Kapec sievietem ir gruti paskatities acis patiesibai un novertet sevi un "attiecibas" reali?

Vai tiesam sievietes ir tik "aklas", jeb nevelas redzet istenibu? Viriesi nebaidas no attiecibam ar sievieti, vini nevelas attiecibas ar lielako dalu no "paspiedavatajam". Ja ar kadu pargul, aiziet uz vairakiem randiem, tas vel nenozime, ka virietis velas ar so sievieti attiecibas. Neveleties ar kadu attiecibas un baidities ir divas dazadas lietas. Kad pienak ista sieviete, viriesi ir gatavi gan attiecibam, gan precibam, gan bernam, gan pasi skrien pakal ar bildinajumu un neliek mieru ar telefona zvaniem. Ja kaut kas no ta jaludz vai jagaida, tad tu neesi vinam ista. It ka elementari, bet kapec liels vairums sieviesu to nesaprot pasas?

Vucis  Ō! Sikalox Marselis! Ceru tas, ko esi saraxtījis ir pārfrāzēts mūsu skatījums uz jautājumu, pretējā gadījumā:
onanīmi jautātāji + stulbi, vispārināti, citu pazemojoši jautājumi uzprasās uz tikpat stulbām, vispārinātām atbildēm. Ja vēl neesi ievērojis. Bet bija laix, pietiekami ilgi te sēdi.

Deisa  Oh, kā marselis visas novērtēja! Šitas man vislabāk patika:
>gruti ieskatities sava loga,
vieglak par svesiem spriest?

Nate  Man arī dīvainas šķiet tās sievietes, kuras gadiem ilgi gaida bildinājumu. Ja pus gada laikā tas neseko, tad nebūs. Un ja būs, tad tikai tad ja pa šo laiku viņam vairākas atteikušas.
Visbiežāk sevi pārvērtē vīrieši, kamēr vēl pajauni. Man 1 tāds bija, 1. tikšanās reizē teica-tikai neiemīlies manī. Es neiemīlējos, pagāja pāris gadi un situācija apgriezās otrādi. Bet man viņš vairs nelikās iemīlēšanas vērts.
Apkārt skraidīšana notiek maksimums līdz 50-60 gadiem, tad sagribas kopīgu saimniecību/ lasi-apteksni/.Tā ka spriņģojiet vien apkārt, gan jau pēc gadiem varēsiet sēdēt 4 sienās un nagus grauzt, desmit gadus jaunākajām jūs vairs nebūsiet nepieciešami.

gaisma35  Kāpēc vīrieši iedomājas, ka te ir ´´seksa trenažieru blice´´ vai vergu tirgus, ja anketā norādīts guļu ar visām no 20 - 50 gadiem?Es pagulēšu ar divām, kura labāka... uzvarēs konkursā.Kāpēc man jābūt vienmēr kā ´´kaujas gatavībā´´, jau pirmajā randiņā krist zem kaut kā, ko neesmu pat redzējusi?Mistiskas vēstules un solījumi telefonā, kad ieraugi dienas gaismā , vīrieti, bieži balderjāns jādzer...Mēs zinām, ko mēs gribam - mīļas, interesantas attiecības, nevis spēles noteikumus, ja atsakies, tad tu esi tāda un šitāda!Kādi te bildinājumi, ja paveiksies dabūsi labu mīļāko, ja paveiksies vairāk, tad viņš būs škīries tiešām vai atraitnis.Vīrieši , kas nav bijusī attiecībās vai precēti pēc 45, varbūt latiņas par augstu, nevis sieviešu saprāts vainīgs.Kā var nosodīt to, ka sievietes vēlas godīgas, vienkāršas attiecības, kas bieži attīstās pamazām ne vienā naktī.Tam domātas vienreizējās salvetes, izrādās daudzi te vēlas´´vienreizējās sievietes´´, tracis ir par to, vēl piedevām tēmas jautājums bez glēvuļa vārda nika.

Deisa  Sievietēm ir nesaprotama vīriešu daba. Viņas vēl spēj saprast tos garīgi advancētos, kam noteicošie vairs nav sēklošanas instinkti, bet nespēj saprast miesas kalpus, kam galvenais, lai kule nespiež. Līdz ar to, to, kam gluži vienkārši vajag iespraust, novērtē pēc sevis - ka gulētu tikai tad, ja justu emocionālu piesaisti, vēlētos ilgstoši būt kopā. Taču vīriešiem (ne visiem, protams) tīri fizioloģiski lai gulētu nav vajadzīgi ilgtermiņa nolūki, bet gan dažu minūšu - kamēr kulīte tukša.

selnija_  Cik tad ir tādu, kuri vispār spēj sevi adekvāti, reāli novērtēt? Labi, ja zin ko grib un arī tas jau ir daudz. Vismaz ir skaidrs, uz ko tiekties.Manuprāt sirds dziļumos visi ir tikai cilvēki, kuri vēlas būt laimīgi, apmierināti ar savu dzīvi. Kā to panākt, tas jau sagādā grūtības un bailes no viskautkā traucē meģināt, riskēt. Droši vien daudzi tā arī ""nosēž"" mūžu pēc vienām, divām neveiksmēm.

psychobitch  patīk šis sarindojums: vispirms pārguļ, pēc tam aiziet uz vairākiem randiem.. autors ir lohs, ja kādu tas interesē.. ja ir pārgulējuši, tad viņiem jau ir attiecības - dzimumattiecības, gribi vai negribi, kuras uzliek ļoti lielu atbildību uz abiem par sekām, var iestāties pat krimināladbildība, ja partnere vai partneris nav sasnieguši pilngadību, pirms liekaties gultā noskaidrojiet vai šiem priekiem nebūs tālejošas nepatīkamas sekas un arī pārskatiet secību, kā iepazīstaties, vai tomēr sekss nav tas, kas šīs attiecības tomēr padara nopietnas..

riks086  ->sally_ 2015-02-04 09:44
Pilnīga taisnība..............

dzzekiss  Nevajadzēja apriet jautājumu uzdevējus, nebūtu anonīmi. Paši pieļāvāt, saukājāt par troļļiem, ķidājāt interešu grupās un dienasgrāmatās. Lūk rezultāts.

ne_meklejumos  Elementāri, izvēlos es. Seksam kurš katrs nederēs, ja jāsekso ar ļumīgu miesu un pusmīkstu daiktu, tad labāk nopirkt sev vēlamo par naudu vai labu vibratoru. Kaifs lielāks un nekādu saistību.
Lai izveidotu attiecības, tur jau vēl smagāk, bez miesas vēl smadzenes prasās un zināms ienākumu līmenis. Reālāk par reālu, puskoka lēcējus atpazīt māku, izbadējusies neesmu un kuram katram apakšā neguļos. Visi esam īsti, tikai katram savas prasības, iegribas un dzīves vērtības. Sakritīs, notiksies kam jānotiek.

Ananda_A  Tas, ko jautājumā Misters X saka, ir patiesība. Tā vīrieši dara un domā. Tādas dzīves rezultātā viņi paši kļūst sekli un truli, to gan viņi nepamana. Līdz tam, ka varētu negulēt ar sievieti, kura nav īstā, viņi vēl nav aizdomājušies- smadzenēs kroku par maz. Viņi arī nespēj aizdomāties līdz tam, ka sievietes 1xēja lietošana ir zemiska. Tāpēc, ka viņi sev nav uzdevuši jautājumu; Vai es sevi cienu? Vai tas nav stulbi, truli un nožēlojami, pārgulēt ar sievieti, kas nepatīk? Pasaules glābējs esmu un korķis visiem caurumiem vai kas? Kas es galu galā esmu, vīrietis vai ...Man nav apzīmējuma šādiem vīriešiem. Arī vīrietim ir jāpietiek spēka pateikt skaidru, nepārprotamu - NĒ!

jadore  Autoram grūti pieņemt, ka sievietes nevēlas sexu ar viņu:(. Kāpēc gan pats nevar to saprast? :D

jadore  Deisa (2015-02-04 12:11) viedoklis
Sievietēm ir nesaprotama vīriešu daba.

Kapēc nesaprotama, saprotama, bet tas neuzliek nekādus pienākumus:D.

adamsone  Runājiet ar sievietēm tiešu un atklātu valodu, tad nebūs nekādu "viņas nesaprot". Viņas visu saprot, bet tad žēlīgie sīkmaņi un siekalu zaķi, kas cenšas pieturēt vienu līdz atrod citu, paliks tukšā.
Un vispār - nav ko čīkstēt internetā - ja nepatīk sava dzīve, tad izveidot to tādu, kādu gribi, ja nepatīk esošās sievietes, atrod tādu, kura patīk. Ja neko no tā nevari, tad sēdi un RAUDI. Ko jau arī dari.;)

planerdelta  sally, teema tieshaam nav ne man aktuaala, ne interesanta un deisa, irgo, never pa, jau pamatu pateica skaidri un saprotami. Bet kaapeec Tev/Jums ljoti gribas, lai autors(e) buutu redzams? Pie shii jautaajuma pat papildjautaajumus nevajag uzdot. Vai nav taa, ka gribas tagad "iekost" autoram(ei), bet ko nu tukshaa gaisaa kodiisi, jaakozj sev elkonjos. Taa teica mana vecmaaminja. Visiem saprotams, ka ja arii autors neredzams, cilveeks vien ir un cik izlasiiju, ir elementaari jebkuram sheit ievietot anoniimu jautaajumu. Kur Jusu, sally, probleema?

Laimnese  Nu ko lai saka? Tas nav tikai ar sievietēm,tāpat ir ar vīriešiem...

planerdelta  Ljoti patiik shis viedoklis, reti labi pateikts un kaa no dziives:

Nate (2015-02-04 11:39) viedoklis Man arī dīvainas šķiet tās sievietes, kuras gadiem ilgi gaida bildinājumu. Ja pus gada laikā tas neseko, tad nebūs. Un ja būs, tad tikai tad ja pa šo laiku viņam vairākas atteikušas."

_Krasula_  Domāju, ka it nemaz nav grūti, un lielākā daļa redz cauri vīriešiem kā ar rengenstaru. Nu vismaz vidējās un vecākās paaudzes sievietes, kuras ir gana dzīvē paburzījušās. Bet viņas arī nereti patur zīli rokā, ja reiz nav tā medņa kokā. Tiesa, dažkārt gadās arī kāds tumšais zirdziņš attiecībā pret kuru tiek cerības lolotas, ka varbūt izdosies reiz apseglot to...
"Kad pienak ista sieviete"/c/-jāa, tas ir sarežģīti. Kā lai zina, ka beidzot ista??

Muktiana  Sievietei jau vajag pamatīgi aplauzties un aplauzienos sākt iepazīt sevi un vīrieša dabu, lai sāktu pa gabalu uzkost autora traktēto loģiku. Ja sieviete iemīlas un viņai, šķiet, ka vīrietis uzmanību izrāda, viņai jau nav ar ko salīdzināt, vai šis pats vīrietis pirms mēneša citai nav izrādījis dedzīgāk vai uzmanība nav pietiekami dedzīga. Viņa automātiski pieņem, ka vīrietis ir tikpat nopietni noskaņots, cik viņa.
Bet patiesībā tā tomēr ir, ka sieviete pie vīrieša meklē drošību, patvērumu, gaida, ka viņš uzņemsies atbildību, būs bērnu tēvs, draugs un vīrs - ilgtermiņā. Tāpēc viņa tuvojas vai viņas gaidas ir aktīvākas. Bet vīrietis pretēji, - sabīstas, ka viņam būs mūža saistības, jādod patvērums, tāpēc noskaņots raustīties vai vispār neapsvērt atbildību.
Tāpēc tā sanāk, ka sieviete tuvojas, gaida (bet vīrietis ir devis viņai cerības, kaut vai tikai pārguļot, un, starp citu, arī uz randiņiem staigājot vai vispār kaut ko solot vai ļaujot ticēt), bet vīrietis nogaida, nogaida un tad zūd tālēs zilajās.
Nu tādas mums kaut kādas tradīcijas - bezģimeņu tradīcijas un nav stipro, atbildīgo vīriešu tradīcijas. Un latviešu sievietes izsenis zināmas kā "stiprās sievietes" (jo vāji vīrieši).
Sabiedrības attīstības pareģojumā ir teikts, ka kā vēl lielāka sabiedrības degradācijas pazīme būs tad, kad stiprie būs bērni. Tagad stiprās ir sievietes, bet šādi turpinot būt jau tik slikti, ka atbildību nāksies bērniem uzņemties (gan par sevi, gan mammu, gan tēti).

Chiiba  Tāpēc, ka nemīl sevi un iemīlās ilūzijā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu