Vai viirietim pieklaajas luugt un zemoties sievietes priekshaa?

...vai pakaljaa (nav svariigi)?
Izdabaat kapriizeem, untumiem...? Vai nesanaak taa, ka tas, ko juus savaas galvinjaas izteelojaties, kaa viirieti,...patiesiibaa, taads pazemiigs radiijums vien ir? Suns, kas vienmer klausa savu saimnieci. :)
Luugt uz randinju, luugt roku, SExu, u.t.t., u.t.t. ......beigaas naudu alinjam...!??

Vucis  Lūdz tikai sievietes roku. Uz randiņu "aicina". Bet sesku lūdz tikai jozulis /jo sieva nedod/. Principā nesaprotu, kas tās par attiecībām, ja viena no pusēm sesku "lūdzas".

Naudu aliņam... nu tā jau ir zilīša kompetence.

erucanob  Ir mūsu tautudēliem tendence lūkot ne no sava plauktiņa. Gribas krietni jaunāku, smukāku, bagātāku. Kad dabū kurvīti/kas pats par sevi tādos gadījumos saprotams/, tad apvainojas uz visu pasauli.Neienāk prātā pirms piedavāt,apskatītsevi spogulī.

evelina37  Nevajadzētu gan.

LA_RA  Lauvu pazemo tikai cits lauva. Zaķis nespēj lauvu pazemot. Kas šo līdzību saprot, tas sievišķos untumus spēj pārvaldīt gan pats sevī gan sievietē:)

lasminaxxl  Vīrietis lūdz sievietes roku - normāli .
Aicina uz randiņu - normāli.
Lūdz naudu aliņam ?-- ha ha , to gan viņi māk tik izcili !! Un kādus tad komplimentus saka !!
Un kādus saka pēc Nē ?
Bija man tāds gadijums, nu jau vēsture, - mani uzaicināja uz randiņu, jau pēc pāris teikumiem sāka prasīt 5 ls, pēc tam jau nolaida uz 2ls , jo celtniekam, redz, šefs algu nav samaksājis !! Nākošajā randiņā atdošot !! Visādus komplimentus dzirdēju , no prieka palekdamās pa ielu gāju !!
Pateicu skaidri , ka otra randiņa nebūs !! Nu tad sāka saukāties !!! Oi !! VOT vīrieši !!

Simfonija  Ko nu ņaudi! DOTS PRET DOTU!

marselis  morale
saglabat SEVI SEVI
viss mainigs,viss nak un iet
atdot pirksu-,solis skirties no dveseles!
VAI IEGRIBAS IR TA VERTS?

Lucy  Ja tev radies tāds jautājums,tad nelūdz,dzīvo viens.
Sievietei nav pazemīgi jāpiekrīt vīrietim,ir jābūt savām domām un nelokamam mugurkaulam.

veejpuuta  Vai tad tagad roka būtu jālūdz sievietei?Tas taču no laika gala ir bijis vīrietis.Par to seksa lūgšanu ir kā ir,nevajadzētu lūgt,bet kārtot to jautājumu tā,lai sievietei tas process būtu patīkams un gaidīts,tad nekāda lūgšana vajadzīga nebūtu,lai gan daba tā iekārtojusi,ka vīrietim tā vajadzība ir obligāta,kamēr sieviete var arī pieciest,ja nav īsti ar ko.

Deisa  Lūgt roku ir ok, lai gan pēc senākām tradīcijām sievietes roka bija jālūdz viņas tēvam. Pārējā piekrītu Fargo un citiem, kas saka, ka vīrietim nav jāzemojas. Ja vīrietis ciena sevi un ciena sievieti, viņš panāks, ka viss, ko dažs labs lūdz un izlūgties nevar, viņam tiks sniegts no brīvas gribas, ar (it kā) sievietes pašas iniciatīvu.

Closing_Time  ja labi kniebjās, tas ir tā vērts

estepat  :)Kāds tu nesapraša! Es tevi necenšos aizvainot, es tevi raksturoju. PAT- kad čukčam sieviete, kura bija piekritusi seksam par sabuļādas kažoku, piedāvāja- varbūt vēl gribi seksu- čukča atbildēja, nu var jau, un pēc seksa paņēma kažoku atpakaļ, jo kad viņš gribot sievieti, tad viņš maksājot, bet kad sieviete grib viņu, tad lai viņa arī viņam maksā. Neatbalsti prostitūtas un neesi žig@lo!

Rashela  Īsts vīrietis ierauga, iekāro un iegūst...
Izdabāt sievietes kaprīzēm ir ok, bet tikai tad, ja šī sieviete vīrieti patiesi mīl un ciena... Un šāda sieviete nekad neliks savam vīrietim viņai lūgties, jo tas ir īsākais ceļš uz cieņas pazaudēšanu. Nav viegli cienīt "lupatu", kurš nespēj noturēt savu sievieti rāmjos...

dafnids  Ja man kaut ko vajadzēs un gribēšu, es palūgšu (nevis lūgšos). Bet nekad neesmu nonācis, un ceru nenonākšu, tik tālu, lai zemotos...

_Krasula_  +White´n´Naughty.
Kas ir domāts ar kaprīzēm ,autoraprāt, diemžēl arī nezinu.
Un vēl. Varbūt vajag biežāk iepriecināt savu tuvo cilvēku, tad nebūs laika domāt par pazemošanos.

simonetta  Jebkuru situāciju var apskatīt no dažādām pusēm, tāpat kā jebkura cilvēka uzvedību. Bieži mēs nemaz nesaprotam, kāpēc esam uzvedušies tā kā ir sanācis. Man gan, patīk Rashelas komentārs, bet katrai no mums ir sava saprašana par īstu vīrieti. Bieži vien īstam vīrietim nav blakus īstā sieviete un, nevienmēr mēs spējam izvēlēties to, kurš mums būtu īstais.

Būsim mīļi un iecietīgi pret otra cilvēka vājībām, jo neviens mēs neesam ideāls.

DanaL  1. Jāmaina attieksme: nevis lūdzējs, bet, piemēram, iniciators.
2. Jāsaskata atšķirība starp "lūgt roku" un naudu aliņam.
3. Nedrīkst bāzt vienā maisā niķi un lūgumu.

Jāšķiro šīs lietas un izjūtas.

goralo  Sedet stikla kalna un gaidit kad atnesis alinu.

jadore  Lūgt un zemoties... es šīs lietas nodalītu, tas nav viens un tas pats.
Vai pieklājas lūgt, jā, kā gan citādi tu vari no sievietes dabūt sev vajadzīgo, ja sieviete nav gaišreģe. Var jau arī gaidīt kamēr uzminēs, bet riskē, ka neuzminēs.
Vai pieklājas zemotes, nē, katram vīrietim jābūt pašcieņai.
Tas attiecas uz abiem dzimumiem.

Birdwatcher  Jā esi bez biksēm,tad citu variantu nav!
Un nav svarīgi,kurš tieši bez biksēm .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu