Foto vērtēšana :)

Vai tiešām te daži foto pulciņa absolventi patiesi tic, ka cilvēki, kuri izliek savu foto vērtēšanā, kurš labākajā gadījumā uzņemts ar telefona aparātu, gaida atsauksmes par kompozīciju, gaismām, ēnojumu un apcirptām ekstremitātēm? :) Manuprāt, profesionālim tas būtu zem goda ....komentēt šādus foto, līdzīgi, kā labs aktieris aizietu uz amatierteātri un sāktu izteikties :D Kam īsti domāta foto vērtēšanas sadaļa? Es uzskatu, ka tas kalpo kā papildus bonus savas personības uzmanības pievērsējs.....Es kļūdos? un foto pulciņa biedri var iet nisvērties :)

evelina37  Tas, kas sava prieka pēc nofotogrāfējies un ielicis bildi vērtēšanā jau neko nezina par tām gaismām un kompozīcijām. Cilvēkam liekas bildē izskatos normāli un lieku, bet fons nesvarīgs.
Kas kaut ko jēdz var pateikt priekšā, ko vajadzētu vai tieši pretēji nevajadzētu rādīt.
Pat izlasot visas grāmatas un izejot kursus uzreiz nebūs profesionāls fotogrāfs. Tas ar gadiem mācoties no citiem un uzklausot padomu. Kā arī pašam pilveidojoties.
Bet protams, ja bilde neizdevusies un to pasaka būtu jāņem laukā un uz lielu atzīmi nevar cerēt.
Vēl kam vairāk draugu tam tāpat saliks pat ne īpaši labai bildei labus punktus.

Edg  A ko darīt man? Vērtēšanā neko neeksponēju un arī nekomentēju. Toties profilā un albumā tikai danasskati. Man netīk pozēt kameras priekšā. Tities albumos 99,9% ir manis bildētas bildes. Neatzīstu netā nočieptas bildes likt kā savējās. Bet ja tomēr irlieku pierakstu izcelsmes vietu.

guntjx  neesmu eksperts, kursos arī neesmu gājusi un fočēt nejēdzu. Vērtēju to ko redzu, kā teica ´velies´ - "Patiesakais vērtējums ir tas, kas nāk no sirds". Tā kā šeit neko nemeklēju, tad arī vienaldzīgi izturos pret katru vērtējamo. Man nav konkurentes un nemēģinu kādam izpatikt. Tā ka, nevajag vienmēr vērtējumu uztvert personīgi. Vērtēta tiek bilde un tās kvalitāte kopumā.

Lucy  tu tiešām tā domā (c)Es uzskatu, ka tas kalpo kā papildus bonus savas personības uzmanības pievērsējs.....Es kļūdos? un foto pulciņa biedri var iet nisvērties :)
Ja ar tādām bildem grib pievērst uzmanību,tad atliek tik nopūsties vaii
Kaut tagad palūkojies,kādas tur ir ievietotas bildes,nu vajag tak mācēt nobildēt:))
Gadus 10.atpakaļ foto vērtēšanā bija labākas bildes,tiešām bija smukas,ar izdomu.

Maxx  kā visādu atzīmju licējs,pateikšu,zināšanai. ja neliksi mazās atzīmes,tad nenāks klāt iespēja vairāk arī 10nieku salikt. tur sistēma tāda. tie kas bļauj,ka nav vairs 10nieku,bet ,ai kā gribās ielikt,lai izmauc pa nesmukām bildēm ar 3niekiem un 2niekiem i sistēma iedos vēl 10niekus:)
un,ja bilde ir briesmīga ielikta ar šķiltavām uzņemta,tad attiecīga arī atzīme. skarbi laiki,skarba pieeja.

kokote  1) Hipertrofētam egocentriķim, ja vēl vāja nervu Zistēma, vajadzētu nopietni apsvērt savu atrašanās (neatrašanās) lietderību šajā portālā.
2) Oho ir "mirklis atpūtai" un katrs te atpūšas pa savai saprašanai - ja autores atpūta ir tikai iepazīšanās, tad daudziem tas diapazons ir plašāk.
3)111% piekrītu Lūcei.
4) Ja būtu paredzēta opcija "vērtēt tikai tās, kuras patīk" vai labās bildes, tad cipari vērtēšanā sāktos tikai no 7.
5) Sadaļas nosaukumā rakstīts "foto vērtēšana", nav rakstīts "personāža vērtēšana", tad varbūt, pirms ielikt bildi vērtēšanā, mazliet paškritikai arī jābut. Ar visādām miglu, šķībajām u.c. bildēm katrs var izpausties savā albumā, ieķeksējot sadaļu, ka komentēt aizliegts.

psychobitch  ko tad tās vecās grošas tur citu var vērtēt, kā tikai savu naidu izteikt, aizbildinoties ar bilžu kvalitāti, tur taču var redzēt, kuras uz bilžu apķengāšanu savas problēmas risina..

WhiteRabbit  Gan jau tie, kas te bildēs meklē kompozīcijas un ēnas, arī vienkārši izrāda sevi :D Vienkārši metode atšķiras, hehe.

Bet tā - viss vienkārši. Es gan arī "tur, ārā" esmu fotogrāfs, bet šeit vērtēju atkarībā no tā, vai man patīk, kā bildē izskatās pati Sieviete. Pārējais viss taču nav viņas veidots :)

Postremo  taapeec , ka tur nav taadas opcijas , kaa "uz naakamo bildi ssito neveerteejot" . Ja esi, aiz gara laika, iekliidis taja veerteessanaa, vari izveeleeties tikai naakamo, vai atpakall uz saakuma lapu.. Iisteniibaa nav jau arii saprotams, kaapeec dazaadi veerteejuma cipari ir noblokkeeti biezzi - nevar ielikt 6, vai 7, bet var tikai 8 un zemaak par pieci. Kautkads bardaks tur ir.Un tiem, kas like taas bildes tur, tomeer buutu iesakaams lai ggiimis aiznnemtu kaut vismaz 1/5 dallu no bildes , jo kautkur taalumaa , bet za to ibj kompoziicija, nekad netiks noveerteeta pareizi , objektiivi.

slaida  psychobitch -nassa un tu ta,ka sevi pie jaunulem vel pieskaiti?:))))
katrs ierauga tur ko velas,tu cik saprotu zulti,es redzu patiesus vardus par bildi parsvara.

mieru_tikai_mieru  ja piedalīšanās fotovērtēšanā ir tikai tādēļ, lai vairāk pievērstu sev uzmanību, tad - arī negatīvie komentāri ļoti labi darbojas. pat vēl vairāk kā labie. Jo - kāds tos briesmīgos zaimus izlasa un metas virtuāli mierināt bildes īpašnieku uz PK. Es Tavā vietā vēl palūgtu kādu, lai pakritizē īpaši stingri. Būs daudz noderīgāk :)

ingviirbin_de_troll  Šad tad arī..."pavērtēju". Tie "profesionālie" fotovērtētāji ir ar kkādiem...kompleksiem:D Amatieru bildes vērtēt TIKAI pēc izgaismojuma,kadrējuma,kompozīcijas, manuprāt, ir dīvaini:) Priekš tam ir domāti speciālie fotomīļu saiti. Ir jau arī šeit bilde, kura varētu pretetendēt uz kāda glamūrīgā žurnāla vāka. Personīgi mani, tās perfektās salonu bildes, liekas ...mākslīgi veidotas jeb n-tie mēģinājumi ar pozām,grimasēm,gaismām un digitālo pēcapstrādi, lai tikai "izspiestu maksimumu":))

Tas ir kā salīdzināt stādaudzētavā grieztu puķi, kurai bijuši ideāli augšanas apstākļi un lauku pļavas ziedu...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu