Iepazīšanās kā hobijs.

Manuprāt šeit regulājiem "sēdētājiem"iepazīšanās ir kā hobijs,un nekas vairāk.

Hustler_  Regulārie "sēdētāji" citiem rada ilūzijas,ka šeit ir ļoti daudz vientuļu vīriešu un sieviešu,kuri meklē attiecības.

Ananda_A  Manuprāt šeit regulājiem "sēdētājiem"iepazīšanās ir kā hobijs,un nekas vairāk.(c)
Kas domāts aiz vārdiem - nekas vairāk? Ko vispār no šeit sēdošajaiem var gribēt? Par to lūdzu sīkāk. Ko autore no mums vēlas??? Mēs gatavi izpildīt vēlmes, ja kas...tiesa virtuāli!:DDD

ko_nu_vairs  Tie, kuri nevēlas pielikt pūles ģimenes dzīves kvalitātes uzlabošanai, meklē dažādību OHO.

Aranija  Ieliec savu bildi, un redzēsi ka te viss darbojas.

kokto  autore vienkaarshi nevar izlemt kaadus jaunus hobijus iemantot :)))

amoralus  Narcise222! Nāksies interesantāku tēmu sagudrot, lai nonāktu "populārākie" sarakstā! :D

jokapec  Apprecējusies tautas mīlētākā dziedātāja Kombuļu Inese! :)) Nez, vai šeit vīru nocopēja?

dujenja  "sēdētāji" un iepazīšanās vispār nav savienojamas lietas:)

AivarsN  Mājā dzīvoju viens,darbā arī pagaidām strādāju viens. Izklaidēm laika neatliek. Oho var ieskriet jeb kurā brīdī,un te ir gan komunikācija ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem,gan kādu vērtīgu padomu var atrast,bet ja laime uzsmaidīs,arī sievu. Meklējot vienu,reizēm atrodi kaut ko pavisam citu. Tā tam liktenim patīk pajokot.

Malvine1974  Piekrītu izteiktajam viedoklim,ka sēdētāji sēž un tas tiešām ir viņu hobijs.Un viņi pat nav gatavi no mājas iziet,lai ar kādu iepazītos.Un ,kas tur tāds sevišķš,lai tak sēž,ja citu nav ko darīt.

adamsone  Kāds hobijs, tas taču ir tik garlaicīgi. Interneta večuki iet pa apli kā humpalbodes panckas....Vai lietoti auto, izteiksimies pieklājīgāk.:D Katra nākošā biku uztjūnē un palaiž.
Kā jau daži lietpratēji atzīmēja, iepazīšanās ir nervozs un tēriņus prasošs hobijs. Tāpēc aprobežojamies ar vērošanu no malas un līdzi jušanu.;)

miers2  visi vīrieši dalās divās daļās - veiksmīgie un neveiksmīgie! Veiksmīgos vēlas sev sievietes, bet viņi gatavi meklēties gadiem ilgi, jo visas viņus grib!! Nveiksmīgos varuzreiz saņemt un tie ir uzticīgi kā suņi, bet sievietes negrib visas gulēt ar suņiem - tikai dažas..Reāli labs vīrietis patīk daudzam sievietēm uz nevēlas kādu palaist garām neizkniebis

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu