Iepazīšanās kā hobijs.

Manuprāt šeit regulājiem "sēdētājiem"iepazīšanās ir kā hobijs,un nekas vairāk.

bubucis_agucis10  precēts nav miris..

riks086  13:20 "šeit regulājiem "sēdētājiem"iepazīšanās ir kā hobijs"
15:04 "vienkārši vēlos uzzināt,kāpēc vīrieši nepārtraukti kautko meklē"
-------------------
Ir zināmas atšķirības Tevis rakstītajā - sākumā Tev jau ir gatavs spriedums, bet vēlāk izrādās, ka vēlies kaut ko uzzināt... izskatās pēc publikas zondāžas vai arī uzmanības pievērsanas mēģinājuma vai vienkārši feika...
Bet, intereses pēc, pamēģināju nofornulēt pieredzē pamatotu viedokli:
1) Meklē tie, kam kaut kā trūkst; palaikam paši nav gatavi atzīt, ka trūkst ("es jau te neko, es jau te tāpat vien"), kam - tikai dzimumpartnera, kam - tikai saskarsmes biedra, kam - abu divu, kam - abu divu vienā personā...
2) Iepazīšanās lielā skaitā ir diezgan resursus paņemošs pasākums - vienā gadījumā finansiāli, citā - emocionāli, vēl citā - abos aspektos, tāpēc tas nav tik viegls hobijs, kā autorei (ja vien nav feiks) varētu likties, visticamāk - mazās pieredzes dēļ;
3) Juridiski vai faktiski nebrīvajiem resursa patēriņš ir vēl lielāks - dubultā vai pat trīskāršā dzīve nav domāta trūcīgajiem un švakajiem.

selnija_  Regulārajiem sēdētājiem hobijs ir sociālo portālu lietošana, kas mūsdienās ir tikai normāli. Un visvairāk iemīļotais ir OHO!

Vanesa15  Te visus jau nu baigi nopietni var ņemt :D Anketās taču raksti ko gribi. Reāli var būt 20 gadi, var būt arī 60. Varbūt vīrietis, varbūt sieviete, varbūt vispār tā ir viena no 18 anketām.
Diapazons te ir visplašākais - sākot no nopietniem otras puses meklējumiem, vienas nakts sexam, līdz pat tukša ākstīšanās un komunicēšana aiz neko darīt.

quimera  Pēc kadām 30 tadām tikšanām,vairs neuztver nopietni ne cilvēkus,ne pasākumus..

espats1946  Aiz neko ndarīt izklaidējas rīdzinieki, protams, ar pārliecību, ka par šiem gudrāku nav zem šo saul´
. Pārāk daudz esmu atskatījies uz tiem gudreļiem extrēmos apstākļos ārpus metroples- tur nevarīgāki par bērniem.
Izklaidēšanās sarakstē ir tikai aptuvens veids saprast iespējamo partneri,visbiežāk nepilnīgs. Pilnīgi nepieņemams tīņu vecumam un līdzīgam domāšanas veidam.

Freja4  Te ir tāda pat izvēle, kā jebkur citur! Arī izklaide...

jadore  Ja iet runa par PA dalībniekiem, tad PA ir hobijs nevis iepazīšanās.

jadore  Piekrītu Venesa15.
Šeit visīstākais sapņu portāls, ko izsapņo to ieraksta anketā, saliek sapņu bildes, tikai žēl ka reizēm patālu no realitātes. Pēc manas pieredzes vīrieši sapņo vairāk :). Izklaidei lieliski!

inboks  Un kā visi uzreiz sāk cepties uj :)

SniegaRoze  Man patīk ,es atrodu ar ko sarakstīties dzejā ,te tik daudz interesantu personību !Sapņot ,vai tad ir slikti ?
Vīru gan neesmu atradusi ,taču miljonārus gan ! Cilvēkus kuriem piemīt miljons emociju un domu !

_Krasula_  Tiem, kas meklē arvien kaut ko labāku un labāku,-varbūt. Pārējie vai nu nemeklē vairs neko jeb iepazīstas/reāli tiekas ļoti reti, jo laika gaitā ir izstrādājušies atlases kritēriji un sapratne par savām vajadzībām.

madaa  es ieskrienu - paskatos vai kāds princis nav ziņu atstājis un prom.. arī tāds kā hobijs..

psychobitch  ja atradīs īsto, tad vairs neko nemeklēs..

labriit  Jaa, daudziem tas ir hobijs, un kapeec gan nee, kas tur slikts....

bziks  Katrā vietā var atrats slimos. Galvenais lai rezīūltats būtu patīkams ieinteresētām pusēm.

dzjuuda  Varbūt esmu atpalikusi, varbūt pie vainas dzīves vieta...bet - var taču arī iepazīties, papļāpāt, apmainīties viedokļiem, papētīt sarunu biedru, var iepazīties ar mērķi veidot draudzīgas attiecības. Reizēm cilvēki sajūtas vientuļi, un vienkārši vēlas ar kādu saprātīgu būtni pakomunicēt. Nevajag katru personu, kurš/a pajautā vārdu uzreiz uztvert kā potenciālo precinieku un viss būs ok :D

100sun  Laba vieta, ja satiekas cilvēki ar vienādiem hobijiem..:)

m600  Protams ka hobijs. Tikai mērķis nav iepazīties. Mērķis ir pavedināt uz vienas nakts sakariem. Visā visumā esmu ne īpaši patīkami pārsteigts par latvju zelteņu tikumu. Visvairāk pārsteidz ka vienas nakts sakarus meklē, un vispār uz trakām lietām parakstās vienkārši superīgas sievietes - skaistas, izglītotas. Visādi ohoveidīgi paveidi nebūt nav pelēko peļu meklēšanās vieta.

Piparkuka  nē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu