Vai jūtat atšķirību?

Vai jūtat atšķirību starp tiem cilvēkiem,kuri dzimuši un auguši Rīgā,un tiem,kuri dzimuši un auguši kadā citā Latvijas pilsētā vai laukos? Cik esmu novērojis tad: 1. Rīdziniekiem krievu valoda ir perfektāka,2. Rīdzinieki kaimiņus uzvārdos nesauc. Jo viņi tos vienkārši nezin. :D,3. Rīdzinieki pārsvarā ir pieraduši tusēties pa bāriem un krogiem,vai arī privātos pasākumos. Tāpēc viņu nedēļas notikums nav diskotēka vietējā klubā.
Varbūt kāds vēl ir novērojis kādas atšķirības?

raina1970  Atkarīgs no konkrēta cilvēka,manuprāt. Esmu Rīgas iedzimtā, un neteiktu, ka pilsētnieki būtu dikti vīzdegunīgi visi, vai laucinieki- visi kā viens sirsnības un darbīguma iemiesojumi..

jokapec  vvr (2015-05-28 21:42) personīgā pieredze 0 5 Rīdziniekiem 2 km kājām skaitās tālu

Pilnīgas muļķības!

Geisha  Katra varde savu dīķī liela. Esmu dzimusi un dzīvoju Rīgā. Bērnībā vasaras pavadīju Latgalē. Lauku cilvēki ir lēnīgi, nesteidzīgi, laiku skaita - vēl agrs, līdz saulrietam tālu. Rīgā laiku skaitu uz minūtēm. Dzīvei laukos neesmu derīga, bet govi slaukt māku.

Laivaikaa  Esmu dzīvojusi gan Rīgā, gan laukos. Mans viedoklis: lauku cilvēki (pārsvarā) -atsaucīgāki, pretimnākošāki, atvērtāki, izpalīdzīgāki. Viņiem, tā teikt, vairāk "dvēsele un acis uz pasauli vaļā". Degradējušos cilvēkus vairāk vērot nācies tieši Rīgā, nevis laukos {nez vai pat Latgales dziļākie nostūri šajā ziņā var izturēt konkurenci ar Maskavas forštates vārtrūmju vai Pļaunieku izdemolēto iekšpagalmu "apsaimniekotājiem", kur vakara stundās labāk lieki neuzkavēties...)

Torpedo  Pilsētnieces vispār ir slikta izvēle

Zeltiite  Jo var ātri dabūt kurvīti ;D

Piparkuka  Rīdzinieki ir pārliecinātāki par sevi. Kaut arī "laucinieki" grib būt pār-pārliecināti par sevi- Rīdzinieks tāds vienkārši ir!
Kā mans brālis saka- viss, kas ir ārpus Rīgas ir lauki.
Rīgas meitenes nepucējas, lai aizietu laukos uz veikalu. Viņai jebkur ārpus Rīgas ir- lauki. Nevajag speciāli taisīties, pucēties, viņa tāpat ir "krutā", sirdī, sajūtā. Centra meitene!:))
Un lauki jau būs viņas dvēsele.....

elf7  Atskiriibu ,protams, vareetu buut pietiekami ... . Drosi vien liidziigi, kaa Riidzinieka atskiriiba no Nujorkiesa vai Londoniesa u.t.t. who cares ... Hustler tad laikam sanaak ohu ... ais Riidzinieks un juutaas svariigi :):):)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu