Nokavētā jaunības mīla

Vai šeit ir kāds/kāda kuram/ai pirmās attiecības ar pretējo dzimumu bija tikai pēc 20 gadu vecuma? Nejūtaties ka esat zaudējuši to skaisto jaunības laiku? Jūs vairs nevarat piedzīvot tos jaukos brīžus, kad abi ir nepieredzējuši un var izmēģināt un eksperimentēt, kad viss ir tik jauns un interesants.
Man jau sen ir pāri 20 un domāju, ka nahuj nemaz nav vērts neko darīt, mēģināt, jo sievietei tas viss nebūs kkas īpašs, jo viņa to jau būs darījusi simtiem vai tūkstošiem reižu. Es jutīšos kā kkāds auns pamperos, vārdu sakot lohs, kas nokavējis labāko laiku dzīvē.

Vaukskis  Tāds esmu es ! Jā, ir sāja sajūta, bet kā ir, tā ir un jācenšas par to nedomāt, varbūt kādreiz arī man paveiksies. Par to sajūtu kā lūzerim pareizi aprakstīji, tas arī ļoti biedē izveidot kādas attiecības ar sievietēm, jo viņas viskautko jau zina un ir darījušas savā dzīvē, kamēr man tas būs kautkas jauns.. . Tikai es nepiekrītu, ka jau pēc 20 gadu vecuma sasniegšanas par to būtu jau jāuztraucas, lūk, kad ir ap 30 -35 gadu jaunības norieta posms sasniegts, tad gan ! Vienīgi tad arvien var sevi iepriecināt ar domu, ka visticamāk ietaupīta kaudze naudas, par kuru toties kautkā varēji iepriecināt sevi,piemēram, ar našķiem, papildus izklaidi, jo nebija jādomā par tērēšanu citu vajadzībām.

HomoBeatus  pooteriks - sieviete, kas atdodas teju katram pretimnācējam (katram ņēmējam) vienkārši sevi neciena. Un man, piemēram, kopošanās ar sevi necienošu sievieti nav pieņemama, jūtos netīrs, pie kam apsmērējies ar citu veču spermu.

pooteriks  apzīmējumu novalkāta,biju domājis savādāk.Pārpratāmies.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu