Vai iepazīšanās ar pozitīvu iznākumu pēc 40 pastāv?

Labprāt uzzinātu, sava vecuma, sieviešu domas par iepazīšanos ar vīriešiem, veiksmes un neveiksmes stāstus, un vai vispār šajā vecumā vajadzētu sevi apgrūtināt ar vīrieša klātbūtni savā dzīvē, jo neko jau vairāk par problēmām, sievietes dzīvē, vīrietis nav spējīgs ienest? Vismaz kāda var kaut ko pozitīvu uzrakstīt, lai, ja ne pašas, tad citas laimei papriecātos līdz..:)

adamsone  nate, ieklausies ko irgo saka.:D:D:D
Vēlreiz par tēmu - viss atkarīgs no attieksmes un vitalitātes. Cilvēki sāk ar savu noteikumu uzstādīšanu, kas ir svarīgāki par visu citu un no kuriem neatkāpsies ne sitami un nepielāgosies arī ne sitami. Ir piedzīvotas lielas kuriozitātes šai ziņā, pat neticētu....
Kaut kā neaizkustina visa šitā būšana....
Tā kā man ir krietni vairāk par 40, tad uz sevi to neattiecinu, mums viss ir vienkāršāk.;)

raina1970  Tam, ka dzīve ap 40 ( pirms, pēc) iegūst pavisam interesantas krāsas- piekritīšu gan. Protams, ar mazu bet- ja pats/- i grib saredzēt un saredz to labumu. Par to problēmu un dzīves atvieglošanas momentu-- tā ir mijiedarbība, abpusēja.. un to var dabūt gatavu dažādi- var skrupulozi skaitīt- tu man- es tev... un nebūs nekāda kaifa.. Un var - no sirds, tāpēc ka tā gribas darīt.. un tad- saņemt arī pretīmnākšanu un atbalstu no otra. Nav viegls tas process, ne vienmēr viss notiek uzreiz un kā uz paplātes, bet--- notiek jau gan. Lai gan , manuprāt, ideālakais variants ir- tikt ar savām lietām galā pašai, nu ja nu galīgi neiet krastā- tad mīļi palūgt palīdzēšanu.. Otram nav jādzīvo mana dzīve- tas ir neinteresanti, nav vajadzības un neadekvāti arīdzan.. Bet sadzīviskas lietas, ja nu sanāk- kopīgs saimniekošanas process- tas taču viss ir risināms , nekā pārdabiska , vai šupe- duper nebijuša tajā nav.

poga_parastaa  Nerakstīts likums nr.1. Nekad nebāz visus vienā maisā. Nerakstīts likums nr.2. Ja tavā dzīvē tomēr notiek tā, ka visi satiktie vīrieši/sievietes ir izrādījušies šausmoņi, egoisti, izmantotāji u.t.t., lasīt likumu nr.1. JO!!!! Ja tā notiek ar tevi, tas nenozīmē, ka tā notiek ar visiem, BET tas nozīmē, ka kaut kas nav kārtībā ar tevi pašu, un tas ir nerakstītais likums nr.3. Pieņem kā aksiomu to, ka vienmēr un visur JĀSĀK AR SEVI.

le_chot  Jā es šajā portālā iepazinos ar savu vīru un dzīvojam laimīgi jau 8 gadus. Prasiet-ko es še vēl daru?-Nu pajautrojos,paspriedelēju interešu grupās un tā.. . Man tad bija jau mazliet pāri 40.

Anitah  Skatoties kāds vīrieša vecums. Ir vecums, no kura vīriešiem sākas krīze gan galvā, gan citur un tādi tiešām bieži vien siev.dzīvē spēj ienest tikai probl., bet citādāk neesmu pesimiste. Arī man ir virs 40 un šobr.ir draugs, tiesa 9 g jaunāks. Pagaidām ir o.k., kā būs tālāk -nezīlēsim. Iepazināmies šeit apm.pusgadu atpakaļ. Mūsu attiec.modelis - dzīvot atsevišķi un bieži tikties, jo tas pasargā no rutīnas un ikdienas kašķiem par sadzīves sīkumiem.

Zakonchitis2014  He, vēl viena, kurai 44 un draugs jaunāks vēl par veseliem 9 gadiem. Interesanti, ko gan viņš tevī tādu atradis?

Anitah  vidējai dzimtei to nesaprast... ;d;d;d

Zakonchitis2014  Ja tā nav materiālā ieinteresētība, tad kas gan vēl varētu piesaistīt gados jaunāku vīrieti pie tantes pēc četrdesmit:)))))

violeta  Lai tu paprieciecātos,zini,ja spēj ko atskirt un domāt-esi pieaugusi.
Ja uz tevi kāds vēl ķerās ar vismaz kāds,tad esi vēl topā izskatā un augumā.

Zakonchitis2014  For milzis434:

Es apskatīju tevis pieminēto personāžu. Miesās izplūdusi kundzīte pēc 40 un pēc specialitātes laikam masiere. Nekas īpašs. Tev laikam liekas, ka topika autore ir tieši šī kundzīte, ja?

EEEE  iepazīšanās vismaz oho vispār nespīd, ja nav bildes

estepat  Pēc 40 vēl ilgi un dikti pastāv, bet pēc 50 gan- drusku jau vēl pastāv, bet ne ilgi:(

Kristine_78  Ideālo variantu neizskaitļot. Vienmēr visās situācijās uzrodas problēmas.Jautājums vai ir drosme pašai iepazīties un uzdrīkstēties.Un ko no šīm attiecībām vēlies.Es personīgi vēl neesmu sapratusi kā vīrieši izrāda uzmanību sabiedrībā , laikam nav lemts

estepat  Azartspēles(loterijas) ir nodoklis par sliktām matemātikas zināšanām...;)

selnija_  Kam pastāv un kam nepastāv, gribēju teikt: katram individuāli. Kas ko sastrādājis, to arī saņems. Šo likumu neviens vēl nav atcēlis.

Kristine_78  Tā jav ir, kam tagad viegli

Lucy  ja 10+ gados vecis jau nav bijis,tad dzīvo vien nost,kā ir un izskaties par 10gadiem jaunāka:DDDDDD

Baltimors  visticamāk ne šeit ! Ja nopietni vēlaties laulību,ģimeni tad meklējiet vīru ārzemju iepaz. port !
cienat sevi !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu