Kā atpazīt atkarīgo? Lūdzu īso instrukciju.

A vot trāpiju uz alkoholiķi! Bāc, tāda škrobe. Kā lapsa slazdā nograuzu ķepu. Sāp ļoti. Un nestāstiet man, ka lielā mīla viņu glābs. Fufelis tas viss.
A jautājums - kā atpazīt alkoholiķi pirms iemīlēšanās? Viņš tak tik gudri māk maskēties... Un makaroni, makaroni. Esmu tikai sieviete, kas nav spējīga turēties pretī saldajam ilūziju sapnim.
Un es vēl pirms pusotra gada lūdzu Dieviņam - dāvā man mīlestību. Aizmirsu tik par atkarībām - tādu nieku piebilst. Nu Dieviņš arī bija dāsns. Tur nav ko piebilst. Tagad nezinu, ka noformulēt nākošo lūgumu.

Ladybug123  Kad iepazinos ar savu dzīvesdraugu, es zināju, ka nav itin nemaz atturībnieks.....murgaini bija kopdzīves 8 gadi (nemaz nevajag jautāt, kāpēc to pacietu...kaut kas "starpbrīžos" bija arī labs) tad 4 gadi vispār bez alkohola....bet es dzīvoju kā uz pulvera mucas..un tad sprāga un....attiecības pārtraucu....varbūt muļķīgi, varbūt nē, bet tagad gan k-giem sarakstē, saziņā pavaicāju, kādas attiecības ar alkoholu....ja kaut ko atmurmina, ka tagad nelieto, bet lietoja...tad ir skaidrs....neesmu es nekāda atturībniece.....bet..arī alkoholu jāmāk lietot....

natashka  > AliseX
paldies par labiem vārdiem un novēlu tev arī veselību un pilnvērtīgo dzīvi))

slieks  Šim posmam Tev bija pašai jāiziet cauri. Tagad taču atpazītu, vai ne? Ar pakausi justu... (Skatoties, kā citi peld, nevar iemācīties peldēt. Skatoties, kā citi dzīvo, nevar iemācītiers dzīvot. (Akutagava)) :)

Aija_66  Gana bieži PA izskan viedoklis, lai mainītos cilvēki blakus, vispirms jāmainās pašam. Atkarību sakarā diezgan interesantas domas un dzīves pieredzi var gūt iesaistoties līdzatkarīgo kustībās Al-anon u.tt. vai vismaz iepazīstoties ar pamatnostādnēm.

psychobitch  natashkas sakarā.. ārsti parasti iesaka lietot tīrās mantas, atkārtošu tīrās mantas - ir zināma to izcelsme un saturs, cilvēkiem ar zemu asinsspiedienu un tikai zāļu devās, asinsrites uzlabošanai.. jā, ir tāda lieta, tas nav slikti, līdz organisms nepierod pie attiecīgās devas un efekts sāk izpalikt, ko darīt - palielināt devu, lūk, un tagad startējam ar atplestām rokām pretim savai atkarībai - labsajūtai, kura tiek stimulēta šādi.. ja tev šis burvju dzēriens ļauj baudīt arī kvalitatīvu seksu, tad tev vēl ir arī psiholoģiska rakstura problēmas..
vai neesi mēģinājusi nodarboties ar sportu? domāju, ka aktīvs dzīvesveids tev piestāvētu labāk, kā vīna glāze un turpmāk rokā pudele..
atgriežoties pie tēmas atkarīgie, diemžēl, ikdienas deva no zāļu devas, ko iesaka speciālisti, ar laiku pārtop par devām, no kurām var nobeigties pat liela apmēra dzīvnieki, par brīnumu, normālam cilvēkam, to būs ļoti grūti saprast, atkarīgā organisms jau ir tā pieradināts, ka dzīvībai briesmas draud, šo savu ikdienas devu nesaņemot, ne atturoties no tās..
un tagad atbildiet man, kurš no atkarīgajiem savu ikdienas devu var atļauties no augstajiem plauktiņiem? viņiem ir pilnīgi vienalga, ko viņi dzer, lai tikai noturētu sevi pie dzīvības..
un vienalga no cik augstiem plauktiņiem jūs, ko ņemtu, nekas nevar būt labāks par paša audzēto un ražoto un ne katru dienu, bet tikai svētkos, jo tāpēc jau tie ir svētki, ka varam atļauties, ko vairāk...

Edgars37  Ka atpazit? Ja ir aizdomas - kada bridi, it ka garamejot, izmet, ka tev bijusi tada un tada problema (kuru velies parbaudit) un tad skaties reakciju - atkarigais klus nervozs vai teiks, ka vinam ar tada bijusi, vai strauji mainis tematu, vai izliksies, ka nav dzirdejis, jo ta vinam ir sapiga tema un, protams, bailes, ka neizruna ko lieku. Tads, kuram tadas nav un nav bijis - painteresies dzilak, ka tiki gala, par detalam pajautas, lidz pajutis, uzslaves, ka esi tikusi gala. Galvenais, testejamo nokert nesagatavotu.

juunijs6  tādas versijas...īstenība ir tur----laukā:)

planerdelta  Juus te taa kaa no padomju filmaam runaajat: ja nedzer, bizness nebuus :) Civilizeetajaa pasaulee shaadu uzstaadiijumu nav. Protams, nav nekaa traka, ja cilveeks relakseejas kaadreiz ar paaris aliem vai viina glaazi. Traki ja tas saak trauceet darbam, attieciibaam, veseliibai. Taadu gan vajadzeetu speet atshifeet un attieciibas neuzsaakt.

natashka  >Psychobitch..
ja tev šis burvju dzēriens ļauj baudīt arī kvalitatīvu seksu, tad tev vēl ir arī psiholoģiska rakstura problēmas..

nav labi izraut vārdus no konteksta.

Pirmas tavas frazes sakrīt ar manam domam un pieredzi.Un tad beidzas. Pirms dot padomus, mēģini atcerēties manus tekstus. Man nevienai nekas nav jāpierādā, izdārišu tev pakalpojumu, lai citreiz esi uzmanīgāka savos spriedelejumos. Neesmu rakstijusi, ka dzēru jebko un no pudeles nešķiros, verojot sportu TV. Pilnīgi pareizi, labs dzeriens maksa labu naudu. Nu, tad pieņemsim, ka naudu, ko tere sportam /apavi, drebes, ceļš līdz sporta centram, abonementām... es vnk nodzēru)))
Man rīt sestais desmitnieks, 3 bērni, 4 mazbērni, smags fiziskais darbs no 6 rīta līdz 4 vakara katru dienu, izņemot svētdienu. Sporta nodarbības salidzinot ar manu darbu vnk atputa , un ar manu komplekciju 54/158 manos gados absolūti nav vajadzīga lielāka fiziska slodze . Jā es būtu nodzērusies par 30 pedējiem gadiem, dzerot katru dienu LABU vīnu, diez vai man būtu darbs, dzīvoklis, auto, labs kvalitatīvs sekss, kad vēlos....Piedod, ne lielos, tikai piedāvāju tev būt uzmanīgakai savos izteicienos.
Atkarību neviens vel nav atcelis, tāda ir un būs daudziem dažādā formā. Vienīgi, visus nevajadzētu lidzināt pēc viena standarta, cik cilvēku, tik viedokļu.

jollyroger  Nu tad es ar esmu alkoholiķis. Vasarā pat pāris pudeles alus nedrīkst iedzert? Ejiet ieskrieties.

Rojomi  Vieni vienīgi stereotipi.
PS. Baigā mēraukla, piektdienas vakaros dzert ar darbiniekiem :D Līmenis..

Postremo  vienmeer pus-tukss barcciks maajas, leduskapii oblegatie alinni, laapa pohas ar alkoholu , rokkeles vibree , piipee nejeegaa utt.

psychobitch  natashka esi gan uzmanīga, jo tā ir staigāšana pa plānu ledu, nekad nevar zināt, kurā pusē pēkšņi atradīsies, bet par atkarīgo es tevi nenosaucu, tikai paskaidroju, kur tam visam ir sākums un arī visam tam, varbūt, tas nemaz nav sākums, bet gan kaut kam citam sekas, bet tā jau ir cita tēma.. kas attiecas uz kvalitatīvu seksu, nekad nepiekritīšu, ka tā kvalitāti nodrošina alkohols, ja nu vienīgi, tas liecina par to, ka jau ir atkarība...

vienīgā pazīme, kas liecina, ka neesiet vēl atkarīgais ir, pārdozējot tiek izsaukta organismā pretreakcija - vemšana, ko izraisa visiem zināmais karuselis galvā, vēlāk var arī paaugstināties temperatūra, kas liecina par organisma saindēšanos, organisms cīnās pret sev nepieņemamo, neatpazīstamo, šo simptomu izpalikšana liecina, ka organismam viela ir jau atpazīstama un viņš to pieņem, vēlāk, bez tās nevar pat normāli funkcionēt, tas organismā kaut ko svarīgu ir iznīcinājis un ieņēmis tā vietu, šķiet CNS un smadzenes ir pirmās, kuras tiek pakļautas vislielākam riskam un kas tur pāri paliek ar laiku - dārzenis, ja?

latviete5  Kā atpazīt!? Ieejiet alko veikalā, ja viņš kļūs nemierīgs, skatiens tramīgi slīdēs pār kārdinošo pudeļu rindām...kļūs nervozs vrb. pat viegli aizkaitināts.... kad vienaldzīgi pametīsi alko - paradīzi...varēsi sākt saprast, ar ko tev darīšana.
Straujas garastāvokļa maiņas viņiem katrā ziņā ir raksturīgas. Kā jau atkarībniekiem, ja dabon savu devu ir jautri, pretējā gad.kļūst neciešami. Kaut kā tā.

natashka  Psychobitch, paldies par brīdinājumu, nedaudz esi nokavejusi ar pamacībam, , manā vecumā drikstu arī nodzērties, nekas nekave....ka tik vēlešanas.
vienīgi nesaprotu, kas tev iestrēdzis galvā ar to kvalitātīvo seksu?
neesmu rakstijusi, ka alko nodrošina izklaides.
Ja, citi piekop šo praktiku, ta ir viņu izvēle un lai Dievs pats šķiro, cik tas ir pareizi.
Neesmu rakstijusi, ka ierauju alko un čiki-briki ar kvalitātes zimi))))

meisje  isa instrukcija,- pamest uzreiz. lai blandas apkart. tu neko nevari palidzet. tiesam.

meisje  atpazit, paraka daudz nervoze un ir sakaitinams par sikumiem.

art_deco  Pēc smakas izelpā. To jūt arī pēc 50 gr konjaciņa kafijā vai aliņa pie TV vakarā.

Muktiana  Man arī ir bijusi tāda pieredze, turklāt 2 gadus nespēju to fiksēt.
Tagad, šķiet, pazītu pa km, bet ej nu sazin. Un, ja mīla pārņem savā varā, tad vienalga - ej nu sazin. Bet vispār neko šausmīgāku par dzīvi vai draudzību ar alkoholiķi nespēju iedomāties. tad jau labāk pilnīgā celibātā par mūķeni.
Jā, pazīt var pēc smakas, jo šķiet, ka "nes".Ļoti jāvēro, vai nenes uz krodziņiem. Krogos sēdētāji ir draudzīgās attiecības. Jāskatās, vai tur solījumus. Nepazūd, neatbild uz zvaniem un tml. Tagad šķiet, ka uzreiz var pateikt. Bet kamēr cilvēks pajauns, var nebūt tik vienkārši.

Araabs  Katra otrā sieviete ir atkarīga no rīšanas:(( Pilna pasaule ar resnām govīm:((

Birdwatcher  Atkarigie,nekad nelasa instrukcijas!
Jebkurš agrāk vai velāk ,no kaut kā klūs atkarīgs! Un tad Tu sapratīsi kā izturēties pret tādiem cilvēkiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu