Vai viirietim pieklaajas luugt un zemoties sievietes priekshaa?

...vai pakaljaa (nav svariigi)?
Izdabaat kapriizeem, untumiem...? Vai nesanaak taa, ka tas, ko juus savaas galvinjaas izteelojaties, kaa viirieti,...patiesiibaa, taads pazemiigs radiijums vien ir? Suns, kas vienmer klausa savu saimnieci. :)
Luugt uz randinju, luugt roku, SExu, u.t.t., u.t.t. ......beigaas naudu alinjam...!??

estepat  :)Īsts vīrietis iekāro un iegūst visas kas vēl kust, kas nekust, tās iekustina un tad iegūst, un tad pazemīgi zemojas un lūdz atļauju izvilkt...

ewitta  jadore (c) (Tieši gribēju to pateikt, tiek sajaukti vienā maisā abi jēdzieni).

Torpedo  Sievietei lielākais kaifs ir dzīvē uzsēsties kādam vīrietim uz kakla un tiranizēt viņu. Tā viņai tāda rotaļa, kas sniedz emocionālu gandarījumu. (Kā teica mana šķirtā sieva - atbrauc, pastrīdēsimies, citādi man garlaicīgi! :D ) T;a ir katra paša vīrieša izvēle, vai viņš baro šo viņas zvēriņu, vai iz*rāž, paspiež roku un aiziet cēli gurnos šūpodamies ..

ewitta  Kāds "sviests" ir pēc savas bijušās sievas spriest par visām sievietēm... ;d

jadore  Izdabāt kaprīzēm, untumiem...
patiesībā tāds pazemīgs radījums vien ir...

Pieļauju, ka jautājums ir provokācija.

Ja vīrietis ievēlas kaut ko, pieņemsim, jau pieminēto, aliņu (kas varbūt, konkrētam cilvēkam ir svarīgi un saistās ar rūpju izrādīšanu) un palūdz sievietei. Sieviete ne tikai iedod naudu, bet aiziet uz veikalu, nopērk un atnes. Vai tā būtu pazemošanās vai izkalpināšanās?, es teiktu, otra cilvēka iepriecināšana, mīlestības un rūpju izpaušana.

Ja sieviete, ievēlas kaut ko un palūdz vīrietim, pat nav svarīgi ko...(es nerunāju par konkrētā situācijā neiespējamām lietām). Vīrietis izpilda šo lūgto kaut ko ... vai tā būtu pazemošanās?, es teiktu atkal, tā ir otra cilvēka iepriecināšana.

Patiesībā runa iet par iespēju otru cilvēku iepriecināt, galu galā abi no šādiem sīkumiem gūst prieku. Un, ja abiem ir kopā priecīgāk un gaišāk, kapēc sev to liegt?

Un savukārt, ja nav iespējams otru iepriecināt (pat domās), darīt ikdienu gaišāku, tad labāk, laiku pavadīt OHO, jo, ja apnīk komunikācija, izslēdz kompīti un skaties tālāk TV, vai ko citu, sev atbilstošu... ;).

AijaT  vai iz*rāž, paspiež roku un aiziet cēli gurnos šūpodamies ../Torpedo/
Pamēģini, varbūt sanāks.

eva_  >AijaT Bet pasapņot jau var un vajag, citādi vispār aizmirsīs, kas ir sex. ;d ;d

lasminaxxl  Kas tam Torpēdim tur tik daudz vairs ko šūpot ? nespēju iedomāties ........... ha

p_p  Mandomāt, aicināt uz randiņu un lūgt roku - tā ir ievērības un pagodinājuma izrādīšana nevis zemošanās un izdabāšana.
Vot, "lūgt seksu" un prasīt naudu aliņam - tas ir nožēlojami.

planerdelta  Izskatiiju kaartiigi to kas skataams Tavaa anketaa, MrJones. Nesaprotu, kur Tev probleemas ar sievieteem vareetu rasties? Ja vieniigi esi sevi pats par zemu noveerteejis vai kaada "psihotrauma" ar sievieti no pagaatnes. Ieveertee sevi veelreiz (ar plusiem) un "nogriez" pagaatni.

Personiigaa pieredze: klubos un internetaa diezin vai sastapsi sev cieniigu (atbilstoshu) sievieti.

Laimnese  Dari,ko gribi! Ja esi vainīgs lūdz piedošanu! Bet par pārējo...esi vecis neviss kaprīžu izdabātājs...

adamsone  17:10 Kā kas tam topēdim ko šūpot? Vēderu, protams. Apjomīgu alus vēderu - vai ir kāds, kas to vēl nezin? Ir gan laiki....:(
Par topiku - ja gribas lūgt un zemoties - kas tev to prieku var liegt, uz priekšu. Zemoties reizēm var būt pat noderīgi, cits skatapunkts uz dzīvi uzrodas.;) Pieklājas vai nepieklājas, tas ir mazsvarīgi, reizēm....

sju4  ...nezinu.. šķiet,ka biežāk es esmu lūgusi.. Piemēram brīvdienās doties izbraukumā uz mežu,lai vienkārši pastaigātos.Vai citām aktivitātēm,kad vīrietis ir noguris pēc darba nedēļas un negrib pamest dīvāniņu,bet man mājās sēdēt ir gaužām apnicis :) Nevaru atcerēties,kad man kaut kas būtu lūgts.. laikam esmu bijusi saprotoša :)

Bet pazemoties gan nevienam nevajag.

riks086  Šis jautājums galīgi neizskatās pēc Tevis.... kurš tika pie Tava kompja, kurā bija palicis vaļā portāls?

Ananda_A  Nesaprotu, kas noticis, Mrjones ar roku dzelžiem pagrabā pie radiatoriem pieslēgts un kopā ar datoru atstāts tur uz ziemu, vai kā?:(((

esmucitta  nez, vai ´´lūgt", "lūgties" un "pazemoties" ir viens un tas pats

jozolsen  Parazitējošie bābji to vien dara....Daudzām ´sievietēm´ ar pautiem- cilvēkiem tādi tīk..

jozolsen  P.s ....un vēl bonusā nāk UZTICĪBA-sievietes sapnis...

bziks  Iamanās tak daži atrats problēmu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu