Saliksim punktus uz I.

Uzreiz piebilde – zemaakrakstiitais neattiecas uz tiem sieviskjiem/sievieteem, ar kuraam man ir bijis gods [saku bez liekiem pontiem] iepaziities tuvaak. Sheit ir daudz fantastisku sievieshu. Aspraatiigu, gudru, sieviskjiigu, seksiigu. Sievieshu, kas iedvesmo, pacelj, rosina.
Zemaakrakstiitais ir iisais skaidrojums/zinja taam muuzhigajaam chiikstulem, kas te/PA ir gatavas gaanities pie pirmaas iespeejas.
Daamas, ko juus njerkstiet? Paskatieties uz sevi. Uz savaam anketaam. Lielaakaa dalja pat paaris teikumus nav speejiigas sastrochiit. Taas, kas to meegjina dariit.. Labaak nebuutu to dariijushas. Ok, es saprotu – sheit nav pareizrakstiibas nodarbiibas, bet nu.. faak – ja katraa otrajaa vaarda pa kaadai ortograafijas kljudai, da interpunkcija nav apguuta vispaar – nu, piedoshanu – nje gramotnostj nav taa lieta, kas uzrunaa inteligjentu veci.
Ejam taalaak. Liela dalja veelas veci ar labu humora izjuutu. Pirmkaart – shii nu ir izteikta gaumes lieta. Bet, protbleema ir taada, ka lielaakajm vairaakumam shiis gaumes vnk nav. Man ir sajuuta, ka lielaakais vairākums skataas pensinoariem veltiitos raidiijumus Krivoje zerkalo.
Lielaakaa dalja veelaas alja nopietnas attieciibas, un iid par draaziena piedaavaataajiem. Pashas salikushas pliknju bildes un sadaljaa ‘’gjimenes staavoklis’’ – nav noraadiits. Daamas, shie manevri liecina vnk par STULBUMU. Gudram/dziivesgudram vecim stulbeni blakus nevajag. Piedodiet. Tad dalja savus paaris neveiklos teikumus apvieno ar prasiibinju uzskaitiijumu. Sak – nopeerc kleitu, kurpes, gribu celjojumaa. Nu, gribi daljshe. Adekvaats veics nopietna [da kaut normaala izklaides pasaakuma] gadiijumaa reekjinus apmaksaas. Bet shaadas prasības noraada tikai uz nesleeptu prostituuciju. Kaapeec sakariigam vecim prostituuta blakus?
Un visbeidzot – piedodiet, bet lielais vairums sheit nemaak komuniceet, nav gatavas shai nodarbei veltiit vairaak kaa 2 rindinjas. Domu seklums ir bezgalīgs. Aprobezhot

VecmeitaARrunci  Hm,par ko taada beeda?Kura tik saapiigi uzkaapusi uz kaajas mazaa pirkstina,ka tik skali jaabreec???Un vispaar....ir taads feins teiciens-kovo jebjot chuzhoe gorje????mani noteikti ne un man vienalga,kaadas taas anketas ir,jopatiesiiba ir tur aaraa-aiz oho .

bucca  ;) Nav jāskatās kalendārā, lai uzzinātu kas par mēness fāzi. Atliek ieskatīties PA un viss skaidrs ;)

ledus  Paldies Tev Kaspich, bet man ir aizdomas, ka neko nemainīšu. Protams, tam ir savi, mani neloģiskie iemesli vai varbūt cēloņsakarības.... "Statistika liecina", ka 99% vīriešu vispār nesatrauc, kas rakstīts sievietes anketā.

Edgars37  Ja godigi, ta ari nesapratu, kapec bija sitads palags jadzemde:/???...un kas ar to bija domats:/? Katrs cilveks ir tads, kads ir un vai nu vinu pienem vai ne, bet lasit kaut kadu savu morali...vismaigak izsakoties - tas ir stipri divaini:/!

lucia41  hm..laikam jācitē kāda šejienieša teksts.."kādu linoleju esi sapīpējies?"DD

REDS  Kaspichs iemeta gruzdošu pagali tumšā čūsku alā un tagad vārgajā gaismā no šīs pagales varam pavērot slinku kustību :D :D :D

viriesha_sapnis  Dzīve ir viens liels teijāteris un arī te var spēlēt dažādas lomas.Man ir kādi 7profili ar dažādām lomām.Laikam neesmu normāla,bet negribu arī būt.Dulliem pieder pasaule.
Izskatās latviešu valodas skolotāja lasa visus ierakstus un komentē par pareizrakstību,ir vai nav.Varētu par tādu darbu pie algas ko pielikt.

VECA_PIEPE  Tēmas autora uzsaukumā jūtama mazohisma piegarša, ar nervozitātes piesitienu un vilšanās pieskaņa:nospraustais mērķis iepazīšanās nolūkā nav attaisnojis ilglolotās cerības.

Es domā, ka vaina ne sieviešu anketās ir meklējama,...bet gan tēmas autora pašapziņā, ko stipri ir iedragājis akmeņainais moku ceļš starp virtualitāti un realitāti:
Virtualitātei ir uzkrautas ieceres un iegribas,...kuras pašam nav pa spēkam attaisnot realitātē,... realitātē seguma pašam sava ta nav. Cik dosi, tik arī ņemsi!

_erucanob_  Tad Tu tāpēc uz večiem pārmeties, ka sievietes neprot smuki rakstīt? Nevajadzēja jau tā tērēties.

planerdelta  Kaspich, gas forshi, bet kaapeec Tu negribi abus: smuku un gudru?! Nesaku, ka vinjai jaabut zinaatnju doktorei, bet gudrai. Mana sieva taada ir. Protams, ar vinjas gadiem un geeniem tas nav gruuti, bet gudriibai vinja ir noziedojusi pusdekaadi. Ja cilveeks dziivee veelaas ko vairaak, tad pie taa ir jaapiestraadaa. Strap citu, rakstot angliski un vaaciski vinja joprojaam pieljauj daudz kljuudu, bet no taa vinja nav dumjaaka. Itaaliski, savukaart esdaudz kljuudos :)

av2  Cauri tam teXtam pa kilometru redzams, kas notiek autoram :( Nu...nepaardziivo tak atteikumu ( drossi ka atteikumus) tik smagi. Nav veerts.Varu ssito atkaartot veel 100 reizes - Latvija ir tik mazinna, un tur ir, jaa , forssas sievietes arii , bet ....no tomeer izveele cilveekam ir lloti maza. Paskaties, kas notiek citur pasaulee. Buusi lloti patiikami paarsteigts.Sievietes ir daudz....atveertaakas...da jebkam. Redzi, par cik taa Latvija ir tiessaam lloti mazinna, sieveiessu pamaz , ir jaabuut lielai veiksmei, lai satiktu to, ko mekleeji. Parasti jau neveicaas, zinu. Taapeec tak mekleejam atkal, un atkal.

Drole  Viss korekti, vieniigi nav skaidrs, vai ´NEESIET´ tieshaam domaats paveeles izteiksmee.

inito4ka  .... mjā.... es arī aizdomājos>>> kas noticies???/ Tev ir slikti?

piparbecinja  Kaspich, " negramotnost" raksta kopā, inteliģentais tu mūsu :)

piparbecinja  "Lielaakaa dalja pat paaris teikumus nav speejiigas sastrochiit." - Jā, vecums nāk virsū, apnīk palagus rakstīt. Patīk lakoniski izteikties:) Moš darbs pie vainas?

SoulOil  limonija (2015-05-05 19:26) viedoklis 0 7 Autoram - tici man, draudziņ, - ja perfekta pareizrakstības pārzināšana meitenēm palīdzētu tikt pie kārotajiem prinčiem, tad viņas te nesēdētu, bet mācītos, piemēram, pie manis privātkursos, bet acīmredzot tā tomēr nav galvenā nepieciešamība(es pati kā piemērs, ka nav tādai lietai liela piekrišana:D)...Toties skaistumkopšanas salonos rindas, ka nu tik - pieprasījums visu nosaka;) Filozofs atradies!:D Gribi ar meitenēm par Heses opusiem patērzēt? Nez vai pats davilktu...:D
>>>>>>>>>
Preciizi, skaisti, konkreeti atainota muuasdienu realitaate ! To kaut kaadi marginaalji te gaudo un vaimanaa par kaut ko, un meegjina kaut kaadas pravas kachaat un sevi par kaut kaadiem izredzetajiem uzstadiit, tas nemaina muusdienu kopeejaas degradeetas sabiedriibas pieprasiijumu un tendences un virziibas vektoru ! :) Un tas veel jo vairaak ir iemesls besiities tadiem kaspichiem un, savaa zinjaa, es vinju labu saprotu , jo kadreiz ilgi biju vinju viduu, bet nu man ir kaarteejais etaps un kaarteejais limenis, kur jau esmu paaraudzis sho, un jasaprot, ka tomeer mees patlaban dziivojam Kalijugas pashaa uzplaukumaa, un ka ja esi, kas tu doma ka zheelojies un gaudo te kas esi :) Vai arii, taa ir tomer tikai tava maska un sleeptais veelmju slieksnis un pakaape - par to veel tevi var smagi patesteet un apskatiities, kas tur sausaa atlikumaa paliks paari ... Jebkuraa gadiijumaa - tavs pienaakums ir apzinaati un ar cienju nest to "savu krustu" un nevis shitaados apshaubaamos forumos ar diezgan nozheelojami apshaubaamiem tekstiem te kaut ko meegjinaat ljechiit un audzinaat un pieraadiit ...

lezzenia  Sveiki.Par to rakstisanu....Man vispar nepatik daudz rakstit.Ta jau visu brivo laiku var nosedet rakstot.Nez ka tur ir....Labak satikties vienu reizi,vai parunat pa telefonu.

zieduteja  JĀ ,JA MAN MISĒJAS UN PUNKTS UZ I NEUZLIEKAS ,TAD ESI CILVĒKS :) UZLIEC GAN TO PUNKTU

Ananda_A  Tev taisnība! Nu un????:DDD

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu