Saliksim punktus uz I.

Uzreiz piebilde – zemaakrakstiitais neattiecas uz tiem sieviskjiem/sievieteem, ar kuraam man ir bijis gods [saku bez liekiem pontiem] iepaziities tuvaak. Sheit ir daudz fantastisku sievieshu. Aspraatiigu, gudru, sieviskjiigu, seksiigu. Sievieshu, kas iedvesmo, pacelj, rosina.
Zemaakrakstiitais ir iisais skaidrojums/zinja taam muuzhigajaam chiikstulem, kas te/PA ir gatavas gaanities pie pirmaas iespeejas.
Daamas, ko juus njerkstiet? Paskatieties uz sevi. Uz savaam anketaam. Lielaakaa dalja pat paaris teikumus nav speejiigas sastrochiit. Taas, kas to meegjina dariit.. Labaak nebuutu to dariijushas. Ok, es saprotu – sheit nav pareizrakstiibas nodarbiibas, bet nu.. faak – ja katraa otrajaa vaarda pa kaadai ortograafijas kljudai, da interpunkcija nav apguuta vispaar – nu, piedoshanu – nje gramotnostj nav taa lieta, kas uzrunaa inteligjentu veci.
Ejam taalaak. Liela dalja veelas veci ar labu humora izjuutu. Pirmkaart – shii nu ir izteikta gaumes lieta. Bet, protbleema ir taada, ka lielaakajm vairaakumam shiis gaumes vnk nav. Man ir sajuuta, ka lielaakais vairākums skataas pensinoariem veltiitos raidiijumus Krivoje zerkalo.
Lielaakaa dalja veelaas alja nopietnas attieciibas, un iid par draaziena piedaavaataajiem. Pashas salikushas pliknju bildes un sadaljaa ‘’gjimenes staavoklis’’ – nav noraadiits. Daamas, shie manevri liecina vnk par STULBUMU. Gudram/dziivesgudram vecim stulbeni blakus nevajag. Piedodiet. Tad dalja savus paaris neveiklos teikumus apvieno ar prasiibinju uzskaitiijumu. Sak – nopeerc kleitu, kurpes, gribu celjojumaa. Nu, gribi daljshe. Adekvaats veics nopietna [da kaut normaala izklaides pasaakuma] gadiijumaa reekjinus apmaksaas. Bet shaadas prasības noraada tikai uz nesleeptu prostituuciju. Kaapeec sakariigam vecim prostituuta blakus?
Un visbeidzot – piedodiet, bet lielais vairums sheit nemaak komuniceet, nav gatavas shai nodarbei veltiit vairaak kaa 2 rindinjas. Domu seklums ir bezgalīgs. Aprobezhot

dogville  kaspish, desmit kuukas un sveciiti!Mani arii paarnjem izmisums ,lasot"kaads esu taads esu ar saviem plusiem un miinusiem,vienkarshs cilvecinsh":D...tas laikam ir Mazpisaanijas labais tonis.
Cilveeks paskatiijaas kaarteejo Ugunsgreeka seeriju un izdvesa savaa anketaa,vinjapraat lielisku sevis slavinaajumu.
Skumji,ka lielaakai daljai vajadziiga forma bez satura.

odze  nu ar šādu valodas formu par saturu neviena normāla sieviete savu laiku vairs netērē. A par datoriem, neesmu nekāds puišelis ar kuru sadomāji krāniņiem mērīties. Latvijā padomijas laikos nebija ļoti daudz tehnikumi, kuros mācīja informātiku un skaitļošanu, tāpēc datori nav nekas jauns manā ikdienā. Manam senam 15 gadus vecajam Noki jau no dzimšanas ir garumzīmes, tāpēc nesaprotu tos, kuriem tādas ekstras nav un no tādām grabažām atļaujas cept olu kulteni!

annija005  krupis izšļāca žulti....zalju, lipīgu.
.... pretiigi !!

limonija  Autoram - tici man, draudziņ, - ja perfekta pareizrakstības pārzināšana meitenēm palīdzētu tikt pie kārotajiem prinčiem, tad viņas te nesēdētu, bet mācītos, piemēram, pie manis privātkursos, bet acīmredzot tā tomēr nav galvenā nepieciešamība(es pati kā piemērs, ka nav tādai lietai liela piekrišana:D)...Toties skaistumkopšanas salonos rindas, ka nu tik - pieprasījums visu nosaka;) Filozofs atradies!:D Gribi ar meitenēm par Heses opusiem patērzēt? Nez vai pats davilktu...:D

justtiina  Oho ir arii forshas sievietes. Pievilciigas, pashpaarliecinaatas, inteliggentas, lieliskas. Ir arii nobijushaas, nepaarliecinaatas, dusmiigas uz visu pasauli un arii sevi. Dazhaadas. Bet vai tad tas ir nosleepums?

ledus  kaspich, iemāci man pareizrakstību. Skolā nemaz nemācījos, bastoju, biju riktīga razbainiece. Man vajag veci ar humora izjūtu.

mis_parkere  Kaut kāds Pļavnieku rajona iedzīvotāja izmisuma bļāviens.

elia  Nu traki Tev.....;)

typhoo  Kaspch!
Bingo! Pilniibaa piekriitu, un kaa redzams, Tevi visniknaak saaka kritizeet tieshi mineetais kontingents. :D
Annijas "gūlta" iespaarda... :D bet garumziimes un to pielietojumu maaca jaunaakajaas klasees, baidos ka liidz profenei nav tikusi! :(
P.S.
Garumzīmes lietot māku, argumenti identiski tēmas autoram. :)

Tessa  vards "Ņegramotnostj" raksta kopa.

ramazoti  :)- Viss ir daudz vienkāršāk, kā izskatās, un daudz sarežģītāk, kā varat iedomāties! Ja piedāvājuma/maksātspējīgā pieprasījuma atkarību vēl kādai izdodas saprast, tad saprast, to, kad pilnīgi jāpārstāj prostituēt un kad jau jāsāk pašai piemaksāt par attiecībām- tas reti kurai pielec..;)

Tessa  par prieku autoram aprijas burts "s" un nospie-zdas enter. nu neko dariit. arii advancetiem pasliid celji, obrazno govorja.
pa lielam pofik, kas kam rakstiits anketa,kada kuram bilanse end humora izjuta- oho publika sen vairs neuzjundii velmi iepaziities tuvak, arii tie, kuri ir iepaziiti, sen spelejas cita smilshu kaste.ka saka, ja nepatiik te-nenac. kautkata!!

Vucis  Nja, mani arī izbrīna, ka kāds vispār iedziļinās anketās rakstītajam. Kur nu vēl to nopietni ņemt un izdarīt secinājumus!

mehanic  Gan jau buus labi!!! Bac toc slinkums raxtiit vairak par 2 teikumi diena :D

m_aita  Pilnmēness . Pat debessmanna katlā pati uzputojas :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu