Kā atpazīt atkarīgo? Lūdzu īso instrukciju.

A vot trāpiju uz alkoholiķi! Bāc, tāda škrobe. Kā lapsa slazdā nograuzu ķepu. Sāp ļoti. Un nestāstiet man, ka lielā mīla viņu glābs. Fufelis tas viss.
A jautājums - kā atpazīt alkoholiķi pirms iemīlēšanās? Viņš tak tik gudri māk maskēties... Un makaroni, makaroni. Esmu tikai sieviete, kas nav spējīga turēties pretī saldajam ilūziju sapnim.
Un es vēl pirms pusotra gada lūdzu Dieviņam - dāvā man mīlestību. Aizmirsu tik par atkarībām - tādu nieku piebilst. Nu Dieviņš arī bija dāsns. Tur nav ko piebilst. Tagad nezinu, ka noformulēt nākošo lūgumu.

Zeltiite  Dvēseles noteikti nē ;D Tā arī ir diagnoze.. Turklāt, atkarīgos pēc sejas un acīm arī var atpazīt..

lode  Zinu vairākus alkoholiķus, kuriem starpplosta laikā ne grama pēc ģīmja nepateiksi, ka ir alkoholiķis...Drīzāk jāizpētī draugu loks:))

mieru_tikai_mieru  Lielā mīla neglābs, tas skaidrs. No turienes viņu var dabūt tikai divas lietas. Absolūts izmisums vai nāve. Kā atpazīt? Nekā. Vienīgais līdzeklis ir - laiks. Ja ar katru pretimnācēju uzreiz neej uz dzimtsarakstiem, uz spēj pāris mēnešus nogaidīt, tad - noteikti atpazīsi.

psychobitch  atkarīgais vienmēr ir zem grādiem un to nekā nevar nepamanīt.. izturēšanās - vienmēr jautrs, atsaucīgs, draudzīgs, nepacietīgs, daudz runā... ož pēc alkohola.. ja atkarīgais nesaņem savu dienas devu, tas kļūst nervozs, ātri iekaist strīdos, meklē kašķi, sarunājas paaugstinātā tonī, ir neliels draugu pulciņš ar tādiem pašiem, vārdu sakot diagnoze, diemžēl..
pēc 30 gadiem atkarība nav ārstējama, ne ar kādiem brīnumu līdzekļiem, ne ar mīlestību, ne ar Dievu, tādēļ, jaunie cilvēki, ja lasīsiet šo, atcerieties, ka pasaulei var pavēstīt savādāk, ka esat, nedzerot un nelietojot atkarību izraisošas vielas, bet gan ar sasniegumiem, kurus iegūstot saņemsiet daudz iespaidīgākas sajūtas, kā apreibinoties, nepostiet savus prātus un nepārdodiet savu brīvību, ne par kādu cenu..
tiem, kuriem ir šāda kaite, lieki būs klauvēt pie šīm durvīm, tiem ir tikai viens ceļš palicis - uz kapiem..

Torpedo  Lūdzies vaoi nelūdzies - beigās būs viss *akalā tik un tā - nu, kā visiem :D

emats  ... un kā atpazīt sievieti, kurai 50 gados "mēnešreizes" alko veidā? Un kā ar viņu tikt galā? ko darīt? ( domāju tādu dāmu ir ne mazums)

inaralaima  Mēs visi esam atkarīgi-no kaut kā.Nesen viens kliedza nelabā balsī,ka es esmu atkarīgā,jo izdzeru trīs krūzītes kafijas dienā.Es atbildēju,ka pati vienmēr esmu spējīga samaksāt par savu atkarību un tā attiecās tikai uz mani.

emats  ..pēc kafijas cilvēks nedēļu nemaņā nestaigā un narkologu palīgā nesauc

Geisha  Alkāni māk labi maskēties.

debesmanna  atkarīgajam reti kad ir darbs...ilglaicīgs !!! ja nu vienīgi padomju laiku stilā kur kolektīvā visi dzer !
atkarīgie parasti ir vāja,gļēva rakstura ! atpazīt var pēc izskata. nekad neuzsākt atiecības ar alkaholiķi,vai no azartspēlēm atkarīgo !!! esat gudras !

natashka  Pilnigi skaidrā un apzinos ko rakstu!!!!
Man ir 52 un dzēru ;pedējos 27 gadus katru! dienu. / no ārstā padomu saņemusi/
Dzēru katru dienu no rīta tukšā dušā !!! vienu glāzi / bikiņ mazāk par graņonku)))) ne glazīti/ sarkanvīnu 16 % stipru, ļoti saldu.Uz pudeles rakstīts 160% cukurs. Ir viena marka, ne reklāmešu, nav samaksāts par reklāmu))). Citus spirtotus dzērienus nedzēru, negribu un neprasas.
Un man paijāt, ko citi doma.
Bet jūtos labi, energiska, strādāju fiziski smago darbu un paveicu labāk nekā veči / nelielos, tikai informēju/ . Visu dienu nostrādāju, tad mājas darbi, veselības problemas netraucē, kad vēlos seksu, galva nesap, un t.t. un t.j. Par ko kipišs?
Jā dzēru katru dienu, tad esmu alkoholiķe.
Jā esmu alkoholiķe, tad dzīve pagalām un neka nav.
Jā man ir darbs, jumts virs galvas, kvalitatīvs sekss un veselība, tad izvēlos būt alkoholiķe.
Bieži saņemu labus vārdus no jaunākiem vīriešiem par to, ka neizskātos, kā 4 mazbērnu BABUŠKA , un pasaku milzīgs PALDIES tam ārstam, kurš man ieteicā dzērt KATRU dienu sarkanvīnu no rītiem tukšā dušā. Protams, īpašo marku, kuru zemos plauktos veikalā nav ))))

Ananda_A  Visās valstīs, kur aug vīnogas, katrs dienā izdzer vismaz glāzi dabisko vīnu, bet uz ielām piedzērušos nemana. Francūži vispār staigā vieglā eiforijā vismaz brīvdienās noteikti. Bet ne pie stūres! Atkarīgais ir tāds, kuram nav mēra sajūtas, tās nav ne tikai uz alkoholu, bet viņiem vispār ir izmainīta psihe. Viena no pazīmēm ir nepamatota, bezjēdzīga agresija!

AliseX  Jo taalaak uz dienvidiem,jo iespeeja nodzerties cilveekiem mazaaka. Baltijaa un Skandinaavijaa daudz lielaaka, nekaa piem.Itaalijaa. Tas ir lasiits un daudziem zinaams fakts,turklaat dienvidnieki biezhi dzer ar uudeni atshkaidiitu viinu. Tas, ka natashka nav nodzeerusies, dzerot katru dienu tukshaa duushaa alko, ir laimiigs gadiijums nevis likumsakariiba, nedomaaju ka citiem vajadzeetu sekot vinjas piemeeram.

008  1. Jāieskatās pārbaudāmā barčikā. Ja tas ir tukšs, tātad strauji tukšojas.

2. Pēc lāpīšanās - ja otrā dienā ir tendence uzlāpīties, tad ir riska grupā!

JurisK  Visprecīzāk - ja otrā dienā lāpās - tad ir problēmas. Bet vispār ir lasīts, ka vbeselīgs, vidēja svara pieaudzis vīrietis bez veselības problemām dienā var izdzert ap 150-200gr šņabja. Es gan vairāk par 50-100 neriskētu, zini nu:)

velies  Nekas vairaak, kas personigaa dzives pieredze un karma! Ja veelaties to apsaubiit, pameginiet pasargat savus bernus no katras neveiksmes, kas passaprotamas pasiem skiet! Nebusim naivi, dzivosim savu dzivi un macisimies pasi no savam kludam!

natashka  >AliseX
Natashka noteikti nav nodzērusies, un tas ir likumsakarīgi)))
Dzīvoju Ukrainā Odesē trīs mēnešus, ciemojos. uz galdā stavēja krūzē pašdainātāis vīns no mājās audzētām vinogam. Bērni, skraidēlējot pa māju, pieskrej u padzērās pa britiņam no krūzēs. Biju šokā. Māte mierināja, ka tikai " vi tam, v Pribaltike, s uma shodite i krutku žrete, mi,doma, svojo vino pjom kak limonad i nikto ne spilsja.".
Nevienu neaicinu sēkot manam dzīvesveidam, tikai gribēju padalīties ar pieredzi, kā, jā smadzenes galvā, ne tikai uz galvas krāsotie mati, tad viss šajā dzīvē ir nokārtojāms bez problēmam un veselībai kaitīgi.

Effy  1. Dzer kaut ko grādīgu katru vakaru. Kaut vai alu. Jau ir pamats aizdomām.
2. Lāpās ar alko otrā dienā un parasti tas ielāps ir lielāks par pašu caurumu. Te gan var būt iznēmumi, piem., kāzas. Tur parasti otrā dienā tapat lielākā dala, kam nav jāvada auto, tāpat kaut ko iemalko :)
3. Uz aizrādījumu, ka tev liekas, ka konkrētajam cilvēkam varētu būt problēmas ar alko, sanem pretīm diezgan vētrainu reakciju. Tā pat nav apvainošanās, bet totāls sašutums un noliegšana.
4. Satiekories šī persona jau ir ierāvusi, kaut arī jums varbūt ir jau ieplānots kopīgs pasākums ar iedzeršanu.
5. Cilvēkiem, kuriem nav problēmas ar alko, nav arī problēmu pastāstīt par iedzeršanas paradumiem pie tam ticamā veidā.
Nu kaut kā tā.

natashka  Un vel. AliseX ))
Jo tālāk uz dienvidiem, jo siltāk, tāpēc cilvēkiem neprāsās pēc stiprākā dzēriena. Aļaskā, vai Čukotkā, cilvēki lieto tikai spirtu vai šņabi ne zēmāk par 40 gradiem. Un ne jau tāpēc, ka garšo. Tāpēc, lai sasildītu organizmu. Gaļa un spirts. Jā tu būtu padzīvojusi tajā joslā kādu laiku, būtu pagalam vai nodzērusies. nevar salidzināt Italiju ar Ziemeļiem, cita dzīve un paradumi, lai izdzīvotu. Dienvidos vai Afrikā citi paradumi, cita gaisa temperatūta un citi dzerieni. Baltijas valstis dzēr šņabi vai vīnu ne jau tāpēc, ka karsts vai auksts, tas ir civilizāciju sekas un garšās gaume. Jā jau esi pieminējusi mani kā paraugu, varu paskaidrot, ka man arī ir veselības problemas , ko iedzīvojusies 30 gadi atpakaļ un MILZĪGS PALDIES dakterim, kam pateicoties, varu dzīvot pilnvērtīgo sievietes dzīvi un pilnīgi poveri end riči, cik tas ir etiski.

AliseX  natashka -paldies par atklaatiibu daloties pieredzee, bet es neesmu Tevi piemineejusi kaa paraugu :) -teicu, ka nedomaaju ka citiem vajadzeetu sekot Tavam piemeeram. Apsveicu, ka neesi nodzeerusies un par Tavu siikstumu. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu