Iepazīšanās vietas

Pasarg Dievs, ne lai reāli izmantotu, tak tauta bez sāls apēdīs :D, bet, palasot, ka netā tak normālu sieviešu/vīriešu nav, kur no jūsu reālās pieredzes iepazīstas cilvēki no ~30-50? Man pašai ir viens veiksmes stāsts - bijusī kursa biedrene izšķīrās, pēc pāris mēnešiem draugi ieplānoja viņai un citam šķirtenim kopīgu ekskursiju, tagad abi dzīvo kopā un audzina kopīgu pēcnācēju.

Freja4  Nav nozīmes, kur iepazīstas, svarīgas vēlmes. Un piekrītu Postremo, cilvēki kļuvuši ļoti materiāli, viņi redz, kas tam otram apkārt, bet neredz viņu pašu. Un te arī ir ļoti sakarīgi cilvēki, ja neizveidojas tuvas attiecības, tad ilgstošas citādas viennozīmīgi. Bet kas nu kuram galvā.

bubucis_agucis10  ..Jo mazāk meklēsi vai gribēsi satikt,.100 punkti,ka krustosies tie ceļi.
Man mazliet šķiet,.notiek tā,kā ir lemts.Un tikai tad,kad satiec savu īsto,saproti,kāpēc tik ilgi bija jāgaida.

Deisa  Iepazīties tiešām var jebkur, kur cilvēki apgrozās. Jo vieglāk vietās, kas vieno kopīgu interešu ļaudis. Lielveikals, teiksim, nav tas vienkāršākais variant, jo vienojošais ir tikai tas, ka gribas ēst, bet ēst gribas visiem. Tātad ļoti plaša publika, bet cik liela daļa no tās ir reālā mērķauditorija? Nav zināms, noteikti, ka ļoti maza. Savukārt, ja patīk, piemēram, dziedāt, iestājoties korī ir daudz lielāka iespēja sapazīties ar cilvēkiem, kas ir uz viena viļņa, tā teikt, mērķauditorijas lielums attiecībā pret publikas apjomu krietni lielāks.

Lucy  iepazīstās visur uz uz zemes,gaisā un uz riteņiem,ja būs pienācis tavs laiks iepazīsies

sju4  Postremo un Freja4 es Jums nepiekrītu :).. varbūt tieši šeit ir salasījušies cilvēki,kuri tendēti tieši uz materiālo,ja Jums ir tāda pārliecība,bet man ir svarīgi ko jūt mana sirds un domāju ,ka ne man vienai...

v_s_o_p  Ātro randiņu(speed dating) pasākumi ir feins iepazīšanas veids. Žēl ka neviens neuzņemas to rīkot, labprāt maksātu kādu ceineri par pasākuma apmeklējumu

ewitta  Jūs par sevi runājat konkrēti vai teoretizējat, ka iepazīties var visur ?? To ka var, tas ir viens, bet reāli vai tā ir, tas ir kas cits. Par sevi runājot, ja man uz ielas kāds pienāk klāt un vēlas iepazīties, es vnk pat neapstājos. slikts stils man tas liekas, citur arī nav gadījies tādās sab.vietās.

marselis  iepazisanas-,divu tipu individi,aizvertas sistemas,kam gruti iepazities pie jebkadiem apstakliem(gan reala gan neta)-, un atvertas,kuri iepazistas visur, kur atrodas,viniem pasiem nak klat!
Neta? Apsaubami personazi,cik manits sarakste(rakstiskas komunikacijas patiesigums neatbilst verbalam) . Bildes neatbilstiba realitatei (dinamika),praktiski 98% ir gaissa dzisana,ta ka apsaubu to, ka ilgtermina,padzilinatas attiecibas ir iespejamas atrast neta! Veiksmigam,sakarigam, piepilditam piedavajumus nav jamekle, kandidatu parpilniba.
Tas kuras velas iluzionet-,tas grozas neta.

Tie laiki garam,kad neta bija realas personas,tagad viss virtuals!

ewitta  Marseli, un Tu arī esi tikai virtuāls, neesi reāla persona ?

marselis  ewitta (2015-01-14 11:22) viedoklis
...-,butiska atskiriba
es seit neko nemekleju
un man ne no viena neko nevajag!

Smaila  marselis (2015-01-14 11:11) viedoklis
...rakstiskas komunikacijas patiesigums neatbilst verbalam...

marseli, ja Tu melo, tad nevajag pēc sevis spriest par visiem apkārtējiem!
Joprojām ticu, ka arī internetā ir sakarīgi cilvēki.

Torpedo  Nu, sievietēm pēc 40+ jebkur iepazīties ilgstošām attiecībām (nevis tikai sexam) ir mazticami - esiet tak reālas!

ewitta  No savas pieredzes pateikšu, ka šeit ir daudz reālu vīriešu, vismaz vecumā līdz 35... Viņiem reālā dzīve interesē, nevis virtuālie piedzīvojumi,tāpēc iepazīstas, iet uz randiņiem utt,utp. Bet nu par vecākiem daudz kas jau šeit ir bijis pateikts, neatkārtošos, un starp viņiem arī noteikti ir vairāk troļļveidīgo vairāku iemeslu dēļ, kurus nav grūti uzminēt.

erucanob  ..Jo mazāk meklēsi vai gribēsi satikt,.100 punkti,ka krustosies tie ceļi./citāts/
Ja sēdēsi un neko nemeklēsi, ar neko neatradīsi. Vajagot stipri vēlēties,tad viss piepildoties.

eva_  Vēlēties, tas ir viens, bet arī "pirkstu pakustināt vajag"! Man ir viena tāda paziņa, kas gaida, ka viņai "princis baltā zirgā uzjās" 4.stāvā :)), bet neuzjās, tak! Pati nekur neiet, ar interneta saitos nav un lepojas ar to, tad nu sēž un tā arī aizsēdēsies...

Araabs  Jāreģistrējas OHO un jāmeklē,jāmeklē,jāmeklē!!

lemija  Vakar noskatījos 2014.g. krievu filmu ,,Ideaļnaja para,,:) Jauka ,laba humora pilna filma tieši par šo tēmu.Kam nav slinkums ,atrodiet un apskatiet!:)

sju4  lemija Jā tiešām jauka filmiņa,arī iesaku noskatīties :) http://russia.tv/brand/show/brand_id/58896

gariks77  Arī šeit var veiksmīgi iepazīties!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu