Vīrieši, kā jūs varat seksot ar resnuli?

Nav pretīgi pieskārties tām 70+ kilogramīgājām, celulītainajām miesām?

fandango7  looser..... dumjs gan tu esi....

rombss  Mans padoms! Nekad nepiesienies cilvēka izskatam. Cilvēks var būt vainīgs pie savas rīcības, bet ne pie sava izskata. Ja Tev kada nepatīk, neguli ar viņu, neviens Tev to nespiež, bet pastāvi klusu lai nevienu neaizvainotu.

MJooun  ....bet tu tak patiesi esi slims!!!! ...laikam pat buus veel ljaunaak, kaa saakumaa vareeja izteeloties...!

planerdelta  Katram ir sava gaume, ja kaadam patiik, tad var un pat vajag. Ko nevajag dariit: nevajag "uzbraukt" citaam sievieteem (kaada sievaam), par to, ka taas par slaidu. Tas tomeer uz mazu (milziigu) kompleksinju noraada :)

limonija  (2015-05-31 16:31) jautājuma autora komentārs- Resnums IR IZVĒLE! Rīcības sekas.(c) Lūzerisms arī ir izvēle - rīcības sekas, puikiņ.

aggy  Lecies vien. Vēl nezini kas ar Tavu sievu notiks (ja vien tāda būs) pēc bērna piedzimšanas vai ap 30. un ar pašu!

arturo1963  Hmm-resnās cūkas! Vai tad tu pats ,looser,tagad nepakļaujies grēkam,tā otru lamājot? Kur tad paliek -mīli savu tuvāko kā sevi pašu-,ja jau līdz bībelei nonākam? Vēl,kur tad vīriem likt tās sievas,kas pēc dzemdībām apveļas,ne ´´rīšanas´´ pēc,bet hormonālu [vai citu] izmaiņu pēc? Patriekt? Vai likt audzināt bērnus,kamēr pats ar citu,parametriem atbilstošu mīlējies,kā tas pats Salamans harēmā?
Nu nepatīk,nesekso,bet debilus jautājumus neuzdod,kas zina,ar kādu ´´cūku´´ pats kopā dabūsi dzīvot.

JurisK  Vispār jau puikam taisnība - tā ir paša cilvēka izvēle, kas notiek ar viņa ķermeni dzīves laikā. Ja neskaita dažas slimības un ķermeņa dabīgo novecošanas procesu. Bet, atbildot uz jautājumu - neviens nespiež pieskarties tam, kas tev riebjās. Vēl jo vairak - mūsu kultūrā sekss nav obligats pienākums. Vēl jo vairak - ja tev nestāv uz sievietēm, kādas vispār problēmas? Mūsdienās pederastija arī nav kriminali sodāma - varbūt pamēģini tai lauciņā? Ja tev vispār to vajaga.

arturo1963  Katrai ir savādāks organisms,katra sāvādāk to visu ´´sagremo´´.Sagādā pats pāris ´´sīkos´´ un tad paskaties,kā tas var iespaidot sievieti.
Vispār jau šī nianse būtu jāatstāj dāmu ziņā,tās vislabāk pateiks,kas un kā.Ne tev par to spriest...

_erucanob_  OHO tautas sakāmvārds vēsta- nepiekasies mūsu kilogramiem, mēs nepiekasīsimies Taviem centimetriem./ nebosj Tev nav tie ideālie 19-20 cm garumā un 5 cm diametrā/

_erucanob_  Parādi, neticam.

MJooun  looser (2015-05-31 17:49) jautājuma autora komentārs

Tad tiesham liktens ironija!! :))))) Tu seedi te, aces ceertas veel nevainiigsam esot, sit kulakaa, zaakaa sievietes tai vietaa, lai spraustu..?! :D
Zheel vinjam santjikus randinjam sagrabinaat! :D :D
Normaali...21th century man!!

_erucanob_ ,, tevi atkal izbanos(!)..kopaa ar shii nelaimes putna draudzinju!!! ;P :)))

walmets  Uz Ameriku Tev labāk nebraukt, jo tur Tu vari būt šokā no redzētā.
Kā saka: kārnās ir dusmīgākas un lielākoties neapmierinātas ar dzīvi bet dūšīgākās ir mīļākas pēc dabas!

dorfija  Nevar būt nekā briesmīgāka par stulbu vīrieti..Šis, laikam, ir tas gadījums..Br....

Edgars37  looser (2015-05-31 17:49) jautājuma autora komentārs

Ha,ha,ha!!! Labi, Princi EisenSchwanz, nobilde savu atboiniku ar linealu blakus un ieliec te, sava profila...a ta, barankas cauruma vertiba viss sitas Tavs tirgus;D;D;D!!!

gribu_miilu  Njā....tracis ne pa jokam. Tak nevajag tik daudz ēst cepumiņus, nevajadzēs šķendēties pie šīs tēmas. Cukurdupsīši :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu