Kā ārstē sapioseksuālismu?

Tikko uzzināju,ka esmu neglābjami slims!

Sapioseksuāls ir zinātniks nosaukums cilvēkam kuru seksuāli pievielk kāds ar augstu intelektu, vārdu sakot gudrs cilvēks. Pirmā daļa vārdam nāk no Latīņu vārda ´´sapiens´´ kura nozīme ir gudrs. Ja arī tu esi no tiem kuriem patīk gudras beibes, tad zini,ka iespējams tev piemīt tieši šis sindroms.

Lucy  fargo (2015-01-05 13:23) viedoklis
lai tev JG labs prāts,veselība un regulāri iziet vēders un nesēdi te oho cauram dienām,bet vairāk pievērs uzmanību savai ģimenei,nevis glupi ,šķidri bezdi!!!!
Pārējiem arī lai laba veselība:))

fargo  lucy, mani šķebina no šiem vēlējumiem, sevišķi liekulīgiem. liecies mierā, šīs frazes tu vari lobīt pie galda ar saviem cilvēkiem un uz veselību. es te nebiju gandrīz divas nedēļas un tagad te pabūšu, iespējams - patīk tev vai nepatīk. redzu, ka savu nedziestošo, dzirkstošo muļķību izrādīji gan vakar, gan šodien. labi. viss turpinas, meit.

Lucy  Es atkartošos,lai laba veselība tev krievu čangal un esi tik laipns,kā jau teicu agrāk,paturi muti ciet,ja kas nepatīk,es taču tevi neaiztieku,kamēr nesāc pats te irst.. ĀMEN:)))

fargo  pie labākās gribas, tu biji katrā tēmā, kuru es izlasīju. un viss, ko es redzu, tu liki kādam noslīcināties, citam nosisties, kādam atsisties pret stenderi. nevajag mani... vai tu pati vari nosaukt kaut vienu vienīgu citu cilvēcisku būtni uzmundrinošu tekstu, ko esi ierakstījusi? vienu. kaut vienu. nosities, atsities, noslīcinies... pff.
tu vispār saproti, ko nozīmē vārds "āmen"? vai tas ir tā pat kā viss pārējais? tiek lietoti vārdi, tiek runāti teikumi, bet pat sevis pašas sacīto vārdu jegas nav?
krievu čangal...

Luusila  Fargo, nu beidz,- Lucy ir kā laba garšviela kopējā zupas katlā...:) Daudz neceremonēsies, bet fiksi un ātri pasūtīs uz poda; bieži vien pelnīti.

Ja par tēmu- vai to "sapio" nevar izmantot arī kaut kur citur,piemēram, pieķibināt kaut kur tuvāk gramatikai, ne tikai sesku būšanās?

Lucy  Galvenais,ka tu dzīvo ´´jēgpilnu dzīvi´´,spīdzini savu mazgadīgo bērnu,gatavs nosist kaķi.
skaties savu baļķi,nemeklē manī skabargu,bet vnk ignorē,jo es tevi sen ignorēju!!!!
uzkasījies tu,ne es!
ne tev būs mani mācīt,dročī savu sievu,ne mani!

Deisa  (kašķa sakarā) - kā tur ar tām cūkām un pērlēm? Fargo - skaties uz Jēzus darbiem - vai viņš ielaidās bezjēdzīgās sarunās? Nu tak ne. Viņš runāja ar tiem, kas viņu māk sadzirdēt, ne dzesēja muti pa tukšo ar nievātājiem.

fargo  deisa. cik cilvēku viņu pieminēja pēdējās dienās? es viņas vārdu neminēju, tikai iekavās komentāra laiks un datums. atbildi uz jautājumu - kuram viņa atbildēja personiski, jo ... jā, kāpēc gan?
bet.
redzi, kā lietas sagrozas, savā laikā - nevis es tevi, bet tu mani pamāci. labi. "kad tu redzi savu brāli novirzamies, pamāci to." tu tā dari. štrunc ar to, nevajadzēja no sākta gala. acīs lec. saproti? es zinu, ka nevajadzēja viņu ne aiztikt, ne pieminēt no sākuma. bet viņa... viņa ir visur.
"kāda alga jums pienākat, ja mīlat tos, kas jūs mīl"... grūti, dažreiz.

LucyPA  Jāāāā no laika gala gribi būt tas pamācītais,ja nav pa tavam tā deletējies skrien projam no IG saukā visus visādos vārdos,nekas jauns,kārtējais nervu sabrukums tavs.Tev tiešām nav ko citu darīt,kā staigāt citiem nopakaļu un riet.
Ne tu mani taisiji,ne regulēsi,sēdi netā un raksti palagus un ievieto mistiskos video.Nesaprotu,kā tevi vispār sieviete piecieš,es neciestu,ja mans vīrietis līdz pusnaktij sēdētu i-net.
Ja mums nav apusēju simpātiju,vai tad obligāti tev jāizgliedz ikpalaikam,ka tev ir nervu sabrums.Es pirmā nekad neuzsāku,tikai atšaudos!!
Lūk šādi cilvēki nekad neradīs kompramisu,drīzāk rīkles pārgriezīs,jo jāatzīst,es tevi neciešu un necietīšu,jau etos gadus.Lūdzu pazūdi un neaiztiec mani,kā es neaiztieku tevi!

Deisa  /secina pēc komentem, uz ko Hustleram nestāvēs/

LucyPA  un ko ta cilvēki tā pieminēja?hmm tev ko skauž,ka tevi nepieminēji?
nu neesi tu cienīgs ne pieminēt,ne nopelt,pēc pēdējiem uznācieniem,kā tu savu mazo bērnu spīdzini,ar atzīšanos,piedošanu un kaķa nosišanu,jee ,kā tādus vispār baznīcā ielaiž,vēl sludini sevi par kristieti.pfu,pfu,pfu

fargo_pa  tev bija uzmanīgi jāizlasa manu komentāru, lai tā satrauktos. vai to kāds lika? tevi nekrata huslers vai kāds cits, tevi krata tas, ko saku es. bet ar konsekvencēm sadzīvot zarna par tievu, tas nav kā sūtīt pus pasauli pakārties, va ne?
interešu grupu es pametu viena iemesla deļ - tur apcēla citus cilvēkus. tas sāka vienu brīdi iet pār mēru. bet tas ir kā paisums un bēgums un tur ir patīkami cilvēki pat tagad. bet tad? pamatoti vai ne, bet tas priekš manis bija nepieņemami, es aizgāju, pateicu kāpēc. nepatīk? tas nav par patīk vai nepatīk, tas ir par mani. tu to nezini, nesaproti, bet sarakstē ar mani ir aizliegts aprunāt, pat tos, kuri man... ne īpaši... tuvi, teiksim tā. tas princips man ir svarīgs. atklāti es ar tevi karoju, bet nedrīkstētu tevi apcelt, apcelt tavu ģimeni, izsmiet tevi. es pieņemtu tu to nesaproti. kādreiz sapratīsi.
ne tikai tu, citas mēģina iedzelt tur, kur liktos nevajadzētu, bet vēlme kost ir tik stipra, ka noturēties nevar, neaiztiekot otra ģimeni.

Emma45  Nestrīdaties, tāpat nekas nemainīsies. Lucy, Tessa un Marmorkaraliene sūtīs kārties un slīcināties, Fargo rakstīs palagus, Luusila negaidīti izlīdīs no slēpņa un pienesīs lādiņus. Tāds ir viņu nelaimīgo liktenis, laba nekā nav.
Hustlers te ik pa brīdim uzdod vieglus jautājumus un droši vien smīn par pūlēm iegūt vienīgās pareizās atbildes laurus.

Luusila  Starp citu, Lucy, Tessas, Marmorkaralienes, Vuča un dažu citu viedoklis bieži vien ir kā naglai uz galvas. Fargo? No visiem tiem muldampalagiem retu reizi ir kāda doma, kas ir jēdzīga. Gadās.
Taču tāda Emma, ko neviens nedz redzējis, nedz lasījis, redz, izdomās, ka vesels bars cilvēku nezin kāpēc ir nelaimīgi, un nekā laba šiem neesot. Pasūkāja kreisās kājas īkšķi (jeb kaut ko nepiedienīgāku) un izdomāja. Es esot no slēpņa izlīdusi, ko neteiksi, :))). Drīzāk jau gan slēpnis ir tā saucamā Emmas āda, kurā dažai labai bija jāielien, lai izteiktos tādā veidā, kādu ar pazīstamāku ādu pati ir nosodījusi. Izpaudies, Emma, vēl- bija jautri. :)

Ananda_A  Ir cilvēki, kas apsiekalojuši kaut kur izlasīto, to pasniedz kā nez kādu dārgumu. Un ir cilvēki, kas runā no sirds, no savas dzīves pieredzes. Lai cik skaistas pērles bārsta pirmie, viņi ir kā vārnas, kas greznojas ar svešām pāva spalvām. Lai cik neglīti ķērc parasta vārna, viņa ir īsta un patiesa. Starp citu, vārnas ir ļoti gudras un kalpo Saturnam par sakarniekiem. Es arī sākumā nespēju saprast Lucy, tagad man viņa patīk. Viņa ir patiesa un godīga. Nav nekāda lišķe un pašlabuma meklētāja. Nenodarbojas ar sava imidža spodrināšanu kā te daži citi:DDD

dzzekiss  Katram šeit sava misija. Ir priesteri, tiesneši, advokāti un ir arī bendes.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu