Luugums sniegt kaadu ieteikumu vai situaacijas redzeejumu!

Sieviete ap 48 gadiem (beernam jau 22 gadi), uzdeva man jautaajumu uz kuru man nav atbildes, varbuut jums ir, vismaz situaacijas redzeejums? Sieviete visu muuzju ljoti smagi straadaajusi, tagad saakushaas arii veseliibas probleemas, beernu audzinaajusi viena, dziive nav bijusi "rozu lauks". Beerna teevs ir shiis sievietes vieniigaa miilestiiba. Vinshs no beerna atteicaas veel pirms beerns piedzima. Nekad nav ruupeejies par beernu, apciemojis reizi gadaa vai pusgadaa, vairaak gan maati, ne beernu. Tas vienmeer noticis laikaa, kad vinjam bijis "tukshais periods" (no vienas sievietes liidz naakamajai). Sieviete, pat peec tik daudz gadiem un visa kas vinjai nodariits, gaida shii viiriesha jebkuru uzmaniibu: Ziemassvetku kartinju, epastu un ljoti cer, ka kaadu dien pametiis savu kaarteejo draudzeni un "atgrieziisies" pie vinjas (tie ir vinjas pashas vaardi). Cilveeks absoluuti neredz realitaati, nesaprot, ka viirietis vinju ne tikai pametis ar beernu, bet "briivajos briizjos" prasti izmanto (laikam jau seksam, par taaaam detaljaam nerunaajam), vinja ciemoshanaas nekad neesot ilgaka par 1-2 dienaam, tad pazuud uz loti ilgu laiku. Vinja cieshs, paardziivo, burtiski sabruuk. Liidz naakamajai reizei. Kad vinshs sola apciemot, tad atkal galvaa "rozaa naakotne" un klapes uz aciim, ne dzird, ne redz iisteniibu. Deels pat nenojaushs, kurshs ir vinja teevs. Varbuut kaads var izteikt komentaaru, padaliities pieredzee, ar kuru es vareetu paliidzeet shai kundzei?

adamsone  Atkarība no neveselīgām attiecībām, ja stāsts nav safantazēts.
Varbūt tā ir deltaplāna īstā dzīve - sieva itāliete ir izdomāta, īstenībā notiek izmisīgi jebkādas sievietes meklējumi. Tomēr viņu atraida visas, pat galvā slābās.;)
Uzjautrinoši, izlasījusi topiku secināju, ka man līdzīgi ir ar kādu klasesbiedreni. Mēs nedraudzējamies un netiekamies vai tiekamies ļoti reti jau kādus pāris gadu desmitus, bet liekas, ka kkur dvēseles dzīlēs es gaidu, ka viņa piezvanīs. Uz Z-svētkiem pēc zināma šaubu mirkļa piezvanīju un secināju, ka viņa joprojām spēlē to pašu spēlīti - "es tev esmu vajadzīga, bet tu man ne, lēkā vien..."
Tad, kad dzīvē parādās citi cilvēki, šitās slimības pāriet pašas no sevis.

Nensi10  Sievieti, kura neciena un nemīl pati - sevi, nemīlēs arī citi un tas vīrietis, tai skaitā. Ja esi padarījis sevi, par - kājslauķi.... tad tādam nolūkam tevi arī izmantos un pati vien - viņa , pie tā ir vainīga.
Dēls nezin, kas ir viņa tēvs, bet kādēļ gan!? Vajadzēja iepazīstināt, ar spermas donoru, jo tieši tas - viņš, arī ir.
Dēlam 22-vi gadi, jau pieaudzis vīrietis varētu būt mātei aizstāvis un iepazīstot tēva statusa necienīgo tipu, viņš vismaz palīdzētu savai mātei noņemt - rozā brilles un beidzot atgūt zaudēto pašcieņu. Negribas ticēt, ka viņa neieklausītos dēlā, viņš taču tomēr ir daļa no viņas - pielūgsmes objekta.

draboss  Man liekas viņai viss ir kārtibā, pati ir izvēlējusies šādu modeli, ja tas džeks būtu ikdienā blakus, zustu visa viņas dzīves jēga. Autore lai palīdz pati sev nevis skrien pa pasauli izdomātas citu problēmas risināt.

Puspuukjis  Cilvēki bieži ieciklējas uz to, ko nevar dabūt (kādam māja, kādam bagātība, kādam otrs cilvēks). Man liekas, acis neatvērsi. Varbūt vari atvērt acis dēlam, lai viņš kā vīrietis paņem tēvu aiz apkakles un nolidina pa kāpnēm?

zebra27  Ja tā ir taisnība, tad tur vajag speciālistu, neskatoties, kā šķiet purpēdiņiem.

psychobitch  nu i dura..

Olitta  skriešus pie daktera

ļubov zla, poļubiš i kozla

Sermule  Nav reāls stāsts. Ta sievete ir stulba idiote! Ej no viņas prom ko kājas nes.

miglainaa_plava  Bet te nu tā ir - lielā, tīrā, gaišā, visu piedodošā, mūža mīlestība!
Tas par ko jūs te visi rakstat kā ideālu. Bet oho tautai atkal nav labi.
Pieminekli tādai uzcelt, no pelēka betona ar asaru strūklaku.
Būtu Rainis dzīvs, gan uzrakstītu kādu romānu. Jā, sievietes arī spēj MĪLĒT, nav visas maukas un naudas kārotājas, kā te oho veči uzskata.

Vispār jau ir daudz dzirdēti tādi stāsti, kur sievietei bija lielā mīla skaistajā nevainīgajā jaunībā, piedzima bērns, vīrietis uzreiz pameta un tā arī visu mūžu sieviete citu vīru nespēja pieņemt. Vai nu tā sirds salauzta lauskās, vai neviens cits ar bērnu negribēja, vai vienkārši negadījās... Tikai citas vairs negrib tikties, vai arī tiekas tikai bērna dēļ.

Paula6  Diemžēl ir dzīvē tāda sieviešu-cietēju kategorija, kura ir akla un kurla pret apkārt notiekošo.
Autoram, ja vēlas palīdzēt, var ieteikt vai nu pierunāt un aiziet, kaut vai līdzi, pie laba psihologa vai arī sarunāt ar tāda paša vecuma sievieti, kura paņemtu viņu līdzi uz kādu teātra, koncerta vai izstādes apmeklējumu vai vienkārši kaut kur izbraukt, lai sieviete redz arī citu pasauli un dzīvi. Var ieteikt iepazīstināt ar kādu dzīvesgudru cilvēku un runāt, runāt, jo tikai sarunās un piemēros no dzīves šī sieviete varētu iziet no tā apburtā loka.

Piparkuka  Nu man gan stāsts šķiet ticams, pie tam, ja viņš ik pa laikam parādās un saka, ka būs vai ko tādu... Viņa vienkārši viņu mīl....
Protams, ka ir ciešanas, taču- ir arī tā mīla. Vienīgais, ja viņa tiešām zin, ka visu laiku ir citas, reāli- tad jau tā ir pašai sevis pazemošana. Tas ir reāls iemesls, lai to visu izbeigtu un saprastu- viņš NAV!
Par to tēmu būtu jārunā- ka viņš taču ir ar citām!!! Jāliek izprast to, ka ne viņa ir izvēlēta, nemaz!
Bērns būtībā mīlestībā neiejaucas, tās ir pilnīgi neatkarīgas tēmas. Viss ir tikai jūtās, izjūtās, sievietes domās par viņa/savu mīlestību. Viņa noteikti domā, ka ir vienīgā, kas viņu patiesi mīl un tā jau arī ir:( Un arī noteikti šķiet, ka ir viņam vajadzīga!
Saprast, ka tas tā nav- ir grūti, te tikai normālai, greizsirdīgai, lepnai sievietei var pretnostatīt faktu, ka viņš taču GUĻ, DZĪVO, ar citām! Ka tas nav cienīgs vīrietis, nemaz, it nemaz......

Piparkuka  Un īstenībā man šķiet, ka šī ir tēmu tēma.
Kuru mīlēt, kāpēc, kāpēc mēs pametam 10, kuri mūs mīl un tad gaidam 1, ko pašas mīlam. Kāpēc nevar saprast, kas notiek un kāpēc ar visiem citiem var saprast visu 1 sekundē. Vai Solveiga ir patiesā mīla un vai vīrietis gaida to no savas sievietes- ka viņa mīl, vai labāk ar to, kura nešpetna un nemaz nemīl:) utt....
Kā tu pametīsi savu mīlestību, ja esi pametusi/pametis, nemīlot un tikai pēc tam sapratis- re- tur tas cilvēks tevi patiešām mīlēja! Un tas, un tas.... Un tad tu izdomā nākamo nepamest. Iemīlēt. Un mīli. Ilgi.
Ideāla tēma.:)

Lucy  labāk sakārto savu dzīvi,nelien ar savu smirdīgo degunu citu dzīvēs!!!!
gan ta sieviete tiks galā pati!

Deisa  sieviete uzņēmusies upura lomu un dara visu, lai tā viņai atbilstu. Vai tiešām ir vērts palīdzēt? Manuprāt nav. Lai bauda, ko izvēlējusies.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu