Kāpēc dažām sievietēm vajadzīgs vīrietis kalps?

Jautājums radās pēc patiesa stāsta (c)(2015-02-09 11:26) viedoklis
Tātad; kāpēc partnerattiecībās viens vai otrs sāk justies kā kalps? Kāpēc vienam no partneriem rodas vajadzība lieki izkalpināt otru?
Kādi ir patiesie iemesli tam? Kurš pie tā "vainīgs" ? Kā rīkoties "kalpam"vai "kalponei" Ko grib panākt izkalpinātāji; ´kungi´un "kundzes"? Atvainojos tiem, kuri ļoti pārdzīvo, ka šis ir vispārīgs jautājums. Gan jau atradīsiet tāpat, ko pārmest man.

dacika  "jānotestē no A līdz Z, lai zini kam piekrīti"
Rashela, tikai tad tas jādara tā, lai vīrietim nav ne mazākās nojausmas,ka Tu viņu testē, citādi viņš būs lielā gabalā, pirms Tava testēšana nebūs vēl beigusies!

Dekarda  Parasti jau ir tā , ka viens no partneriem MĪL ... bet otrs - ļauj sevi MĪLĒT ...
Kamēr katrs saņem to , kas viņam ir vitāli nepieciešams - neviens pat neaizdomājas ... cik lielā mērā otram dara labu ...

Nensi10  ...ja partnerattiecībās, kāds sāk justies, kā - kalps.... tas nozīmē tikai to, ka tā, kas tur šos abus kopā vairs nav - mīlestība, bet tikai kkādas saistības.....
Kamēr ir patiesa, abpusēja mīlestība, nevienam pat prātā neienāks doma, par kalpa...kalpošanas statusa piemērošanu sev vai otram. Vienkārši pašam gribas sagādāt partnerim mīļumu, komfortu, prieku it visā un visdažādākajās dzīves situācijās neprasot , par to pretī neko.

walmets  Mājās vb kalps bet tas pats garāžā, darbnīcā kungs un otrādi!

Luusila  bet es zinu arī sievietes vienu no svarīgākajām askēzēm - vienmēr būt skaistai.(C) Rashela (2015-02-11 08:40)

Kāds sakars tur ar askētismu (askēzi)??????

Pilskungs  ... kāpēc dažām sievietēm vajadzīgs vīrietis kalps? ...

Kāpēc domā, ka tikai dažām ? 90 % sieviešu tikai par to vien domā,
kā "noorganizēt" kalpu, un pat vairākus !
2017-12-18

Pilskungs  ... ja vīrietis ir atnācis dzīvot pie manis ,pieļauju ,ka viņš varētu dažkārt arī justies kā kalps,jo šefs viņš nekādi nevar būt...

Te vajag zināt vēsturi, pēc latviešu paražām - ja vīrietis ienācis svešās mājās, viņu sauc par iegātni, un līdz ar to viņš tur būs ne tikai kalps, bet pēdējais mēsls mūžīgi mūžos,
bet ja viņš atvedis sievu mājās pats (nozadzis), tad viņš ir saimnieks...
Kārtīgi veči vienmēr ir braukuši "līgavu ņemti" un viss ir bijis labi ... es visu esmu pateicis,
tā ka domājiet !
2017-12-18

quimera  Jā tevi attiecības neciena ,sakrava somas un ej prom !
Nav ko teret savu laiku uz to,kuram neesni vajadzīgs!
2017-12-18

Danaja  Tas tāpēc, ka kalps neprot būt kungs. To var attiecināt uz visām izvēlēm - gan attiecībām, gan profesiju, gan atkarīgu vielu lietošanu, gan visiem citiem kaitīgiem ieradumiem. Viņam tāda dvēsele un domāšana. 2017-12-18

Ananda_A  Ja pieņemam, ka ķermenis ir tā karaļvalsts vai tā pils, kurā katrs dzīvo, tad katram cilvēkam vispirms ir jābūt sava ķermeņa, pils, tempļa- sauc kā gribi, Saimniekam.

Ja cilvēks netiek galā ar savu ķermeni un grib, lai to apkalpo kā invalīdu, bet patiesībā viņš nav invalīds, tad tāda "saimnieka" galvā nav kaut kas kārtībā.

Mēģinu iztēloties sievieti, kurai vajag vīrieti kalpu. Nesanāk! Normālai sievietei neatkarīgi no tā, kam pieder māja vai dzīvoklis, blakus vajag saimnieku, īstu vīrieti. Pat, ja sieviete izkomandē, tāpēc tak nav jājūtas kā kalpam.
Kalpa domāšana tiešām vecākā gada gājuma cilvēkiem var būt asinīs, jo viņi vnk neprot būt savas dzīves, sava ķermeņa un mājas saimnieki. Dzimumam nav nozīmes.
2017-12-19

Pilskungs  Neloģiski : ... ir jābūt sava ķermeņa, pils, tempļa- sauc kā gribi, Saimniekam...
Tur jau tā lieta, ka "savas" pils saimniekam ! Bet te jau iet ruma par to gadījumu, kad viņa nav sava !
Piesaukt ķermeni te neiederas - nu kā var salīdzināt ķermeni ar pili ?

...Pat, ja sieviete izkomandē, tāpēc tak nav jājūtas kā kalpam... - nu tu tā vēlētos gan, bet tā nesanāk. Tu gribi kalpu, kurš justos kā saimnieks - tātad apmuļķots cilvēks ! Daži jau uz to uzraujas - un atjēdzas daudz par vēlu, un citreiz nekad.
2017-12-19

raina1970  Ja kāds attiecībās jūtās izkalpināts,tb- zemak par otru cilvēku, izmantots, nostrādināts, u.t.t- tad ir ar steigu jasak domāt- kapēc ta jutās, kas nav pieņemami, un kapēc ir pieļāvis tādu situāciju... Jo gana bieži ir tā, ka viens šņāc un rūc - kā es tieku izmantots, izkalpināts.. a otrs i nenojauš , ka tieši šaja brīdī sastrāda baigo šaizi.. un ari tā rūcēja sajūtas var but dikti sakāpinātas un škibi greizi sastellētas. Protams, ka ir arī situācijas, kad tiesam viens otru izmanto un izkalpina.. bet tad parasti abi ir ar noteiktiem psihotipāziem, kas labi sader kopā.. 2017-12-19

Ananda_A  Neatceros tā krievu boksera uzvārdu, bet augumā viņš milzīgs, pierīte šaura un izskats kā pitekantropam, bet, kā par brīnumu, intelekts līmenī.

Viņš vienā intervijā teica, ka viņam ļoti patīk, ka sieva viņu komandē. Viņa tāda maza, sīka un viņš stiprs lācis gūst baudu pakalpot. To es saprotu, cilvēks brīvs no mazvērtības kompleksiem.

Pilskungs 20:19, cilvēks, kurš ir savas dzīves saimnieks, kā tāds jūtas jebkur. Ja ir kalpa domāšana, viņam apkārt var dancot nezin kā, viņš vienalga jūtas kā kalps. Man nepatīk cilvēki ar kalpa domāšanu un nepatīk citus izkalpināt, bet šad tad mīļam cilvēkam pakalpot ir patīkami.
Citādi piekrītu raina1970, ja tas ir attiecībās, tad tas ir jāizrunā.
2017-12-19

Pilskungs  Oriģināli - krievu bokseris ar šauru pierīti, kalpa domāšanu, un brīvs no mazvērtības kompleksiem.
Aplausi autorei !
Es jūtos dzīves saimnieks, nevajag piešūt birkas.
2017-12-20

Ananda_A  Pilskungs, tu nesaprati manu domu. Tam bokserim, neskatoties uz pitekantropa izskatu, ir augsts intelekts un NAV kalpa domāšana, viņā ir spēks un vīrišķība. Tāpēc pakalpošana savai sievai viņam sagādā prieku. Tāpat, kā sievai sagādā prieku, pakalpot viņam. Tas ir dabiski.

Kompleksi ir tiem, kas vienmēr jūtas kā kalpi, vienmēr viņiem kāds pāri nodarījis un nabadziņus izkalpinājis.

Es tev birkas nešuju, tu pats ar saviem tekstiem tās te sev sakarini.
Ja jūties kā saimnieks un esi bez kompleksiem, ko bez iemesla apvainojies?
2017-12-20

Pilskungs  Jau 2 reizes teicu, ka ne par ko neapvainojos. 2017-12-20

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu