Kā ārstē sapioseksuālismu?

Tikko uzzināju,ka esmu neglābjami slims!

Sapioseksuāls ir zinātniks nosaukums cilvēkam kuru seksuāli pievielk kāds ar augstu intelektu, vārdu sakot gudrs cilvēks. Pirmā daļa vārdam nāk no Latīņu vārda ´´sapiens´´ kura nozīme ir gudrs. Ja arī tu esi no tiem kuriem patīk gudras beibes, tad zini,ka iespējams tev piemīt tieši šis sindroms.

toldo  ha-ha! tad savukārt šāds pretjautājums -> kā ārstēt deciptoseksuālismu? pirmā vārda daļa nāk no latīņu "decipiat", kura nozīme ir "krāpnieks"... ja arī tu esi no tiem kuriem ir tendence neglābjami samīlēties beibēs-uzmetējās, tad zini, iespējams tev piemīt tieši šis sindroms! ;D

plikaaKAAJA  redzi, Hust, draugi TEV uzrodas tādi PAŠi kā tu- jemi merekuTē un dalaties daīļ-i-i--sēju pieredzē.
Pretigi mareksTĒ degradēja jautro blēņu tēmu.

lapsene  Galvenais ,lietot iespējami vairāk svešvārdus,lai gudrāk un labāk izklausās!!

jadore  Zebra27 who knows :), tas jājautā zinošākiem sekša speciālistiem, bet runā, ka Geitsa laulības līgumā ir atrunāta ikgadēja 3 dienu tikšanās ar fizikas doktori, ko viņi tur abi dara ???

andrisz  Varbūt ne gluži par tēmu, bet mans fetišs, ja tā var izteikties, ir ticīgi cilvēki. Vienkārši liekas, ka ar tiem kopā būt ir drošāk, var veidot pastāvīgākas attiecības un viņi nenodos. Un nešaubos, ka ticīgie spēj sasniegt arī seksā baudu.

Austrumnieki taču pazīst tantrisko seksu. Un ja zini, ka attiecības ir nešķirama (kaut vai nosacīti), tad vairāk ieguldīsi laiku un enerģiju tajā, lai esošās attiecības padarītu jaukākas, neka pie pirmās neveiksmes meklēsi ko jaunu.

Dažreiz nedaudz neērti baznīcā (katoļu) ir tad, kad jādod miera sveiciens, bet turpat netālu ir bariņš jaunu sieviešu, ka tikai viņas ko nepadomā.

jozolsen  Latviski-prāta pisēji...

jozolsen  Nerauj kulakā un paaugstini testoterona līmeni...Tad ar miesaskāre -dzimumdziņa parādīsies.,ļauj vairošanās instinktam darboties...

skumjasaciis  Nevis diagnoze tā ir, bet izlikšanās.
Nepatīk vīriešiem gudras sievietes.
Kaut gan - izņēmumi arī pastāvot ... it kā.

ZarazaMaigaa  Ar pannu pa pakausi un kā ar roku noņems.:D:D

piparbecinja  Tb tiem, kam patīk idioti/idiotes, ir veseli?

Deisa  Kas nav sapioseksuāļi, tie ir stultitiaseksuāļi?

Simfonija  Man arī- pievelk tikai gudri vīrieši.

Vucis  Un kādēļ tas jāārstē? Paaugstina cukura līmeni asinīs? Bezmiex? Paaugstinās asinsspiediens? Vai vienkārši traucē elpot?

Lucy  neizklausies gan tu gudrs un vēl ar augstu intelektu.da beidzzz:DDDDDDD
šo kaiti arstē ar cementa bļodu un Daugava iekšā:))

simonetta  Lucy, pasaka pa tiešo :)

bonacure  LucY- nespīd Tev Hustlera mīla.

DDT  " izņēmums apstiprina likumsakarību"- un tikai!
/ nah, man gudrāka vecene!???O-)/

fargo  deretu, ja būtu kaut cik līdzīgi. vismaz ne no dažādām ekām(palātām?), vai pat stāviem. nu, ko iesākt ar cilvēku, kurš tevis teikto uztver kā pārākuma izrādīšanu, lai arī tā nemaz nav? vnk tiek runāts dažādās valodās. un kā būtu ja runātu līdzīgā valodā, uztveramos jēdzienos? vieglak būtu, va ne?
kā ārstēt... reku (2015-01-05 09:49) viedoklis zina kā ārstēt. bet es domāju, ka nevajag ārstēt. gravitācija izlīdzīnās līmeni pati. ja cilvēki ir kopā, traukos esošais līmenis atrod kopsaucējus, agrāk vai vēlāk.

Ananda_A  Daži cilvēki tikumību un uzticību arī uzskata par slimību. Kas attiecas uz intelektu; mani ne tikai nepievelk primītīvi domājošie, man fiziski paliek nelabi no brutālas sarunas, tukšu salmu kulšanas un ierobežota, tumsonīga prāta žvadzoņas. Mūku atpakaļ neskatoties.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu