Nokavētā jaunības mīla

Vai šeit ir kāds/kāda kuram/ai pirmās attiecības ar pretējo dzimumu bija tikai pēc 20 gadu vecuma? Nejūtaties ka esat zaudējuši to skaisto jaunības laiku? Jūs vairs nevarat piedzīvot tos jaukos brīžus, kad abi ir nepieredzējuši un var izmēģināt un eksperimentēt, kad viss ir tik jauns un interesants.
Man jau sen ir pāri 20 un domāju, ka nahuj nemaz nav vērts neko darīt, mēģināt, jo sievietei tas viss nebūs kkas īpašs, jo viņa to jau būs darījusi simtiem vai tūkstošiem reižu. Es jutīšos kā kkāds auns pamperos, vārdu sakot lohs, kas nokavējis labāko laiku dzīvē.

Geisha  Bērnībā bija vēl jaukāk.....

kokote  Šitādu virsrakstu varēsi likt savam CV, kad būsi sasniedzis vismaz 50 gadu slieksni un joprojām ar tām pašam problēmām.:)
P.S. nika maiņa jau neatrisinās pasažiera problēmas. Teksts, kurš attieksmē pret sievieti pārspēj visus "oho sieviešnīdējus-klasiķus" liek aizdomāties vai nu par indivīda garīgās veselības problēmām, vai problēmu ar dzimumorientācijas identitāti.
Vai neesi iedomājies, ja Tev tik ļoti bail no meitenēm un Tu viņas tā ienīsti, bet Tava sexualitāte laužas uz āru, varbūt Tava būtība prasa sava dzimuma attiecības, bet Tu to slāpē un centies noliegt, jo mūsu sabiedrība taču ir gatava TĀDUS ar ekskrementiem nomētāt.
Tomēr viens teikums liek aizdomāties par pedofīlijas simptomiem.

Vucis  Neraudi, susuriņ, pacieties mazliet - pēc 40 dzīve tikai sākas :D

AivarsN  Šīs lietas tiešām nevajag sasteigt. Nebūtu es iesācis jau 24 gados,varbūt tagad nebūtu 3 bijušās sievas,bet tikai 2. Kāpēc tā seksualitāte apsteidz saprātu?

bitite27  Par vēlu ir tad,kad nes ar kājām pa priekšu!!!

Spicis  Īsti nav skaidrs kā var pārdzīvot par pagājušo... Tikpat kā stādīt plānus par mūžā iztērētās naudas kopsummas lielpirkumu.

Rinkulis  Nu bet kur problēma....? Rimi lielais maisiņš 7 centus maksā... Drošības pēc - visiem jums pa 2 maisiņiem, nu labi - sunim 3 - i togo zem 50 centiem iekļausies. Manuprāt, tas ir pa lēto.

Rinkulis  Eu, es te tā apdomājos.... A moš tev taisnā ceļā pie tā suņa labāk? Zin - nekad nenodos, ja labi barosi...

miglainaa_plava  Es Tevi varētu iepazīstināt ar nevainīgajām meitenēm tā ap 30-40 gadiem. Jā, arī tādas vēl ir dabūjamas. Varu arī derēt, ka TAS viņām būs kaut kas īpašs, ne ikdiena. Bet vai viņas gribēs ar impotentu - tas ir cits jautājums.

miglainaa_plava  Ja tev obligāti vajag skaistu un nez kādu super truper, tad gan tā būs problēma. Vispār neglīti par meitenēm izteikties, ka maisus jāliek virsū. Tā vispār nav pareiza pieeja cilvēkiem. Varbūt vienkārši sakrāj naudu prostitūtai? Lielākā daļa ir pat ļoti glītas, arī nevainīgās, un galvenais, lieliski cilvēki.

HomoBeatus  Sagribējās cūkai apelsīnus... Vecīt, ko Tu nopietnai, nenolietotai sievietei vispār vari piedāvāt? Kāpēc lai viņa Tevi gribētu, ja arī tāda atrastos?

jozolsen  Nu nav tas priekš tevis, CILVĒK. Vīrietim maksimālais seksualitātes punkts ir līdz 25 gadiem,,,testoterons un utt..
Paliec arī turpmāk par cilvēku un gan jau satiksi līdzvērtīgu cilvēku...Varēsiet dzīvot kā cilvēki..
Man jau gan tikai sievietes tīk..

pooteriks  Homo Beatus!Man vienmēr ir nesapratne; ko ĪPAŠU,NEATKĀRTOJAMU,SAVDABĪGU sniedz nopietna,nenolietota(drausmīgs salīdzinājums)prestižu amatu un labi apmaksātu darbu ieņemoša dāma atšķirībā no meitenēm,kuras pl 4.00 no rīta ceļas lai ceptu maizi?Vai tām mazlietotajām ir vairākas spraudziņas un četri uzkalniņi uz krūtīm?

psychobitch  gaidi otro jaunību..

Geisha  20. un 21. jūnijā Rīgā notiks Maskavas Treniņcentra „SEX.RF” praktiskās nodarbības. Nu jau gandrīz gadu Latvijas sievietēm tiek piedāvāta iespēja apgūt visdažādāko seksa tehniku nianses. Bet tik un tā gribētāju bagātināt savas zināšanas pieplūdums nemazinās. Šoreiz Treniņcentrs „SEX.RF” piedāvā rīdziniecēm trīs apmācības programmas: “Orālā seksa māksla”, “Vaginālā seksa māksla” un “Taizemiešu seksa māksla”. Sievietēm, kuras ne reizi nav apmeklējušas līdzīgas nodarbības, piedāvājam īsu ieskatu, kas atbild uz diviem visbiežāk uzdotajiem jautājumiem: “Kāpēc man tas vajadzīgs?” un “Kā tas notiek?”
Tas jau nekas, ka domāts vairāk dāmām. Gan jau arī Tev derēs.

Glaunais  Labākais laiks dzīvē. Tas Tev būs beidzies tad, kad bez Viagras savu draugu augšā vairs nevarēsi dabūt.
Bet tagad - beidz cepties un izbaudi dzīvi.

MJooun  Nesaprotu, kaada jeega visulaik kunksteet,..tad panjem kaadu priekshaa un izdraaz beidzot?!! Nevienam taapat tava nevainiiba neinteresee.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu