGO,ĪPAŠO...Te tak daudzas tādu meklē..un gaida,gaida un 48 un ko tagad darīt??!!Lai raksta romānu par savām illūziju mocībām realitātē par sliktajiem vīriešiem ,būs daudzas atbalstītājas ..

vellamaate  Man ir līdzīgs gadījums,tikai ar jaunu meiteni kurai tikai 24g,kas audzina divus bērniņus viena,kuras vīriņs mīl paklaiņot....bērni?,pat aizmirst viņiem jubilejas,bet meitene gaida un gaida....Cik žēl,ka neredz viņa savu skaistumu,savu spēku:( bieži runājos ar viņu,bieži uzklausu,reizēm parāju,bet.....cilvēciņš kā apmāts:( viss varbūt,ka bijis pirmais vīrietis dzīvē,kas iedzinis smadzenēs,tu duma,tu nevēlama,tu vispār niecība un viņa tajā iegrimusi un varbūt,arī šai sievietei,kas līdzīgs,BET...gadi aiziet,dzīve,vai tā ir dzīv? Uzklausīt vajag...palīdzēt? kā vari palīdzēt cilvēkam,kas to nevēlas? Un šādu sieviešu ir ļoti daudz un kamēr TĀDUS klaidonīšus gaidīs,tādi neizmirs:)

vellamaate  Bērnam 22 gadi?...EH! aiks sievietei baudīt dzīvi! 48 gadi.....tie tak labākie gadi! laiks padomāt,izvērtēt,bet ne kaktā tupēt! Vecis? vazāsies ilgi....tgriezīsies,ka biksēs pilēs un krāniņs necelsies! VAI VIŅAI TĀDU VAJAG? ja vajag....nu,tad lai gaida!

violinn  Viņa tev prasīja palīdzību? Domāju, nē.
Lai cik tuvs cilvēks tas nebūtu, tā ir viņas izvēle. Sliecos domāt, ka viņa neko nemainīs, jo ir jau iegājies - mīlēt un ciest. Savādāk nemāk.

jozolsen  Mazohistes stāsts,tikai žēl ka arī bērns iesaistīts ..nu viņas dēļ dēls izauga ,(kur apraksts romānam)...
Un tie ´sliktie´ vīrieši nevēlas kļūt par mozohistiem...nesaprotot viņu ilūzijas-sapņus-´cēlās jūtas´ ,dzivo relitātē un vēl bauda ikdienā ar nemazohistēm...
Gadi skrien kā stirnas...jo vecāks jo ātrāk...Tā ka gaidat tik VENĪGOS,ĪPAŠOS ar DURAcel baterijām,ne jau kuru katru ´...

leone  Ir cilvēki,kuri neprot dzīvot,ja nav "krusta,ko nest".Savā ziņā ir pat izdevīgi būt tādai nabadzītei-re,ļaudis pažēlos,palīdzēs,atbalstīs...tos stipros nežēlo,un viņi to nemaz negaida.
Ja tā tik ilgi nodzīvots,nedomāju,ka tur kaut ko var vai vajag mainīt, vienīgi tad,ja sieviete pati vēlas mainīt savu dzīvi,ir vērts domāt,kā palīdzēt.

Aija_66  Pirmais iespaids - tāds, tādu atrod un abiem labi saskan. Stāsts it kā par cietēju sievieti, taču vīrieša dzīve arī gana nožēlojama un ciešanu pilna. Vismaz 22 paši labākie spēka gadi pavadīti meklējumos no vienas sievietes līdz nākamajai, nav izjusts vīrieša prieks un lepnums par savu dēlu, nav izbaudīta un novērtēta sievietes uzticība. Dzīve ar tukšiem vēja ziediem.
Pozitīvi, ka sieviete 48 gados sāk uzdot jautājumus. Arī slimības mums palīdz straujāk pārvērtēt savu dzīves pozīciju. Par realitāti: virs galvas mums zvaigznes, zem kājam dubļi - kurp ir vērsts mūsu skatiens?

Torpedo  Nedomāju, ka te kaut kādas diaganozes jāuzstāda vai jāpiedāvā psihologa vai psihoterapeita palīdzība. Tā dzīvo samērā liels procents sieviešu. Tā jau klasika, ko Ibsens aprakstīja "Pērā Gintā", kur Solveiga visu mūžu gaidīja mājās pasaules klaidoni Pēru. Domāju, ka tam par iemeslu varētu būt vairākas lietas - pirmkārt, sieviete, iedomājusies, ka jābūt kopā tieši ar šo vīrieti un tas iekalts kā akmenī. Nu, tipa, kā ticība, kas netiek apšaubīta. Otrkārt, cilvēces iedzimtais slinkums, pakustēties, lai kko citu sameklētu. Treškārt, kompleksi, kas liedz nolaisties no savas iedomāta "lepnuma" un sākt kaut ko meklēt. Rezultātā, dzīvi var beigās saslaucīt un izmest gružkastē. Nu, bet principā jau vienalga - beigās mēs visi tur vienādi būsim, gan tie kas gudri, gan tie kas netik, gan tie kas bijuši laimīgās attiecībās, gan tie, kam tādu nav bijis. Viss vienalga ilgākā laika periodā

bziks  Parādīt tēva bildi dēlam. 22 gados viņam jau jābūt sapratnei par lietam un spēkam kaulos lai nepieciesamības gadījuma pielabotu sakodienu škidruma donoram.

Ananda_A  Ideāla sieviete, katra ohoista sapnis. Niku studijā! Ja nopietni; tiešā teksta paprasi sievietei: "Ko tu no manis gribi?" Kad viņa pateiks, pasaki mums ar!:DDD Tagad visi esam dalībnieki un mums kļuvis svarīgi, ko var no Tevis gaidīt sieviete šādā situācijā. Tad mēs visi kolektīvi nolemsim, vai Tev jāpilda tā viņas vēlme vai nav... Tā sacīt; liksim še uz balsošanu; būs mums pirmās 2015. gada vēlēšanas! Vienkārši burvīgi! Ja neliksi uz balsošanu, mēs paši še varam slēgt derības; vieni liks uz Tevi, ka izpildīsi dāmas gribu, otri, ka pasūtīsi lasīt kastaņus kaimiņa dārzā!

gunda10  Ja paveicas var kaut ko mainit , bet , bet , ir vispār arī normāli vīrieši piemēram atraitņi vai kāds kautrīgs ar veselības problēmam , teorētiski , vai viegli ko vispār pilnīgi pat citos jautājumos ko mainīt , sievietēm un jo īpaši vīriešiem , reālās kategorijās vīriesiem . Vispār jau Solvēgas raksturs , kas nu tur tik slikts vai labs .

gunda10  Otrs viedoklis vīrieši dažreiz līdz 50 gadiem izskatās jaunāki par saviem gadiem un ir nenopietni , pēctam noveco un īpaši ja ir problēmas atgriežas , bet ne obligāti .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu