Kapec sievietem ir gruti paskatities acis patiesibai un novertet sevi un "attiecibas" reali?

Vai tiesam sievietes ir tik "aklas", jeb nevelas redzet istenibu? Viriesi nebaidas no attiecibam ar sievieti, vini nevelas attiecibas ar lielako dalu no "paspiedavatajam". Ja ar kadu pargul, aiziet uz vairakiem randiem, tas vel nenozime, ka virietis velas ar so sievieti attiecibas. Neveleties ar kadu attiecibas un baidities ir divas dazadas lietas. Kad pienak ista sieviete, viriesi ir gatavi gan attiecibam, gan precibam, gan bernam, gan pasi skrien pakal ar bildinajumu un neliek mieru ar telefona zvaniem. Ja kaut kas no ta jaludz vai jagaida, tad tu neesi vinam ista. It ka elementari, bet kapec liels vairums sieviesu to nesaprot pasas?

Zeltiite  Iepazīties var arī bez aplauzieniem. Ja tik nav slinkums mācīties un jau no pirmsākumiem būt atbildīgam par sevi un citiem arī pašam! Ne pieprasīt, lai kāds cits atrisina visas problēmas!

Zeltiite  Un ja agresīvi nepieprasīsi, uzradīsies arī risinātāji ;D

bziks  Viņām nav laika domāt ar galvu :))

Vanesa15  Un tomēr autoram ir taisnība. Kad vīrietis atrod savu īsto sievieti, tad visam gatavs un nepazūd nekur. Un fiksi vēl pie altāra aiztiepj, lai kāds cits nesavāc viņa lielo mīlu. Pārējais viss ir kaut kādi pagaidu varianti, atrunas, smadzeņu pūderēšana, iespējams pat vairākas sievietes reizē... īsāk sakot, nav vērts iespringt, tāpat aizies tikko pie apvāršņa parādīsies kāda labāka.

ROZA_LIETUS  Uzstājas oho ansambelis ,,Varavīksne,,, ar Baltkrievu tautas dziesmu ,,Ņe tomu ļi ja dola to,, , kas tulkojumā nozīmē- šaubos! :)

^esse^  Nezinu kā autors,bet atbildot uz jautājumu, vai vīrieši atbalsta to, ka sieviete pirmā piedāvājas, daudzi teica ka ir OK. Tad ko čīkstēt ka drāžas ar to, kura nepatīk. Atsakiet, citādi jādomā ka nabadziņus babuļi izvaro.
"pasi skrien pakal ar bildinajumu un neliek mieru ar telefona zvaniem."- aga, skrien . Tikai tām viņi 100 gadus nav vajadzīgi un tādēļ dabū kurvīti, jo neprata novērtēt sevi, kā rezultātā jāsekso ar tām, no zemākā plauktiņa. Gan jau diez ko laimīgi nejūtas liekoties gultā ar pretīgu veceni.Sievietes tomēr kaut kā vērtē, kuram dot, kuram nē, tādēļ bauda patīkamus mirkļus .

limonija  Atbilde uz konkrēto jautājumu - man nav grūti. Itin nemaz:)

elf7  Idiotiskie komentāri ... , varētu padomāt , ka kamēr nav bijis normāls seks kāds vispār var spriest tas ir, vai nav , īstais partneris dzīvei ... , nu plānprātiņi, teorētiķi, ideālisti :)

elf7  Kaa man patiik taas du ... s, kuras te ziimeejaas, kaa dizaas smoreetaajas, mazgaataajas un gludinaataajas kaut kaadiem nespeejniekiem/tirliniem ... . Tak jebkurs viirietis elementaari pats ar to visu var tikt galaa :)

ine_sse  Kas ir Topika autors????Atbilde - abpusēji...Gan vīrieši, gan sievietes domā tāpat.Un tāpēc nedod par velti sexi...:)

kuba1  Arī vīrieši ir akli......................................................

riiza  Pilnīgi piekrītu tēmas autoram. Par visiem 100%.

Nausikaja  A kurš teca, ka grūti ? a bet nu itin nemaz nav grūti - paskatīties? un, ko mēs tur ieraudzījām? dažus tirliņus. Sorru, darling, ar tādiem pat "ātrais|´" nebūs interesanti.

mazaa27  Manupraat- vaina ir tajaa ka cilveeki nerunaa. Ir dazaada veida attieciibas. Cilveeki satiekas lai kopaa pavadiitu laiku- jaa varbuut arii nodarbotos ar sexu. Ir cilveeki kuri veelas pavadiit visu dziivi esot kopaa ar vienu un to pashu cilveeku. Ir jaaizvirza noteikumi un tad neviena no puseem nejuutas aizvainota... Noteikumiem var piekrist vai arii nepiekrist un iet katrs uz savu pusi :) Easy

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu