Vīrieši, kā jūs varat seksot ar resnuli?

Nav pretīgi pieskārties tām 70+ kilogramīgājām, celulītainajām miesām?

draboss  Spriežot pēc Tavā anketā norādītā, Tu esi gatavs izdrāzt praktiski jebkura vecuma un komplektācijas sievieti.

madaa  un ko tad mums, tam resnulēm darīt? pārtraukt ēšanu vai mīlēšanos?
nez kāpēc liekas, ka diskusijas autors ir sieviete..

Vucis  Nu ko, lūzer, ieberzies?!
:D

P.S. Ej vien tālāk svērt savu māmuķi!

Anrijs1414  tu luzer,pec nika luzers esi,ja uzdod glupu jautajumu.paaudzies!

sandra111  ak, dievs, kas par intelektu!!!
kas par atzinam!!!
tikai zelumu izsaucat pret sevi.

Edgars37  Looooser, padalies, ka bija Tev, kad sadam miesam pieskaries?

Anrijs1414  paaudzies luzer,tad uzdod jautajumus.

eloiza  Bet puisim,vai sazin kas viņš ir,tak izdodas sakacināt publiku :)))

jadore  Fiziskais ķermenis ir svarīgs, bet garīgais svarīgāks...

jozolsen  Man jau tās kaulainās ne sevišķi..Pietiek garuma arī pilnīgām sievietēm...Nu nav tādu kompleksu..

Vucis  Es gan teiktu, ka viņš cenšas attaisnot sevis paša akceptēto lietotāja vārdu. Jo tas, ka viņš atrodas šeit nozīmē noteiktu nolūku, bet tas, ko viņš gvelž ir kā iespļaut savā putras bļodiņā, ko jau gadiem sekmīgi praktizē pāris citi personāži.

Bet prieks, te ir ļoti daudz tiešām sakarīgu cilvēku, kas uz dzimumu/resnumu kariņiem nepavelkas.

MJooun  Vai nav vienalga kaadas sievietes izveelas citi viirieshi..??

Svariigi, kas ir tev pasham, kaadi tarakaani tevis pasha beeninjos maajo....padomaa par to..!

Geisha  Bērniņ, nevajag izvēlēties sievieti. Izvēlies vīrieti. Varēsiet viens otru apmierināt un nevajadzēs skatīties uz celulītu.

velies  neko (2015-05-31 12:04) viedoklis
Izvirtuļi........, ar savu paštainso un pedofiliksko domāšanu, kas iedomājas, ka paša dzīve, ideja, mērķi un viss pārējais nav paša izdomāta ilūzija-fantāzija, kā vārdā mēs kaut ko sasniedzam realitātē....par ko, arī pašiem jāuzņemās atbildība. Kas iedomājas, ka visu šo mēs paši neradam, bet kāds cits ir uzrakstījis grafiku un mūs virza...ko un kā darīt! Lai ko arī neizdarītu, mēs meklējam attaisnojumus pie radītaja, nožēlojam grēkus un atkal iluzionāri tīri, gatavi no jauna grēkot!
"Neko"....no Tevis iznāktu sakarīgs robots, ja nezaimo pats no sevis apgalvotā! Tev vajadzētu zināt, ka fantāzija ir viena no lielākajām izjūtām....ar ko mēs sasniedzam visu ko vēlējāmies......mēs varam zaudēt garšas, skaņas un citus receptorus, bet pašu domāšana-ilūzija, fantāzija darīs pavisam ko citu, lai atkal no jauna sajustu to, ko paši vēlamies!
"Neko"....pastāsti pārējiem nezinīšiem, kādai ir jābūt realitātei seksā pēc Taviem viedajiem noteikumiem. Vai tiešām visiem tas jādara misionāra pozā, tumsā, zem segas un tikai brīžos, kad laulībā vēlas ieņemt bērnu!!! Vai tomēr, esi spejīgs kādam pietuvinatajam, dot atkāpes un fantazēt, sasniegt ko vairāk nākotnē????

velies  Ikviens izdara savu izvēli.....Viens tips...fantazē, sastāda mērķus un aprēķinus kā to sasniegt, otrs tips.....ir ieprogrammēts un tupa dara kautko, ko cits ir ieprogrammējis.....Tāda ir realitāte, neatkarībā no tā, ko, kāds un kā dara!!!

trumpis8  ņemot vērā autora problēmu gūzmu, jāsecina, ka viņam joprojām nespīd ne tievās, ne apaļīgās.
Gribētos gan nedaudz iebilst tēmā izskanējušam viedoklim, ka apaļīgās gultā ir kustīgākas un aktīvākas nekā slaidās, mana pieredze apliecina pretēju tendenci, tomēr jāatceras, ka kopumā viss atkarīgs no konkrētās sievietes, tuklāt kāda viņa ir seksā, liela loma ir tieši vīrietim... !

Apalmilis2  Jautajums totāli stulbs,no stulba....

kloss  nu noņemu biezās brilles un dzelteni/duļķainajā acu skatā to cellulītu nemaz neredzu bet resnās pakaļas aizsniegt nevaru jo priekšā mans zilibāli/spalvaini/dūšīgais alus vēders ... tā ka oki .. audze arī Tu riepu un viss būs štokos ! :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu